İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi

İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi konusu 341 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj yuhannapolikarp tarafından gönderildi. İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi Katolik Kilisesi’nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi Katolik Kilisesi’nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi Trabzon’da öldürülen rahip Andrea Santoro anısına İskenderun Katolik Kilisesi’nin bir bölümünde yaptırılan ‘Dinler ve Medeniyetler arası Diyalog Merkezi’ sempozyumu kilise içerisinde verilen konser ile son buldu. Sempozyumun son gününde Mersin Polofonik korosu, Yunus Emre’nin ‘Bana seni gerek seni’ adlı ilahisini seslendirdi. Trabzon’da öldürülen rahip Andrea Santoro anısına İskenderun Katolik Kilisesi’nin bir bölümünde yaptırılan ‘Dinler ve Medeniyetler arası Diyalog Merkezi’ sempozyumu kilise içerisinde verilen konser ile son buldu. Sempozyumun son gününde Mersin Polofonik korosu, Yunus Emre’nin ‘Bana seni gerek seni’ adlı ilahisini seslendirdi. Anadolu Episkoposluğun merkezi... İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi konusu 341 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj yuhannapolikarp tarafından gönderildi.

İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-07-11, 02:29
KSAdmin

Katolik Kilisesi’nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi

Katolik Kilisesi’nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi
Trabzon’da öldürülen rahip Andrea Santoro anısına İskenderun Katolik Kilisesi’nin bir bölümünde yaptırılan ‘Dinler ve Medeniyetler arası Diyalog Merkezi’ sempozyumu kilise içerisinde verilen konser ile son buldu. Sempozyumun son gününde Mersin Polofonik korosu, Yunus Emre’nin ‘Bana seni gerek seni’ adlı ilahisini seslendirdi.
Trabzon’da öldürülen rahip Andrea Santoro anısına İskenderun Katolik Kilisesi’nin bir bölümünde yaptırılan ‘Dinler ve Medeniyetler arası Diyalog Merkezi’ sempozyumu kilise içerisinde verilen konser ile son buldu. Sempozyumun son gününde Mersin Polofonik korosu, Yunus Emre’nin ‘Bana seni gerek seni’ adlı ilahisini seslendirdi.
Anadolu Episkoposluğun merkezi durumunda olan İskenderun Katolik Kilisesi’nde ‘Dinler ve Medeniyetler arası Diyalog Merkezi’ olarak düzenlenen salonda iki gün süre ile ‘Hıristiyan ve İslam Geleneğinde Kutsal Kitap’ adlı sempozyum, Hıristiyan ve İslam dinlerinin, din adamlarını buluşturdu. İki gün süren sempozyuma konuşmacı olarak Vatikan’ın Türkiye Büyükelçisi Antonio Lucıbello, İtalya’nın Lazio Bölgesi Başkanı Dr. Pierro Marrazzo, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet Paçacı, Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün, Sacro Cuora Üniversitesi Milano İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Giuseppe Ghiberti, Anadolu Katolik Kilisesi Episkoposu Luigi Padovese ve Antonianum Üniversitesi Roma İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Luigi Padovese, İlahiyatçı ve araştırmacı Dr. Faruk Tuncer ile İslam Arap Kültürü Papalık Araştırma Enstitüsü’nden emekli Prof. Dr. Maurice Borrmani katıldı. Sempozyumun son gününde Katolik Kilisesi içerisinde konuklara Mersin Polofonik korosu konser verdi. Aralarında, Müslüman ve Hristiyan vatandaşların bulunduğu korodaki görevlilerin okudukları konserler davetlileri heyecanlı dakikalar yaşattı. Konserde özellikle Yunus Emre’nin ‘Bana seni gerek seni’ adlı ilahisini ilgi ile dinlendi.
SONDAKİKA.COM

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeFORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi

İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-07-11, 18:11
yuhannapolikarp

Luigi Padovese nasıl katılmış, anlamadım.
Geçen sene öldürüldü piskoposumuz... Bu sempozyum 3 sene önce yapılmış olmasın sakın? Ben tercümeleri yaptım da...

Yönetim Notu: Öyleyse eski bir haberdir.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye "Birbirinize sevginiz olursa, herkes bununla benim öğrencilerim olduğunuzu anlayacaktır". Yuh. 13:35
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi

İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi konusuna benzer konular;

İstanbul Sent Antuan Katolik Kilisesi'nde her pazar seminer Davetlisiniz;02 ekim-27 kasim tarihleri arasi her pazar saat 17:15 de Saint Antuan Kilisesindeki alt kattaki kilisede Yeni Yasam Semineri için toplaniyoruz. Arkadasina iletebilirsin bu mesaji.

Ortodoks Jorj Basus, CHP İskenderun İlçe Başkanı oldu Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan İskenderun’un önemli isimlerinden Arap Ortodoks Jorj Basus, CHP İskenderun İlçe Başkanı oldu. Merkezi Suriye’nin Halep kentinde bulunan Antakya Patrikliği’ne bağlı cemaatinin siyasetteki tek temsilcisi olan Basus, “Bu bölgede bize ‘Arap Ortodoks’ derler ancak ben kendimi Hıristiyan olarak niteliyorum” dedi. “Azınlık cemaatlerinden birine mensup olup da CHP’de ilçe başkanlığına getirilen ilk ve tek isim benim. Yakın dönem için söylüyorum bunu. Uzak dönemlerde böyle bir tercihte bulunulmuş olabilir, arşivlere bakmak lazım” ifadelerini kullanan Basus, şöyle devam etti: “Yaklaşık 1500 yıldır bu topraklarda yaşayan bir ailenin ferdi olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından İlçe Başkanı olarak görevlendirilmem büyük onur. Benim durumum da kabul...

Protestan Kilisesi'nde iyileştirme skandalı Protestan Kilisesi’nde iyileştirme skandalı Yok böyle tedavi Birleşik Krallık’ın çeşitli kentlerindeki Protestan kiliselerde, AIDS hastası olan kişilere, hastalıklarından arındıkları ve tedavilerine devam etmelerine gerek olmadığının söylendiği ortaya çıktı. Sağlık yetkilileri, ortaya çıkarılan skandal nedeniyle en az altı AIDS hastasının öldüğünü açıkladı. İngiltere’nin başkenti Londra ve Manchester, Birmingham ile İskoçya’nın Glascow kentlerindeki Protestan kiliselerinin, “AIDS hastalığına neden olan HIV virüsünü Tanrı aracılığıyla etkisiz kıldıklarını iddia ettikleri” öğrenildi. Sky News televizyonu, yaptığı araştırmada üç muhabirini bu kiliselerin bağlı olduğu Tüm Milletlerin Sinagog Kilisesi Derneği’ne (SCOAN) gönderdi. Muhabirlerin üçü de kilisedeki papazlara AIDS olduklarını...

Katolik Kilisesi'nde değişimler ve eşcinsellik Kaynak:Hürriyet Gazetesi Katoliklerin ruhani lideri Papa 16. Benedikt, eşcinsellerin din adamı olma yolunu kapayan ve rahip adaylarına "gönüllü psikolojik testler" yapılmasını öngören talimatnameyi imzaladı. Vatikan’daki Katolik Eğitimi Kongregasyonu Başkanı Kardinal Zenon Grocolewski, konu ile ilgili yaptığı basın toplantısında, "Eşcinsellik bir sapkınlık, bir yoldan çıkmadır. Din adamı adayları böyle bir zihin yorgunluğunu çekemez ve Kilise ile inançlılara faydalarından çok zararları dokunabilir" dedi. Kilisede son dönemde patlak veren seks skandalları yüzünden Papa’nın yeniden hazırlattığı talimatnameye göre, psikologlar, din adamı adaylarına testler yapacak. "Derindeki eşcinsel eğilimlerin" yanısıra, eşcinsel olmadığı saptanan rahip adaylarının "cinsel dürtü düzeyi" de...

Ortodoks Kilisesi'nde Rabbin Sofrası Hristiyan inancımızda karşımıza çoğu zaman ''Kutsal Su'' , ''Kutsal Yağlar'' , ''Kutsal Şarap'' gibi kavramlar çıkmaktadır...Burada 'Kutsal' olarak bahsedilen nesneler doğa üstü bir biçimde büyülü veya sihirli değillerdir,bunları ''kutsal olmayan'' normal elementlerle mikroskop altında incelediğimizde kimyasal olarak aralarında bir değişiklik olmadığını görürüz.. Bu elementleri Kutsal kılan onların üzerinde Tanrı'nın sözünün okunmuş olması ve Kutsal Ruh'un onları kutsamasının istenişidir. Siz isterse vaftiz suyunu Ürdün ırmağından taşıtın veya normal şehir şebekesinden gelen suyu küvet içinde kullanın, ''Baba Oğul Kutsal Ruh'' adı kullanıldığında o su,kutsanarak kutsal su olmuş olur. Neticede keramet kullanılan elementlerde değil,onları kutsayıp bereketleyen,kutsal kılan iman ve...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih