Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor konusu
307 kez okundu,
1 kez cevaplandı. En son mesaj
cougar tarafından gönderildi.
Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

29-05-11, 01:42
KSAdmin
Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor

MERYEM ANA MANASTIRI DÜNYA TURİZMİNE AÇILIYOR
VALİ ŞAHİN ŞEBİNKARAHİSARLILARA UMUT VERDİ
GİRESUN VALİSİ KAYADİBİ KÖYÜNDE…
Meryem Ana Manastırında inceleme yapmak üzere Giresun Valisi Dursun Ali Şahin,Şebinkarahisar Kaymakamı Avni Oral, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı,Başkan yrd. Elaaddin Önal,ilçe emniyet müdürü, İl Genel meclis üyeleri Uğur Erarslan, Oğuz Demir ve beraberindeki heyetle Kayadibine gelen protokola,Muhtar İbrahim Çiftçi ve köy halkı tarafından karşılanarak ikramlarda bulunuldu ve köy ve Manastır hakkında muhtar tarafından bilgiler verildi.
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Şebinkarahisar’ı çok beğendiğini söyleyerek, Kelkit Vadisinin ve medeniyetlerin beşiği Şebinkarahisar’ı hak ettiği konuma getirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Methini duyduğum Şebinkarahisar’a ilk defa geliyorum, buraları taşlık kayalık olarak hayal ederdim, fakat bağlar ve yeşillikler ile burası muhteşem bir bölge, hele manzarası çok mükemmel, buralardaki tarihi mekânları gün ışığına çıkarmamız gerek, tarihi kültürel eserlere çok önem veriyorum…..
Dünya kültürel mirasımız olan Meryem Ana manastırımı dünya turizmine kazandıracağız, onun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. En kısa zamanda burası faaliyete geçecek. Yabancılar burada kendi nikâhlarını yaparken, buranın örf ve adetlerine göre yapacaklar. Düğünleri bu Meryem Ana manastırında kıyılacak, hem Türkiye hem de bölge ekonomik anlamda canlanacak.Bunun için önce çevre düzenlenmesi yapılacak,önümüzdeki hafta bunların uygulamasına başlayacağız,dedi.
SEBİNMEDYA.COM
http://www.hristiyangazete.com/2011/...mine-aciliyor/
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

29-05-11, 22:44
cougar
Sayın dostlar bu manastırya 1923'e kadar faal bir şekilde dini vecibelerini yerine getirirken mübadele ile kapatılıp kaderine terk edilmiş şimdi ise günaydınlar olsun fark edilmiş ama nikah salonu olarak teşhire açılarak ranttabıl hale gelmesi hususu dile getiriliyor peki manastır olarak açılsa her dinden ve ülkeden daha fazla turist çekmezmi? hemde dünya kamuoyunda ülkemizin imajı açısından olumlu etki yaratmazmı?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Meryem Ana manastırı dünya turizmine açılıyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil