xenomur
Türkiye'deki Hristiyan Artışı
Kardeşler doğal olarak her tanrı çocuğu bu sayının artmasını gönülden ister. Bunun için dua edebiliriz. Rab' bin isteğindeyse bir çok kaybolmuş koyunu bulacaktır ve onları kurtaracaktır. Önemli olan dua da kalıp bunun gerçekleşmesini beklemek. Rabbimize hamdolsun ninova kentine acıdığı gibi bizim ülkemize de acıyabilir. Sayı artıyor mu bilmiyorum ama artacağına iman ediyorum.
Rabbin esenliği sizlerle olsun ..
[B][COLOR=red]Rom 3:24 İnsanlar İsa Mesih'te olan kurtuluşla, Tanrı'nın lütfuyla, karşılıksız olarak aklanırlar.[/COLOR][/B]
Nigoğos
|
|
xenomur
|
Kardeşler doğal olarak her tanrı çocuğu bu sayının artmasını gönülden ister. Bunun için dua edebiliriz. Rab' bin isteğindeyse bir çok kaybolmuş koyunu bulacaktır ve onları kurtaracaktır. Önemli olan dua da kalıp bunun gerçekleşmesini beklemek. Rabbimize hamdolsun ninova kentine acıdığı gibi bizim ülkemize de acıyabilir. Sayı artıyor mu bilmiyorum ama artacağına iman ediyorum.
Rabbin esenliği sizlerle olsun ..
|
Kurtulan koyunlar artıyor...artacakta...bu dünyanın son gününe kadar...
[FONT=Lucida Console]KeWorQ[/FONT]
Margos
|
|
Nigoğos
|
|
Kurtulan koyunlar artıyor...artacakta...bu dünyanın son gününe kadar...
|
Nerede yazıyor bu İncil'de?
Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin...
Yuhanna 13:34
Nigoğos
|
|
Margos
|
|
Nerede yazıyor bu İncil'de?
|
neden saptırıyorsunuz?
İncilde böyle birşey yazmadığını bilmiyorum çünkü ben!!!
İstatistikler böyle diyor....
[FONT=Lucida Console]KeWorQ[/FONT]
Margos
|
|
Nigoğos
|
neden saptırıyorsunuz?
İncilde böyle birşey yazmadığını bilmiyorum çünkü ben!!!
İstatistikler böyle diyor....
|
Bir şey söyleyemez ki. Kesinlikle artacağı ve azalacağını bilemeyiz. Dini dayanağı yok en azından, bunun için hiçbir şeyle ilgili kesin konuşmamalıyız bence.
Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin...
Yuhanna 13:34
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler