turkiyede dindar aile cocugu olmak konusu
1254 kez okundu,
7 kez cevaplandı. En son mesaj
tiktaktiktak tarafından gönderildi.
turkiyede dindar aile cocugu olmak konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2

09-11-08, 19:06
bosluktayim
tsk ler kardesim benim hakkimdaki temmenileriniz icin ama ne yazikki
incil bulundurmam imkansiz suna yani okuyamam cunku bulundugum ortam musluman turklerin bulundugu bir ortam bir coguda tanidik asiri dindar kisiler parkta yada bir cafede okumam sorun degil ama
incili eve goturmem soz konusu bile olamaz zaten ailemle aramda anlatilmaz bir anlasmazlik var dini konuda birde
hristiyan olmaya niyetlendigimi ogrenirlerse o zaman olumun nefesi her an arkamda demek olur.benim ailem osmanlidan gelme bir asirettir buda asiri musluman bir asiret halada devam ediyor gelenek ve gorenekleri ve ailemde belirli mevkilerde olan insanlar var sayet
hristiyan olupta tr donersem kesinlikle oldurulurum bundan hic bir suphem yok.benim istedigim su bana musluman olmayan bir turk ortami bulmaniz ve bana
hristiyanligi ogretecek dini bilgisi olan bir ortam bulmaniz bu konuda bana yardimci olmanizi rica ediyorum.kilisede hizmet temizlik isleride yapabilirim seve seve hemde hem iyi bir
hristiyan nasil olunur bunu ogrenmis olurum hemde icim huzura varir bunca zaman kadar gecirmis oldugum bos karanlik maneviyatsizligi yeniden dogmus gibi
hristiyanlik dini ile doldurmus olurum.nasil anlatacagimi bilemiyorum icimde buyuk bir huzur var ama bunun yaninda buyuk korkularimda var.suan bos yasadigimin farkindayim cunku henuz
hristiyan olmadim.ama
hristiyanlik dinine gectigim an icimin gercek maneviyatla dolacagina hic suphem yok aklima geldigi zaman heycanlaniyorum dunyaya yeniden gelmis gibi gunahsiz olacagimi dusunuyorum cunku iSAYI cok seviyorum isa benim herseyim.kurtaricim gibi.
turkiyede dindar aile cocugu olmak
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

09-11-08, 20:47
turgay55
Sevgili ''Boşluktayım'' genellikle İngiltere'de yaşayan Osmanlı Hanedanı çocukları şu an hep
hristiyan oldular, adları bile Türkçe değil.Sizin bu kadar çekinmeniz yersiz sanırım, ayrıca dışına kaplama kağıdı geçirir rarhatça okursunuz İncil'i, ben toplum içinde misafirhanelerde Kutsal Kitap'ı öyle okuyorum.Ayrıca orada yaşayan
Hristiyan- Türk kardeşler zamanla size yardımcı olurlar esen kalın
FORUMA ÜYE OLUN! /

09-02-10, 00:50
tiktaktiktak
merhabalar .. dindarlık kelimesini kulaktan dolma bilgilerle buraya yazmış olduğunuzu düşünüyorum (bunun içine gözlemleriniz dahil olsa bile ) ******** Yönetim Notu: BU FORUMDA İSLAMİYET REKLAMI YAPAMAZ, İSLAMİYET'İ YÜCELTECEK MESAJLAR GÖNDEREMEZSİNİZ. *******bu sizin görüşünüze olan bir yorumdu .. kırılmamanız dileğiyle .. bu forumda herkesin düşüncelerini özgürce ifade edebilme hakkı var sanırsam .. teşekkürler :)
Yönetim Notu: Hayır, herkesin özgürce ifade edebilme hakkı yok. Forumda sadece
hristiyanlar,
hristiyanlıkla ilgilenen kişiler "
hristiyanlık hakkında" konuşabilirler.
FORUMA ÜYE OLUN! /
turkiyede dindar aile cocugu olmak konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil