Türkiye'deki Hristiyan Artışı konusu
19342 kez okundu,
76 kez cevaplandı. En son mesaj
Aliriza tarafından gönderildi.
Türkiye'deki Hristiyan Artışı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
4 10 11 12 13 14
15 16
>

05-03-10, 01:31
sıfır_derece
|
|
¨X¨
|
|
Bu konuda araştırma tarafsız bir şekilde yapılmıyor yapılamazda bir ateist sitesine girin dünya ateizme koşar bu durum Hristiyan ve Müslüman farksızdır
|
Nasıl tarafsız sekılde yapılamıyor.
dünyada Her Hrıstıyanın bır vaftız kayıdı bulunmaktadır (ben oyle bılıyorum yanı).Bu kımlık kagıdına sahıp olmak gıbı bişidir yanı bu belgelerın sayısı na gore Hrıstıyanlıgın gercege yakın nüfusu bellıdır.
2,6 mılyar kişi ile, suanda halen en yaygın semavi din Hristıyanlıktır.Bu net bır bılgıdır mesela
Kımse cıkıpta, '''Hrıstıyanların sayısı sadece 1 ,5 mılyar'''' dıyemez, derse bu yalandır:)
Ataistlıge gelınce, Evt cogunlugu ABD de olmak üzere sayılarının arttıgını bende duydum .ama bu okyanusta bır damla artısıdır....
Bazı Müslüman sıtelerıde, kendı sayılarını 3 mılyar olarak acıklıyorlar:))))
Tabıkıde bır kesım yalan soyluyor ama bu asla Hristıyan kesimi degıldır.Bızım sayımız bellıdır....
Üstelık Dunyanın Hrısıtyanlıga sıcak baktıgıda baska bır gercektır.....
Rusyada İslamın arttıgı, japonyada yukselışe gectıgı soylenıyor..
Çin Halk Cumhurıyetınde Hristıyanlıga gecenlerın sayısında artma vardı cıddı sekılde.....
ÇİN in en buyuk eyaletı sayılan Chu bölgesınde (nufusu 140 mılyon) Hristıyanlıga gecen 1,3 Milyon kişi vardır.(2007-2009 arası)
Türkiye'deki Hristiyan Artışı
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

05-03-10, 11:11
asuri
|
|
sıfır_derece
|
|
|
¨X¨
|
|
Bu konuda araştırma tarafsız bir şekilde yapılmıyor yapılamazda bir ateist sitesine girin dünya ateizme koşar bu durum Hristiyan ve Müslüman farksızdır
|
Nasıl tarafsız sekılde yapılamıyor.
dünyada Her Hrıstıyanın bır vaftız kayıdı bulunmaktadır (ben oyle bılıyorum yanı).Bu kımlık kagıdına sahıp olmak gıbı bişidir yanı bu belgelerın sayısı na gore Hrıstıyanlıgın gercege yakın nüfusu bellıdır.
2,6 mılyar kişi ile, suanda halen en yaygın semavi din Hristıyanlıktır.Bu net bır bılgıdır mesela
Kımse cıkıpta, '''Hrıstıyanların sayısı sadece 1 ,5 mılyar'''' dıyemez, derse bu yalandır:)
Ataistlıge gelınce, Evt cogunlugu ABD de olmak üzere sayılarının arttıgını bende duydum .ama bu okyanusta bır damla artısıdır....
Bazı Müslüman sıtelerıde, kendı sayılarını 3 mılyar olarak acıklıyorlar:))))
Tabıkıde bır kesım yalan soyluyor ama bu asla Hristıyan kesimi degıldır.Bızım sayımız bellıdır....
Üstelık Dunyanın Hrısıtyanlıga sıcak baktıgıda baska bır gercektır.....
Rusyada İslamın arttıgı, japonyada yukselışe gectıgı soylenıyor..
Çin Halk Cumhurıyetınde Hristıyanlıga gecenlerın sayısında artma vardı cıddı sekılde.....
ÇİN in en buyuk eyaletı sayılan Chu bölgesınde (nufusu 140 mılyon) Hristıyanlıga gecen 1,3 Milyon kişi vardır.(2007-2009 arası)
|
Meryem Ana'mizin 6 Temmuz 1973 yilinda Japonyanin Akita kentinde gorundukten ve tekrar 30 Haziran 1985 yilinda,Kore'nin Naju kentinde gorunen Meryem Anamiz'dan sonra,asyada hristiyanlik cok hizli buyumekte.
Bu gunun rakamlarina gore Guney Korenin yuzde 55 hristiyan olmustur.Bu sadece Kore ile bitmemistir.Komsulari olan Kuzey kore,Japonya,Cin'dede boyledir.Obur ulkelerde Vietnam ve Laos ta Hristiyanlarin nufusu fazladir
Islamin bu ulkelerde artigi kesinlikle dogru degildir.Aksine Islama karsi cok negatif goruslere sahiptirler.
asuri

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

FORUMA ÜYE OLUN! /

05-03-10, 16:38
sonsuzdalga
Sevgili Dostlar,
Rusya'da müslümanlık değil,
Hristiyanlık artmaktadır. Bu Asya ülkelerinde de böyle. İslam'ın artar gibi gözükmesinin nedeni, 11 Eylül saldırılarından sonra İslam ve Müslümanlar ile ilgili haberlerin medyaya daha çok yansıması sonucu görünür olmalarıdır. Yoksa,
Hristiyanların İslam inancına geçtiği herhangi bir olay bilmiyorum, buna karşılık, Asya ve Afrika'da birçok yerli kabile
Hristiyanlığa geçiyor. Keza Rusya'da da duvarın yıkılmasından sonra kiliselere gidiş arttı. Dünyada Müslümanların artışı var, ama bunun nedeni sonradan dine geçenler değil, Müslümanların çok çocuk sahibi olması. Esenlikler
FORUMA ÜYE OLUN! /

05-03-10, 16:49
sonsuzdalga
Sevgili Dostlar,
Türkiye'de ise
Hristiyanlık artmakta, zira, Güneydoğulu
Hristiyan yurttaşlarımız artık dinlerine daha sıkı bağlanmaktalar, ayrıca Türkiye'de bundan 20 yıl önce düşünülemeyecek kadar tabu olan İslam'dan
Hristiyanlığa geçişler artıyor. Ama itiraf edelim ki, Asya ülkelerinde olduğu gibi topluluklar halinde, toplu geçişler söz konusu değil. Kabul etmek gerekir ki,
Hristiyanların Malatya'da olduğu gibi boğazlarının kesildiği bir ülkede,
Hristiyan olup da söylemeye cesareti kesilen çok kardeşimiz de mevcut. Esenlikler.
FORUMA ÜYE OLUN! /

26-03-10, 22:53
dj_kasa
geçen pazar lefkoşa mesih imanlı kardeşlerle ibadetimizi gerçekleştiriyorduk fakat civardaki sakinler olsun medya olsun bizi karalamakta insanları provoke etmekte hala. bunlar ne zaman son bulacak gerçekten merak ediyorum ibadetimizi ne zaman rahat bir şekilde yapacağız? tanrım ne yaptıklarını bilmiyorlar lütfen affet onları amin
rab sizinle olsun
FORUMA ÜYE OLUN! /
Türkiye'deki Hristiyan Artışı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
4 10 11 12 13 14
15 16
>