Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!!

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusu 21096 kez okundu, 130 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi. Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !! Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ... ben bir Gagauz Türkiyüm yani hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ... ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ... Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ... Sora sıra bana geldi dedimki : Üniteryen Roman - ( Genellikle Katolikliğin İçinde gecer ilk üye oldugumda mezhebi... Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!!

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusu 21096 kez okundu, 130 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi.

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-07-07, 21:12
GlacierMaster

Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !!

Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ...

ben bir Gagauz Türkiyüm yani hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ...
ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ...

Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ...
Sora sıra bana geldi dedimki :
Üniteryen Roman - ( Genellikle Katolikliğin İçinde gecer ilk üye oldugumda mezhebi göremediğimde diğer diye işaretlemiştim ) ...

Sora herkes bana baktı ben şaşırdım tabi daha önce kimse dinim yüzünden şaşırmamıştı ... Bi müddet bana baktıklar sora ocak başkanı " Hristiyansın Yani " dedi ...
Bende evet dedim ...
sora Beni o saniye kapının önüne koydular ... Bi dahada hiçbi ocağa giremedim ...

Hristiyan olmak suç mu ki bize böyle davranıyorlar :S ...

Sizdende yorumlarınızı bekliyorum dostlarım ... ( YHVH ) sizinle olsun

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!!

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-07-07, 01:23
umutt

hristiyan olmak değil kardeşimonlar gibi olmamak suç ... bizim inanışımızda bizim gibi olmayanlara gerçek hoşgörü Rabbim emri .. biz bunu iyi uygularız .. ama başka dinlerde onlar gibi olmayanlara kafir denir horgörülür.

dediğim gibi hristiyan olmak değil bizim suçumuz türkiyede olmak ve seni kapının önüne koyanlar gibi olmamak ...

ama Rab benim yolumdan gelen çarmıhını yüklensin dememişmi .. bizde karşımıza çıkacak her zorluğa rağmen Rabbin yolunda yüricez . Şükürler olsun . Saygılarımla

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!!

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-07-07, 13:12
evangelion

GlacierMaster
Öncelikle Yaratan Rab (YHVH) hepinizi Bereketlendirsin !!

Size içimi dökmek istiyorum dostlarım ve diğer inanan kardeşlerimdende bekliyorum ...

ben bir Gagauz Türkiyüm yani hristiyan bir toplumdan geliyorum ... Bazı nedenlerden ötürü moldovadan Türkiyeye taşındık ...
ayrıca ben ( tabiki faşistlik ve günah derecesinde değil ) Türk milletini çok seven bir insanım aşırı denebilcek ... Moldovada birçok Türk birliği kuruluşunda bulundum ... Türkiyede bu Tip kuruluşlara Ülkü ocağı dendiğini öğrendim ve bir ziyaret etmek istedim ... Gittim bi çaylarını içtim sora sohbet muabbet uzadı uzadı en sonunda din ve mezheplere geldi ...

Ocak başkanı herkese tek tek mezhebini soruyordu ...
Sora sıra bana geldi dedimki :
Üniteryen Roman - ( Genellikle Katolikliğin İçinde gecer ilk üye oldugumda mezhebi göremediğimde diğer diye işaretlemiştim ) ...

Sora herkes bana baktı ben şaşırdım tabi daha önce kimse dinim yüzünden şaşırmamıştı ... Bi müddet bana baktıklar sora ocak başkanı " Hristiyansın Yani " dedi ...
Bende evet dedim ...
sora Beni o saniye kapının önüne koydular ... Bi dahada hiçbi ocağa giremedim ...

Hristiyan olmak suç mu ki bize böyle davranıyorlar :S ...

Sizdende yorumlarınızı bekliyorum dostlarım ... ( YHVH ) sizinle olsun

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-07-07, 13:13
Hardal

Aslinda "kapinin önüne konulman" senin için iyi olmus, GlacierMaster.
"Sizi havralardan kovacaklar" sözünü unutma!
Diaspora Türklerinin, Türklügü temsil eden yahut da temsil ettigini iddia eden kuruluslara yakinlik duymasi dogal bir sey ama zamanla göreceksin ki bunlarin önemli bir kismi "kuzu postuna bürünmüs kurt".
Onlar seni kabul etselerdi bile aralarinda yapamazdin.
Sen Rabbin yolunda yürü...

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-07-07, 13:53
yagmur

seni kapının önüne koymaları bir şans senin için..
boynunda haç olduğu için kendilerine ülkücü diyen insanlar tarafından dövülen dostlarım oldu..
ucuz atlatmışsın

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 11 > Sonuncu »  

Toplumumuzda hristiyan Olmanın Zorlukları !!! konusuna benzer konular;

Hristiyan ailelere, hristiyan olmayan çocukları için öneriler Soru: Hristiyan anne babaların, kayıp bir oğulları ya da kızları varsa ne yapmalıdırlar? Yanıt: Kaybolan Oğul benzetmesinin (Luka 15:11-32) içinde, inanlı anne babaların, onları yetiştirdikleri biçime aykırı bir şekilde yaşayan çocuklarına karşı gösterebilecekleri tepkilerin neler olabileceği ve onları nasıl ele alacakları konusunda kullanabileceği birkaç ilke vardır. Anne babaların, çocuklar yetişkin olduktan sonra onların artık anne babalarının yetkisi, otoritesi altında olmadığını hatırlaması lazımdır. Kaybolan Oğul öyküsünde, küçük oğul kendisine düşen mirası alıp uzak bir ülkeye gider ve mirasını orada çarçur eder. Yeniden doğmuş bir inanlı olmayan bir çocuk için böyle bir şey yapmak doğal bir şeydir. Mesih’e imanını bir zamanlar açık bir şekilde bildirmiş olan bir çocuğun...

Tanrı'yı inkar etmiş olmanın dönüşü yok mudur? uzman tv de bir papazın video sunu izledim ve tüm günahların affedilebileceğini fakat tanrıyı inkar etmenin affedilemiyeceğini söylüyor yani var sayalım ben ateistim ve daha sonra iman ediyorum bu günahım asla affedilmiyor mu? Yönetim Notu: Kutsal Ruh'a küfür ya da affedilmeyecek günah olarak bilinen günah imansız şekilde fiziksel ölümdür. Yani Tanrı'ya inanmadan ölmektir. Bu ölüm ile kişinin yaşamı "imansız" şekilde biter. Daha sonradan iman etme imkanı ise yoktur. Bu yüzden böyle söylenir. Ancak siz yaşarken iman ederseniz elbetteki günahınız affedilir. Videoyu yanlış anlamış olabilirsiniz. Bu tür konular derin konulardır, videolar yerine dikkatli ve yavaşça okunması daha yararlıdır.

Maddi zorlukları olanlar için Şu anda saat 2:12, dışarıda yağmur var, evimin önünde bir araba durdu, içinden 35-40 yaşlarında gayet normal giyimli birisi indi, çöpleri karıştırmaya başladı. Bu kişi bir çöpçü değil, belli ki ya işini kaybetmiş ya da zorda kalmış birisi, en azından bir suç işlemiyor. Bu kişiler için dua edelim.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih