Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusu
21096 kez okundu,
130 kez cevaplandı. En son mesaj
huzurlu tarafından gönderildi.
Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »

20-07-07, 21:12
GlacierMaster
Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !!
Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ...
ben bir Gagauz Türkiyüm yani
hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ...
ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ...
Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ...
Sora sıra bana geldi dedimki :
Üniteryen Roman - ( Genellikle Katolikliğin İçinde gecer ilk üye oldugumda mezhebi göremediğimde diğer diye işaretlemiştim ) ...
Sora herkes bana baktı ben şaşırdım tabi daha önce kimse dinim yüzünden şaşırmamıştı ... Bi müddet bana baktıklar sora ocak başkanı "
Hristiyansın Yani " dedi ...
Bende evet dedim ...
sora Beni o saniye kapının önüne koydular ... Bi dahada hiçbi ocağa giremedim ...
Hristiyan olmak suç mu ki bize böyle davranıyorlar :S ...
Sizdende yorumlarınızı bekliyorum dostlarım ... ( YHVH ) sizinle olsun
Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!!
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

21-07-07, 01:23
umutt
hristiyan olmak değil kardeşimonlar gibi olmamak suç ... bizim inanışımızda bizim gibi olmayanlara gerçek hoşgörü Rabbim emri .. biz bunu iyi uygularız .. ama başka dinlerde onlar gibi olmayanlara kafir denir horgörülür.
dediğim gibi hristiyan olmak değil bizim suçumuz türkiyede olmak ve seni kapının önüne koyanlar gibi olmamak ...
ama Rab benim yolumdan gelen çarmıhını yüklensin dememişmi .. bizde karşımıza çıkacak her zorluğa rağmen Rabbin yolunda yüricez . Şükürler olsun . Saygılarımla
FORUMA ÜYE OLUN! /

21-07-07, 13:12
evangelion
|
|
GlacierMaster
|
Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !!
Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ...
ben bir Gagauz Türkiyüm yani hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ...
ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ...
Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ...
Sora sıra bana geldi dedimki :
Üniteryen Roman - ( Genellikle Katolikliğin İçinde gecer ilk üye oldugumda mezhebi göremediğimde diğer diye işaretlemiştim ) ...
Sora herkes bana baktı ben şaşırdım tabi daha önce kimse dinim yüzünden şaşırmamıştı ... Bi müddet bana baktıklar sora ocak başkanı " Hristiyansın Yani " dedi ...
Bende evet dedim ...
sora Beni o saniye kapının önüne koydular ... Bi dahada hiçbi ocağa giremedim ...
Hristiyan olmak suç mu ki bize böyle davranıyorlar :S ...
Sizdende yorumlarınızı bekliyorum dostlarım ... ( YHVH ) sizinle olsun
|
- Ülkücü, milliyetçi kardeşlerimiz aslında böyle yaparak Türk birliğine yani uğrunda savaştıkları ideale zarar veriyorlar.
- Aslında iyi düşündükleri vakit hristiyan olan Türklerin hristiyan olduktan sonra ülkelerine daha bağlı hale geldiklerini görebilirler.
- Ayrıca bir kişiye dini yüzünden ayrım yapmak T.C. kanunlarına göre suçtur.
FORUMA ÜYE OLUN! /

21-07-07, 13:13
Hardal
Aslinda "kapinin önüne konulman" senin için iyi olmus, GlacierMaster.
"Sizi havralardan kovacaklar" sözünü unutma!
Diaspora Türklerinin, Türklügü temsil eden yahut da temsil ettigini iddia eden kuruluslara yakinlik duymasi dogal bir sey ama zamanla göreceksin ki bunlarin önemli bir kismi "kuzu postuna bürünmüs kurt".
Onlar seni kabul etselerdi bile aralarinda yapamazdin.
Sen Rabbin yolunda yürü...
FORUMA ÜYE OLUN! /

21-07-07, 13:53
yagmur
seni kapının önüne koymaları bir şans senin için..
boynunda haç olduğu için kendilerine ülkücü diyen insanlar tarafından dövülen dostlarım oldu..
ucuz atlatmışsın
FORUMA ÜYE OLUN! /
Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5 11
>
Sonuncu »
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil