Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek konusu 2593 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj Fils de turc tarafından gönderildi. Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek mrb. arkadaşlar nüfus cüzdanımı yenilerken din hanesini değiştirmek istiyorum. İSA mesih imanlısı olarak oraya Hristiyan yazdırmak istiyorum. memura sözlü olarak oraya hristiyan yaz arkadaşım demek yeterli oluyormu acaba? yeterli olmuyorsa nasıl bir prosedürü vardır. bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. RAB İSA mesih hepimizi bereketlesin. Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek konusu 2593 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj Fils de turc tarafından gönderildi.

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-06-11, 19:44
Senerd

mrb. arkadaşlar nüfus cüzdanımı yenilerken din hanesini değiştirmek istiyorum. İSA mesih imanlısı olarak oraya Hristiyan yazdırmak istiyorum. memura sözlü olarak oraya hristiyan yaz arkadaşım demek yeterli oluyormu acaba? yeterli olmuyorsa nasıl bir prosedürü vardır. bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. RAB İSA mesih hepimizi bereketlesin.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-06-11, 22:53
ArtinDanielyan

Senerd
mrb. arkadaşlar nüfus cüzdanımı yenilerken din hanesini değiştirmek istiyorum. İSA mesih imanlısı olarak oraya Hristiyan yazdırmak istiyorum. memura sözlü olarak oraya hristiyan yaz arkadaşım demek yeterli oluyormu acaba? yeterli olmuyorsa nasıl bir prosedürü vardır. bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. RAB İSA mesih hepimizi bereketlesin.
Merhaba Kardeşim Din hanesine Hristiyan yazdırmak istiyorsan ilk önce 18 yaşından büyük olmalısın Nüfus Müdürlüğüne gidip dilekçe vermen lazım dilekçede üste adını soyadını nüfusunun kayıtlı olduğu yeri yazıp din hanemde ÖRNEK yazıyor bunun Hristiyan olarak değiştirilmesini istiyorum diye yazabilirsin 10 Dk içinde müdüre gönderilip müdür tamam imzasını attıktan sonra din haneni değiştirebilirsin
dilekçe yazmayı bilmiyorsan Arzuhalciler var onlara yazdırabilirsin

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-06-11, 03:48
sıfır_derece

Sayın ''Senerd'' ; Gönül isterki hersey bahsettıgınız kadar kolay olsa ama malesef bu işin bır resmıyetı ve prosedürü var. sanırım 6 ya da 8 adet fotograf (yenı cekılmış) ile, dilekce yazarak bızzat basvuru yapıcaksın.bu işi Nüfus ıdaresındekı gişelerdende yapamazsın ztn.sen konudan bahsedınce senı orada yönlendırır yetkılı kişiler ztn. Nüfus cuzdanını normal sekılde yenılemesi kolaydır ama din hanesını değiştirmek özel izinle mumkun.yukarıdakı arkadasımınd abahsettıgı gıbı En yetkılı idarı amir kımse onun onayı ve resmı ımzası şarttır. sen dedıgım gıbı dılekcenı yaz,(eger varsa vaftız belgenıde alıp gıt) 8 adette fotograf al,ilmuhaber fılanda alınıyor sanırım muhtarlıktan.önce gıt hatta muhtarlıktan bılgı edın sonrada gereklı belgelerını tamamla ok kardeş.

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-06-11, 14:25
Senerd

bilgi veren arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-06-11, 17:06
kitsonga

82. Maddeye bakınız.

http://www.nvi.gov.tr/Files/File/Mev...yonetmelik.pdf

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek konusuna benzer konular;

Nüfus cüzdanında isim değişikliği. Öncelikle herkesin Paskalya bayramı kutlu olsun. Rab hepinize sağlık, huzur ve mutluluk nasip etsin. Soruma gelirsek, benim ismim Mert ancak vaftizimden sonra Stefanos olarak adımı söylemeye başladım. Şuan bu ismime tamamen alışmış durumdayım ve gerek iş gerek sosyal hayatımda artık bu şekilde hitap edilmek istiyorum. Kimliğimde ismimi Stefanos olarak değiştirebilir miyim? Eğer bu mümkün ise, prosedür nedir? Ne yapmam nereye başvurmam gerekir? Ayrıca Rum Ortodoks arkadaşlarımdan bir konuda bilgi almak istiyorum. Stefanos ismi dini bir anlam taşıyor mu? Taşımıyor ise dini anlamı olan isimler önerebilir misiniz? İsmimin anlamının çok derin ve dini olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Paskalyalar.

Anglikan'lığın nüfus dağılımı. http://www.google.com.tr/imgres?q=Anglicans+in+world&um=1&hl=tr&sa=N&tbm=isch&tbnid=ByUOfMz21dYReM:&imgrefurl=http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/3127913.stm&docid=8wvAAENiXbss0M&w=416&h=255&ei=6uwqTuGzAoqr8AOU8-GgDA&zoom=1&iact=hc&vpx=834&vpy=362&dur=795&hovh=176&hovw=287&tx=144&ty=75&page=1&tbnh=96&tbnw=156&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:19,s:0&biw=1440&bih=676 Tüm dünyada 72,3 Milyon Anglikan vardır. Sıralama: İngiltere 23 Milyon Nijerya 17,5 Milyon Uganda 8 Milyon Sudan 5 Milyon

Alex de Souza neden ismini değiştirmek zorunda? Alex de Souza neden ismini değiştirmek zorunda? http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/04/alex_de_souza_01.jpg Alex de Souza neden ismini değiştirmek zorunda? Geçtiğimiz günlerde Türkiye medyasında Hristiyan Alex de Souza’nın üyesi olduğu kilisenin, kendisinin Türkiye vatandaşı olmasını istemediği ve bu yüzden Fenerbahçe’nin başarılı kaptanının çok istemesine rağmen bunu yapamadığı iddia edilmişti. Hem hristiyan kiliseleri, hem Alex de Souza, hem de Fenerbahçe futbol takımı dolaylı olarak bu haberle etkilenmişti. Ancak bir gün önce Alex de Souza, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın makamına çıkarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı başvurusunda bulundular. Bu olay medyada sahte haber ...

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları Nüfus Cüzdanınızdaki "din" hanesini "hristiyan" olarak değiştirdiniz mi?

Nüfus Kağıdı Zorlaması Yaklaşık 1,5 yıl önce nüfus kağıdımdaki din hanesini değiştirdiğimi her fırsatta dile getirmiştim. Annem bu olaya hiç sıcak bakmıyor, yaptığımın çok büyük bir yanlışlık olduğunu tekrar tekrar dile getiriyordu. O sürekli namaz kılan biri. Oğlunun Hristiyan olmasını kabullenemiyor. Ama ben onu hiç dikkate almadan kendi inancım doğrultusunda yaşamaya devam ediyordum. Ta ki bugüne kadar.. Kısa bir süre sonra İran'a gitmem söz konusu oldu iş gereği.. Hiç istemediğim birşeydi ama abimden çok kati emir aldım bugün nüfus kağıdımdaki din hanesini kesinlikle Müslüman olarak değiştireceksin diye.. İdam edilirsin ülkeden kovulursun çok kötü muamele görürsün diyor İran'da.. Ne olur değiştir için Hristiyan olduktan sonra kağıtta yazanın ne önemi var diceksiniz belki de.. Ama ben Hristiyan'ım.. Niye din...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih