turkiyede dindar aile cocugu olmak

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : turkiyede dindar aile cocugu olmak

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
bosluktayim

turkiyede dindar aile cocugu olmak sanirim ancak yasana bilir demekten baska anlatacak kelime bulunmaz zorla namaz kildirma zorla oruc tuturma zorla sakal biraktirma zorla tarikatlere gonderme.boyle bir dusunce sanirim hic bir dindara yakismaz zorla dindarlik olunndurulmaz yasatilmaz yasanir yurekten ysanir ozgur iradeyle sirf hristiyan olmus bir arkadasin dusunceleri kafama yatti ve benimsedigim icin ailem tarafindan oldurulme endisesi yasayacagim aklimin ucundan bile gecemezdi sinsice hemde ama kendimi kurtardim ve ingiltereye attim ama malesef arkadasim zorla namaza baslatilip musluman edildi cevreler tarafindan bense ne musluman nede hristiyan olarak kalabildim sadece benimsiyorum hristiyanligi kabul ediyorum hosuma gidiyor dusundugum zaman huzur buluyorum oysa hic bir bilgimde yok hristiyanlik hakkinda korkudan bir kitap alipta okuyamadim sadece kulaktan duymalar baska da ufak tefek bilgiler suan ne yapacagimi bilmiyor bir durumdayim ingilterede dindar turklerin icine dustum yine korkudan namaz kiliyorum dislanmamak icin bir gun namaz kilmadim hepsi bana tuhaf tuhfa dislarcasina bakmaya basladilar ama gidecek yerim yok ingilizcemde yok o yuzden suna namaz kilmaya devam ediyorum.bana ingilterede turkce bilen fakat turklerin ortamadinda bulunmaya bir turk hiristiyan yada turk kilisesi adresi verebilirmisiniz beni tanistirabilirmisiniz bana yardimci olursaniz mutlu ve huzurlu olacagim cinku gercektende beynim patlayacak gibi tesekkurler..

hristiyanlık
admin1 Ken Block

bosluktayim
turkiyede dindar aile cocugu olmak sanirim ancak yasana bilir demekten baska anlatacak kelime bulunmaz zorla namaz kildirma zorla oruc tuturma zorla sakal biraktirma zorla tarikatlere gonderme.boyle bir dusunce sanirim hic bir dindara yakismaz zorla dindarlik olunndurulmaz yasatilmaz yasanir yurekten ysanir ozgur iradeyle sirf hristiyan olmus bir arkadasin dusunceleri kafama yatti ve benimsedigim icin ailem tarafindan oldurulme endisesi yasayacagim aklimin ucundan bile gecemezdi sinsice hemde ama kendimi kurtardim ve ingiltereye attim ama malesef arkadasim zorla namaza baslatilip musluman edildi cevreler tarafindan bense ne musluman nede hristiyan olarak kalabildim sadece benimsiyorum hristiyanligi kabul ediyorum hosuma gidiyor dusundugum zaman huzur buluyorum oysa hic bir bilgimde yok hristiyanlik hakkinda korkudan bir kitap alipta okuyamadim sadece kulaktan duymalar baska da ufak tefek bilgiler suan ne yapacagimi bilmiyor bir durumdayim ingilterede dindar turklerin icine dustum yine korkudan namaz kiliyorum dislanmamak icin bir gun namaz kilmadim hepsi bana tuhaf tuhfa dislarcasina bakmaya basladilar ama gidecek yerim yok ingilizcemde yok o yuzden suna namaz kilmaya devam ediyorum.bana ingilterede turkce bilen fakat turklerin ortamadinda bulunmaya bir turk hiristiyan yada turk kilisesi adresi verebilirmisiniz beni tanistirabilirmisiniz bana yardimci olursaniz mutlu ve huzurlu olacagim cinku gercektende beynim patlayacak gibi tesekkurler..
İngiltere'de hangi şehirde olduğunuzu hristiyannet@gmail.com adresine gönderebilir misiniz?

hristiyanlık
Frollo

bosluktayim
Ne mutlu size. Bir İncil temin edip okumaya çalışın. Öncelikle onu okuyun, yüreğinizi bence çok rahatlatacaktır, şu an Hristiyanlıkla ilgili başka bir kitap alıp okumanıza da çok gerek yoktur. Belki İncil'i insanların yanında okumak zor olur; ama gizleyin onu bir yerde ve o yere gidip onu okuyun, belki bir parkta bir bahçede. İnternetten de okumayın. Bir İncil'iniz olsun. Öyle büyük bir cevhere yakınsınız ki şu an. Siz zorluk içersindesiniz ve bunun değerini iyi kavrarsınız oysa Hristiyan geçmişi olan bir ailede bu baskı altında yetmişmemiş bir kişi Mesih İsa'ya sizden çok daha uzak olabilir. Ne mutlu size.

hristiyanlık
Okyanus

ClaudeFrollo
Siz zorluk içersindesiniz ve bunun değerini iyi kavrarsınız oysa Hristiyan geçmişi olan bir ailede bu baskı altında yetmişmemiş bir kişi Mesih İsa'ya sizden çok daha uzak olabilir. Ne mutlu size.
Ne kadar doğru söylemişsiniz. Sonuna kadar katılıyorum düşüncelerinize.

boşluktayım kardeşimin çektiği zorlukları, sizinde belirtmiş olduğunuz gibi, avantaja dönüştürebilirse ve bir de kendisine göre güzel bir kilise bulup oradaki kardeşlerimizle tanışabilirse herşeyin dört dörtlük olacağına inanıyorum.

hristiyanlık
xxakadir

Yaşadığın sıkıntıları anlayabiliyorum kardeşi..İnan "tek" değilsin bizde bu yollardan geçtik ve önümüzde daha uzun ama güvenli bir yol var...

Yüreğini Rab'be aç!..aç ki, O da yanına gelebilsin. Duam seninle; 'Yürekli' kardeşim.. Amin...

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

turkiyede dindar aile cocugu olmak konusuna benzer konular;

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? Biliyorsunuz ki medyada dindar/dinsiz gençlik yetiştirilmesi tartışması var. Tabi dindar denilirken biz hristiyanlar buna dahil edilmiyoruz. Dindar gençlik denilirken, İslami bir gençlik kast ediliyor. Peki ya siz Türkiyeli hristiyanlar hangisini tercih edersiniz?

hristiyan olmak, vaftiz olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum neler yapmam lazım sizin incili okumakla başla önerilerini bulunmadan önce soyleyeyım suan okumaktayım

Eskiden dindar Müslüman olup Hristiyanlığa geçmiş insanlar var mı? Kıymetli Arkadaşlar, Geçmişte kültür Müslümanı değil dindar bir Müslüman olarak yaşamış biri olarak itiraf etmeliyim, artık bu dine inanmıyorum. Bilhassa son 3 yıldır geçmişte de bir türlü açıklanamayan İslam'daki çelişkiler beni bu dinden git gide soğuttu ve son bir senedir artık İslam'ı açıkça reddediyorum. Fakat Tanrı'nın varlığına da inancım sürüyor. Sizin anlayacağınız bir deist olarak yaşıyorum ancak bu bana huzur da vermiyor. Son bir senedir değişik inanç biçimlerini ve dinleri inceledim. En makulü ve akla yatanı Hristiyanlık olarak görüyorum. Yurtdışına çıktığım zamanlarda gezi amaçlı gittiğim kilise ve ya katedrallerdeki huzur verici atmosferi de yaşadım. Fakat o dönemde Müslüman olduğum için bunun şeytandan gelen bir duygu...

Aile Sorunu Merhaba Sevgili Kardeslerim... Ben Rum asıllı bir Trabzonluyum. Şuanda aile sorunu çekmekteyim.Bundan 3 ay önce, ablam tarafından ailem psikolojik olarak büyük zararlar gördü. Ve ben şuanda din ile ilgili bir araştırma içerisindeyim.Şuanda kendimi Hristiyan olarak görmekteyim ve yaşamıma kabul etmiş durumdayım! Rab Mesih Isa'ya inanıyorum ve onun yolundan yürüyeceğim.Ama bu durumdan, ailem duyarsa çok zararlar görebilirler Psikolojik olarak.Çünkü babam araba kazası geçirdi ve Beyin Travması geçirdi 2 kez.Bu yüzden onlara söylemeye korkuyorum.Onlara birşey olmasından korkuyorum Sağlık açısından.Ne yapmam gerekir,Lütfen yardımcı olurmusunuz?Ayrıca, ailem dinine çok düşkün dindar bir ailedir.Çok zor durumdayım. Yardımlarınız için...

Evlilik ve Aile EVLİLİK VE AİLE Evlilik ve aile yaşamı Tanrı'nın toplumsal yaşam içinde arzuladığı yaşam biçimidir. Kutsal Kitap içinde evlilikten aile içi ilişkilere kadar oldukça net bir düzenleme görülmektedir. Bugün dünyamızda Tanrı'nın kurduğu evlilik ve aile düzenine karşı oldukça etkin bir saldırı bulunmaktadır. Bunun sonucunda da aileler parçalanmakta ve dünya yalnız insanların dünyası haline gelmektedir. Bu arada da zaten sorunlarını çözmeye gücü olmayan dünyamızın sorunlarına daha da yenisi eklenmektedir. Bütün bu evlilik ve aile karşıtı görüşlere rağmen Tanrısal buyruklar göz önünde bulundurularak bu kurum daha da iyi korunmalı ve Tanrı'nın istemi doğrultusunda hareket edilmelidir. Çünkü bunun karşısında olmak kişisel bencillikten başka bir...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : turkiyede dindar aile cocugu olmak

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler