Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor

Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor konusu 307 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj cougar tarafından gönderildi. Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/MERYEM-ANA-MANASTIRI-D%C3%9CNYA-TUR%C4%B0ZM%C4%B0NE-A%C3%87ILIYOR-300x225.jpg MERYEM ANA MANASTIRI DÜNYA TURİZMİNE AÇILIYOR VALİ ŞAHİN ŞEBİNKARAHİSARLILARA UMUT VERDİ GİRESUN VALİSİ KAYADİBİ KÖYÜNDE… Meryem Ana Manastırında inceleme yapmak üzere Giresun Valisi Dursun Ali Şahin,Şebinkarahisar Kaymakamı Avni Oral, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı,Başkan yrd. Elaaddin Önal,ilçe emniyet müdürü, İl Genel meclis üyeleri Uğur Erarslan, Oğuz Demir ve beraberindeki heyetle Kayadibine gelen protokola,Muhtar İbrahim Çiftçi ve köy halkı tarafından karşılanarak ikramlarda bulunuldu ve köy ve Manastır hakkında muhtar tarafından bilgiler verildi. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin... Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor konusu 307 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj cougar tarafından gönderildi.

Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-05-11, 01:42
KSAdmin

MERYEM ANA MANASTIRI DÜNYA TURİZMİNE AÇILIYOR
VALİ ŞAHİN ŞEBİNKARAHİSARLILARA UMUT VERDİ
GİRESUN VALİSİ KAYADİBİ KÖYÜNDE…
Meryem Ana Manastırında inceleme yapmak üzere Giresun Valisi Dursun Ali Şahin,Şebinkarahisar Kaymakamı Avni Oral, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı,Başkan yrd. Elaaddin Önal,ilçe emniyet müdürü, İl Genel meclis üyeleri Uğur Erarslan, Oğuz Demir ve beraberindeki heyetle Kayadibine gelen protokola,Muhtar İbrahim Çiftçi ve köy halkı tarafından karşılanarak ikramlarda bulunuldu ve köy ve Manastır hakkında muhtar tarafından bilgiler verildi.
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Şebinkarahisar’ı çok beğendiğini söyleyerek, Kelkit Vadisinin ve medeniyetlerin beşiği Şebinkarahisar’ı hak ettiği konuma getirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Methini duyduğum Şebinkarahisar’a ilk defa geliyorum, buraları taşlık kayalık olarak hayal ederdim, fakat bağlar ve yeşillikler ile burası muhteşem bir bölge, hele manzarası çok mükemmel, buralardaki tarihi mekânları gün ışığına çıkarmamız gerek, tarihi kültürel eserlere çok önem veriyorum…..
Dünya kültürel mirasımız olan Meryem Ana manastırımı dünya turizmine kazandıracağız, onun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. En kısa zamanda burası faaliyete geçecek. Yabancılar burada kendi nikâhlarını yaparken, buranın örf ve adetlerine göre yapacaklar. Düğünleri bu Meryem Ana manastırında kıyılacak, hem Türkiye hem de bölge ekonomik anlamda canlanacak.Bunun için önce çevre düzenlenmesi yapılacak,önümüzdeki hafta bunların uygulamasına başlayacağız,dedi.
SEBİNMEDYA.COM

http://www.hristiyangazete.com/2011/...mine-aciliyor/

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor

Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-05-11, 22:44
cougar

Sayın dostlar bu manastırya 1923'e kadar faal bir şekilde dini vecibelerini yerine getirirken mübadele ile kapatılıp kaderine terk edilmiş şimdi ise günaydınlar olsun fark edilmiş ama nikah salonu olarak teşhire açılarak ranttabıl hale gelmesi hususu dile getiriliyor peki manastır olarak açılsa her dinden ve ülkeden daha fazla turist çekmezmi? hemde dünya kamuoyunda ülkemizin imajı açısından olumlu etki yaratmazmı?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor

Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor konusuna benzer konular;

Hristiyan Dünya Görüşü Soru: Hristiyan bir dünya görüşü nedir? Yanıt: Bir “dünya görüşü” dünyaya belirli bir görüş açısıyla bakarak edinilen geniş kapsamlı bir kavramdan söz eder. O zaman, bir “Hristiyan dünya görüşü,” dünyaya bir Hristiyan bakış açıyla bakarak edinilen geniş kapsamlı bir kavramdır. Bir bireyin dünya görüşü onun “büyük resmidir,” dünya hakkındaki bütün inançlarının bir uyumudur. Onun gerçeği anlama biçimidir. Bir insanın dünya görüşü, onun günlük kararlarını vermesinde temel oluşturur ve bu yüzden de çok önemlidir. Masanın üzerinde duran bir elma birkaç kişi tarafından görülür. Elmaya bakan bir botanist onu sınıflandırır. Bir ressam bir natürmont görür ve onu çizer. Bir marketçi bir mal görür ve envanterine ekler. Bir çocuk öğle yemeği görür ve onu yer. Dünyaya bütün olarak nasıl...

DÜNYA BİZİM İÇİN ÖLÜDÜR, BİZDE DÜNYA İÇİN ÖLÜYÜZ DÜNYA BİZİM İÇİN ÖLÜDÜR, BİZDE DÜNYA İÇİN ÖLÜYÜZ Bana gelince, Rabbimiz İsa Mesih'in çarmıhından başka bir şeyle asla övünmem. O'nun çarmıhı aracılığıyla dünya benim için ölüdür, ben de dünya için. Sünnetli olup olmamanın önemi yoktur, önemli olan yeni yaratılıştır. Bu kurala uyan herkese ve Tanrı'nın İsraili'ne esenlik ve merhamet olsun. Bundan böyle kimse bana sorun çıkarmasın. Çünkü ben İsa'nın yara izlerini bedenimde taşıyorum. Kardeşler, Rabbimiz İsa Mesih'in lütfu ruhunuzla birlikte olsun! Amin. Gal.6: 14-18

Tarihi Meryem Ana Manastırı Belgeseli Merhaba Sevgili Arkdaşlarım; Site yöneticilerinizin tavsiyesi üzerine forumunuza katılmış bulunmaktayım...Burada oluş sebebime gelince Türkiyenin Sümela manastırından sonra 2.Doğal oyma manastırı olan Tarihi Meryem Ana Manastırının Belgeselini hazırlamak için bir çabam bulunmakta..Bu çalışma ile Hristiyanlık dininin ve ülkemizin Tarihine sahip çıkmış gelecek nesillere aktarma niteliğinde bir belge niteliği ifade edecek çalışmamızda bilgilerinize ihtiyacım vardır.Ben Müslüman bir Türküm.Bunun Hiç bir önemi yoktur sadece İnancınız ve yapılarınız hakkında bir bilgim olmayısını kavrayabilmeniz için dile getirerek sizlerden yardım istiyorum...Sizlerden istediğim yardım konuları şunlardır... 1. Manastırlarda dini farklılıkların etkisi var mıdır? Varsa nelerdir ? 2. Manastırların bazıları...

Hezekiel Bölüm 1 ve Dünya dışı varlıklar Bu aşağıda yazdığım bölüm için bazı kişiler dünya dışı varlıklar, uzaylılarından bahsediyor diye iddia ediyor hatta bu kısmı göstererek bunu kanıtladıklarını iddia ediyor. Sizlerin bu konuda ki görüşü nedir? Hezekiel (Ezekiel) Bölüm 1 RAB'bin Görkemi Hezekiel'e Açıklanıyor 1 Otuzuncu yılda, dördüncü ayın beşinci günü Kevar Irmağı kıyısında sürgünde yaşayanlar arasındayken gökler açıldı, Tanrı'dan gelen görümler gördüm. 2 Ayın beşinci günü, Kral Yehoyakin'in sürgünlüğünün beşinci yılı, 3 Kildan ülkesinde, Kevar Irmağı kıyısında RAB Buzi oğlu Kâhin Hezekiel'e seslendi. RAB'bin eli orada onun üzerindeydi. 4 Kuzeyden esen kasırganın göz alıcı bir ışıkla çevrelenmiş, ateş saçan büyük bir bulutla geldiğini gördüm. Ateşin ortası ışıldayan madeni andırıyordu.

Dünya-Dışı Yaşam? Hristiyanlık, dünya dışı varlıklar hakkında ne düşünür? Yani UFOlar hakkında ne diyebiliriz? (Benim şahsi görüşüm çoğunluğunun hayal ürünü veya başka bir olayın yanlış anlaşılması, bir kısmınınsa cinlerin oyunu olduğu. Ancak diğer kardeşlerimin görüşlerini de merak etmekteyim.)

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih