İslami Medya, TV dizisindeki haçtan korktu konusu
645 kez okundu,
2 kez cevaplandı. En son mesaj
cengiz33 tarafından gönderildi.
İslami Medya, TV dizisindeki haçtan korktu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

14-10-11, 03:24
KSAdmin
İslami Medya, TV dizisindeki haçtan korktu
Akasya Durağı’nda misyonerlik mi yapılıyor?
Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Akasya Durağı’nın önemli karakterlerinden Madam Eleni’nin her bölümde hac takması akıllarda soru işaretleri oluşturdu …
Tüm dünyada İslamofobiyi artırmak için dokuz koldan çalışma yürütülürken, ülkemizde misyonerlik faaliyetlerinin yanısıra gizli propaganda yöntemi ile de alttan alta halkın bilinçaltını etkileyecek yollara başvuruluyor.
En etkili yöntem ise, halkın en çok izlediği yerli dizilerin sevilen karakterlerini
hristiyan kadın ve erkekten seçmek, üzerilerine de kamera önünde belirgin şekilde görünecek dini motifleri’ yerleştirmek.
Habervaktim.com haber sitesinin iddiasına göre 2008 yılından bu yana yerli bir televizyon kanalında yayınlanan Akasya Durağı isimli dizide, bilinçaltına yavaş yavaş işleyen bir
hristiyanlık motifi işleniyor.
Ünlü oyuncu Nilgün Belgün’ün iki sezondur oynadığı ‘Madam Eleni’, oynadığı bütün bölümlerde boynundaki ‘Haç’ kolye ile rol alıyor. Belgün’ün, bugüne kadar rol aldığı bölümlerin neredeyse hiçbirisinde ‘Haç’ kolye eksik olmadı.
Konuşma repliklerinde
Hristiyanlığın ritüellerinin de zaman zaman yer aldığı dizide, hoşgörü ve barış mesajları altında bilinçaltına yönelik ince mesajlar veriliyor.
129 bölümdür izleyicinin karşısına çıkan dizinin yeni bölümü haftada bir, eski bölümleri ise gündüzleri her gün tekrar yayınlanıyor. Yapımcısı Erler Film, yönetmeni Yaşar Seriner ve senaryosu Resul Ertaş’a ait dizinin başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Ayça İnci, Onur Şan, Suat Sungur ve Nilgün Belgün oynuyor.
http://www.hristiyangazete.com/2011/...hactan-korktu/

FORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

14-10-11, 18:27
yenidogan
Bu insanlara söyleyecek söz bulamıyorum artık tükettiler sözlerimi...
FORUMA ÜYE OLUN! /

15-10-11, 00:42
cengiz33
Hristiyanlıktan kormakta halklılar. Çünkü en mantıklı din
hristiyanlık. İnsanlar
hristiyanlığı tanımasından korkuyorlar.
Romalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
FORUMA ÜYE OLUN! /
İslami Medya, TV dizisindeki haçtan korktu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil