Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı

Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı konusu 1049 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı http://www.hristiyangazete.com adresindeki web gazetemize gelen istekler üzerine köşe yazarlığı bölümü açılmıştır. Forumda belirtmekten çekindiğiniz siyasi içerikli veya siyasi konulardaki hristiyan görüşünü ifade eden yazılarınızı gazetemize gönderebilirsiniz. Türkiye hristiyanlığı hakkında düşüncelerini ifade etmek isteyen, vaftiz olmuş, Türkçe konuşan, her mezhepten, her etnik kökenden, her siyasi görüşteki Hristiyanlara sitemiz açıktır. İletişim için hristiyannet@gmail.com adresi kullanılabilir. Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)



HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.


Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı konusu 1049 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.


Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı hristiyanlık incil isa tevrat zebur23-02-11, 17:34
Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı
admin1 Ken Block


Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı

http://www.hristiyangazete.com adresindeki web gazetemize gelen istekler üzerine köşe yazarlığı bölümü açılmıştır. Forumda belirtmekten çekindiğiniz siyasi içerikli veya siyasi konulardaki hristiyan görüşünü ifade eden yazılarınızı gazetemize gönderebilirsiniz.
  1. Türkiye hristiyanlığı hakkında düşüncelerini ifade etmek isteyen,
  2. vaftiz olmuş,
  3. Türkçe konuşan,
  4. her mezhepten,
  5. her etnik kökenden,
  6. her siyasi görüşteki
Hristiyanlara sitemiz açıktır.

İletişim için hristiyannet@gmail.com adresi kullanılabilir.

Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed



Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı

Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

 






Türkiyeli Hristiyanlara Hristiyan Gazete'de köşe yazarlığı konusuna benzer konular;

Bir köşe yazarının ülkemizdeki intikam ve cihad üzerine bir tespiti Bir köşe yazarının,son yıllarda yaşanan bir olaya tespitini aktarıyorum. ---------------------------------------------------------------- ............ Ama Türkiye’de bir geçmişle hesaplaşma ve intikam söylemi başlatıldı. Oysa bu cumhuriyette Kürtler ve Aleviler dışında kimseye kitle halinde şiddet uygulanmadı. Camiler hep açıktı, aileler hep ibadet ediyordu. Hepimiz radyolarda naklen yayınlanan Mevlit’lerle büyüdük. Ramazanlarda oruç tutuldu, sahurlara kalkıldı, hacca gidildi ve bu ziyareti yapanlar “Hacı amca,” “Hacı teyze” diye toplumda saygı gördü. Şimdi öyle bir hava yaratılıyor ki; duyan Türkiye’de dinin yasaklandığını, dindarlara zulmedildiğini sanır. Hepimiz bu ülkede yaşadık. Dini inançları güçlü ailelerde yetiştik.


Hristiyanlara Cin girebilir mi? İnanlılarda Cin var mıdır veya yok mudur? Hristiyan.NET olarak bu soruyu şu şekilde değiştirdik: İnanlılarda Cin olabilir mi? İnanlılarda Cin var mıdır veya yok mudur? sorusu bana daima karışık gelmiştir. Kendime hep sordum "İçine" derken nereyi kastediyoruz? İç demek ne demek? Ruh, Can veya Beden'de cin nereye girmektedir ki biz buna İÇ diyoruz?


Ortadoğu'daki ayaklanmalarda hristiyanlar ve Türkiyeli Hristiyanlar Biliyorsunuz ki Ortadoğu'da bu yıl bir çok isyan yaşandı, isyanlardan önce ilgili ülkelerde öncelikle hristiyan azınlıklara saldırılar da yapıldı. İsyanlar süresinde ve sonrasında ise hristiyanlar bir çok problem yaşadı, yaşıyor. Belki ileride Türkiye de Ortadoğu'daki gibi hareketlilikler yaşayabilir. Tüm bunların ışığında, acaba Türkiyeli Hristiyanlar nasıl düşünmeliler, nasıl hareket etmeliler, neleri yapmalılar, nelere dikkat etmeliler?


Hristiyan olmayan forumlara "inanç savunması"na giden hristiyanlara özel duyuru Analiz Bazı hristiyanlar, hristiyan olmayan forumlara giderek "inanç savunması" yapmaya çalışmaktadırlar. Kimilerini kazanmakta, kimilerini kaybetmektedirler. Kimi tartışmalarda ise kazandıklarını fark edememekte, kimi tartışmalarda ise kaybettiklerini fark edememektedirler. Bazen karşı taraf çok seviyesiz cevap veriyor ve hristiyan kardeş sırf "kaçtı - cevap veremedi" denmemesi için tartışmaya devam etmektedir. Türkiye'de organize bir inanç savunması yok, misyon kaynaklı çeşitli çabalar var o kadar. Çok az sayıda kaynak var. İnanç Savunması konusunda bir uzman yok. Teoloji konusunda uzman kişiler çok az.


Türkiyeli Protestanlar ve Hristiyanlık Herkese selamlar, benim gözümden kaçmayan bazı olaylar var,bazen protestan ayinlerine katılıyorum fakat bazı protestan kişilerin; özellikle de gençlerin hristiyanlıkla pek ilgilerini göremedim, ne davranış bakımından ne de ciddiyet bakımından,sanki kiliseye Kutsal Ruh almaya değil de,ortam,muhabbet,zaman geçirme,enstrüman çalmaya gidiyorlarmış gibi geldi, umarım yanılıyorumdur. sizin bu konuda görüşleriniz nelerdir?








HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız





HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
K A P K A N