ilhanmania
Müslüman Toplumda Hristiyan Olmak
Merhaba.. Bu akşam buradaki ilk gecem... Bundan yaklaşık 2 sene öncesine kadar camiye giden, namaz kılan bir müslümandım. Ancak bişey oldu, artık İsa Mesih'in yolunda ilerlemem gerektiğine kanaat getirdim ve Hristiyan oldum.. Oldum diyorum çünki bunu kendi kendime yaptım yani vaftiz olmadım, herhangi bir cemaate katılmadım.. Hatta kiliseye dahi gitmedim.. Sadece nüfusumdaki din hanemi "Hristiyan" olarak düzelttirdim.. Vaftiz olmam gerektiğini biliyorum.. Ancak bu ani din değişikliğim ne ailemin ne de arkadaşlarımın hiç hoşuna gitmedi hatta çok ta tepki gördüm. Bu nedenle yanıma birini alıp ta kiliseye gidemedim. İzmir'de yaşıyor olmama rağmen tepki görmek şevkimi kırdı.. Şimdi sizden yardım istiyorum.. Bir Katolik Kilise'si adı veya izlemem gereken yolla ilgili bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..
Fırat Çölgeçen
Niçin bir katolik kilisesi adı ? Özür dilerim,anlayamadım da....
ilhanmania
İzmir'de birçok kilise var ama sanırım kiliseler katolik veya protestan kilisesi olarak ayrılıyor.. Cemaatleri ve ibadet şekilleri de farklı oluyor sanırım.. Onun için öyle bir belirtme yapma ihtiyacı hissettim.
xenomur
|
|
ilhanmania
|
|
Ancak bişey oldu, artık İsa Mesih'in yolunda ilerlemem gerektiğine kanaat getirdim ve Hristiyan oldum..
|
ilhanmania,
Özel değilse ne olduğunu paylaşabilir misiniz ? Bana tanıklık olması açısından soruyorum...
Sevgiler ...
kacamaz
aslın da ben de muslumanım ama hristiyan olmak için burdayım site yönetimine bir mail gönder mutlaka izmirde tanıdıkları vardır yardımcı olsun lar ben yardım istedim ama maraşta yok galiba
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler