Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!!

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!!

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
GlacierMaster

Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !!

Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ...

ben bir Gagauz Türkiyüm yani hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ...
ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ...

Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ...
Sora sıra bana geldi dedimki :
Üniteryen Roman - ( Genellikle Katolikliğin İçinde gecer ilk üye oldugumda mezhebi göremediğimde diğer diye işaretlemiştim ) ...

Sora herkes bana baktı ben şaşırdım tabi daha önce kimse dinim yüzünden şaşırmamıştı ... Bi müddet bana baktıklar sora ocak başkanı " Hristiyansın Yani " dedi ...
Bende evet dedim ...
sora Beni o saniye kapının önüne koydular ... Bi dahada hiçbi ocağa giremedim ...

Hristiyan olmak suç mu ki bize böyle davranıyorlar :S ...

Sizdende yorumlarınızı bekliyorum dostlarım ... ( YHVH ) sizinle olsun

hristiyanlık
umutt

hristiyan olmak değil kardeşimonlar gibi olmamak suç ... bizim inanışımızda bizim gibi olmayanlara gerçek hoşgörü Rabbim emri .. biz bunu iyi uygularız .. ama başka dinlerde onlar gibi olmayanlara kafir denir horgörülür.

dediğim gibi hristiyan olmak değil bizim suçumuz türkiyede olmak ve seni kapının önüne koyanlar gibi olmamak ...

ama Rab benim yolumdan gelen çarmıhını yüklensin dememişmi .. bizde karşımıza çıkacak her zorluğa rağmen Rabbin yolunda yüricez . Şükürler olsun . Saygılarımla

hristiyanlık
evangelion

GlacierMaster
Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !!

Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ...

ben bir Gagauz Türkiyüm yani hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ...
ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ...

Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ...
Sora sıra bana geldi dedimki :
Üniteryen Roman - ( Genellikle Katolikliğin İçinde gecer ilk üye oldugumda mezhebi göremediğimde diğer diye işaretlemiştim ) ...

Sora herkes bana baktı ben şaşırdım tabi daha önce kimse dinim yüzünden şaşırmamıştı ... Bi müddet bana baktıklar sora ocak başkanı " Hristiyansın Yani " dedi ...
Bende evet dedim ...
sora Beni o saniye kapının önüne koydular ... Bi dahada hiçbi ocağa giremedim ...

Hristiyan olmak suç mu ki bize böyle davranıyorlar :S ...

Sizdende yorumlarınızı bekliyorum dostlarım ... ( YHVH ) sizinle olsun
  • Ülkücü, milliyetçi kardeşlerimiz aslında böyle yaparak Türk birliğine yani uğrunda savaştıkları ideale zarar veriyorlar.
  • Aslında iyi düşündükleri vakit hristiyan olan Türklerin hristiyan olduktan sonra ülkelerine daha bağlı hale geldiklerini görebilirler.
  • Ayrıca bir kişiye dini yüzünden ayrım yapmak T.C. kanunlarına göre suçtur.

hristiyanlık
Hardal

Aslinda "kapinin önüne konulman" senin için iyi olmus, GlacierMaster.
"Sizi havralardan kovacaklar" sözünü unutma!
Diaspora Türklerinin, Türklügü temsil eden yahut da temsil ettigini iddia eden kuruluslara yakinlik duymasi dogal bir sey ama zamanla göreceksin ki bunlarin önemli bir kismi "kuzu postuna bürünmüs kurt".
Onlar seni kabul etselerdi bile aralarinda yapamazdin.
Sen Rabbin yolunda yürü...

hristiyanlık
yagmur

seni kapının önüne koymaları bir şans senin için..
boynunda haç olduğu için kendilerine ülkücü diyen insanlar tarafından dövülen dostlarım oldu..
ucuz atlatmışsın

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusuna benzer konular;

Tanrı'yı inkar etmiş olmanın dönüşü yok mudur? uzman tv de bir papazın video sunu izledim ve tüm günahların affedilebileceğini fakat tanrıyı inkar etmenin affedilemiyeceğini söylüyor yani var sayalım ben ateistim ve daha sonra iman ediyorum bu günahım asla affedilmiyor mu? Yönetim Notu: Kutsal Ruh'a küfür ya da affedilmeyecek günah olarak bilinen günah imansız şekilde fiziksel ölümdür. Yani Tanrı'ya inanmadan ölmektir. Bu ölüm ile kişinin yaşamı "imansız" şekilde biter. Daha sonradan iman etme imkanı ise yoktur. Bu yüzden böyle söylenir. Ancak siz yaşarken iman ederseniz elbetteki günahınız affedilir. Videoyu yanlış anlamış olabilirsiniz. Bu tür konular derin konulardır, videolar yerine dikkatli ve yavaşça okunması daha yararlıdır.

Maddi zorlukları olanlar için Şu anda saat 2:12, dışarıda yağmur var, evimin önünde bir araba durdu, içinden 35-40 yaşlarında gayet normal giyimli birisi indi, çöpleri karıştırmaya başladı. Bu kişi bir çöpçü değil, belli ki ya işini kaybetmiş ya da zorda kalmış birisi, en azından bir suç işlemiyor. Bu kişiler için dua edelim.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!!

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler