İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi konusu
341 kez okundu,
1 kez cevaplandı. En son mesaj
yuhannapolikarp tarafından gönderildi.
İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

03-07-11, 02:29
KSAdmin
Katolik Kilisesi’nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi
Katolik Kilisesi’nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi
Trabzon’da öldürülen rahip Andrea Santoro anısına İskenderun Katolik Kilisesi’nin bir bölümünde yaptırılan ‘Dinler ve Medeniyetler arası Diyalog Merkezi’ sempozyumu kilise içerisinde verilen konser ile son buldu. Sempozyumun son gününde Mersin Polofonik korosu, Yunus Emre’nin ‘Bana seni gerek seni’ adlı ilahisini seslendirdi.
Trabzon’da öldürülen rahip Andrea Santoro anısına İskenderun Katolik Kilisesi’nin bir bölümünde yaptırılan ‘Dinler ve Medeniyetler arası Diyalog Merkezi’ sempozyumu kilise içerisinde verilen konser ile son buldu. Sempozyumun son gününde Mersin Polofonik korosu, Yunus Emre’nin ‘Bana seni gerek seni’ adlı ilahisini seslendirdi.
Anadolu Episkoposluğun merkezi durumunda olan İskenderun Katolik Kilisesi’nde ‘Dinler ve Medeniyetler arası Diyalog Merkezi’ olarak düzenlenen salonda iki gün süre ile ‘
Hıristiyan ve İslam Geleneğinde Kutsal Kitap’ adlı sempozyum,
Hıristiyan ve İslam dinlerinin, din adamlarını buluşturdu. İki gün süren sempozyuma konuşmacı olarak Vatikan’ın Türkiye Büyükelçisi Antonio Lucıbello, İtalya’nın Lazio Bölgesi Başkanı Dr. Pierro Marrazzo, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet Paçacı, Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün, Sacro Cuora Üniversitesi Milano İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Giuseppe Ghiberti, Anadolu Katolik Kilisesi Episkoposu Luigi Padovese ve Antonianum Üniversitesi Roma İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Luigi Padovese, İlahiyatçı ve araştırmacı Dr. Faruk Tuncer ile İslam Arap Kültürü Papalık Araştırma Enstitüsü’nden emekli Prof. Dr. Maurice Borrmani katıldı. Sempozyumun son gününde Katolik Kilisesi içerisinde konuklara Mersin Polofonik korosu konser verdi. Aralarında, Müslüman ve
Hristiyan vatandaşların bulunduğu korodaki görevlilerin okudukları konserler davetlileri heyecanlı dakikalar yaşattı. Konserde özellikle Yunus Emre’nin ‘Bana seni gerek seni’ adlı ilahisini ilgi ile dinlendi.
SONDAKİKA.COM
İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi

FORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

03-07-11, 18:11
yuhannapolikarp
Luigi Padovese nasıl katılmış, anlamadım.
Geçen sene öldürüldü piskoposumuz... Bu sempozyum 3 sene önce yapılmış olmasın sakın? Ben tercümeleri yaptım da...
Yönetim Notu: Öyleyse eski bir haberdir.
"Birbirinize sevginiz olursa, herkes bununla benim öğrencilerim olduğunuzu anlayacaktır". Yuh. 13:35

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
İskenderun Katolik Kilisesi'nde Yunus Emre İlahisi Seslendirildi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil