Aliriza
Kanal7'de "Hz. İsa" filmi
Son yıllarda, Hristiyanlar ve sorunları üzerine görsel ve özellikle yazılı medyada yoğun olarak yazılar görüyoruz. Sümele manastırında 88 yıl sonra yapılan ayin bütün kanallarda ve gazetelerde haber olarak yer aldı. İslamcı yayınlar, ayini yorumsuz olarak haber şeklinde verdiler. Yine bugün Kanal7 adlı islamcı kanalda Hz. İsa adlı bir film var.
Bu kanallar, önceki yıllarda,özellikle ramazan ayında Muhammed ile ilgili filmleri yayınlarlardı.
Bu haberlerin yazılı ve görsel medyada yer alması beni gerçekten çok mutlu ediyor. En azından bazı insanlar İncil'i okumak istiyorlar.
Sizlerde düşüncelerinizi belirtebilirmisiniz?
saklı sevdam
Alirıza kardeş o filmin yayınlanması seni gerçekten mutlu ediyor mu? Filmin içeriği hakkında bilgin var mı?
Hayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi
Aliriza
|
|
saklı sevdam
|
|
Alirıza kardeş o filmin yayınlanması seni gerçekten mutlu ediyor mu? Filmin içeriği hakkında bilgin var mı?
|
Rab Mesih'in hayatının yayınlanması beni mutlu ediyor. Kanal7'de yayınlanan versiyonu beni tatmin etmedi.
K A P K A N
İlginç
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler