türklük ve din konusu
1011 kez okundu,
9 kez cevaplandı. En son mesaj
gül_haç tarafından gönderildi.
türklük ve din konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

08-02-10, 23:01
gül_haç
Öncelikle arkadaşlar,benim dinim islamiyet ve buna bağlı bir insanım,forumda dolaşırken,burdaki arkadaşların
hristiyanlık ve türklüğün birbirine aykırı iki unsurmuş gibi davranılmasından serzenişte bulunduğunu gördüm,benim çok tanıdığım
hristiyan arkadaşım yok,ama küçükken komşumuz vardı luci teyze diye,ve biz hiç
hristiyan-müslüman diye kutuplaşmada bulunmazdık,kişinin milliyeti(ırkı)doğuştandı r.dini seçimi kendine bağlıdır ve herkesin buna saygı göstermesi gerekir,bende bir yabancıya müslüman bir türk olduğumu söylediğimde barbar ve terorist olduğumu,bütün müslümanların öldürülmesi gerektiğini söylemişti,tabiki buda yanlış,hepimizin kaynağı bir
türklük ve din
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
türklük ve din

09-02-10, 00:49
theodora78
Öncelikle hemen şunu belirteyim ki sitede bulunan
Hristiyanların çoğu Türktür.Yani dediğiniz gibi Türklük ve
Hristiyanlık birbirine aykırı gibi davranışlarda bulunulmuyor.Ben Türk vatandaşıyım ve
Hristiyan Ortodoksum.Şunuda açayım bazıları böyle olunca Rum olarak düşünüyor çoğumuzu kendi adıma belirteyim oda yoktur bende.Bütün sülalem Türk Vatandaşıdır.Ve burada
Hristiyan arkadaşlarımın çoğuda Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıdır bunu unutmayın .
Dinin dediğiniz gibi Milletle bir ilgisi yoktur.Milletinde dinle.
Siz bir yabancıya müslüman olduğunuzu söyleyip nasıl bir yaklaşım almışsınız .Bakınız ben Türküm ve bir Türk'e
Hristiyan olduğumu söylediğimde aldığım tepkileri düşünün birde...
İnsanların cehaletlerden kaynaklanan bu tarz tepkiler almaya devam edeceğimden eminim.
türklük ve din
Seni asla terketmeyeceğim .Seni asla yüzüstü bırakmayacağım.
FORUMA ÜYE OLUN! /
türklük ve din

09-02-10, 01:32
gül_haç
arkaşım cehalet öyle birşeyki amaçsınızca sadece insanları yıpratır,kendim müslüman olduğum halde bazı,hareketlerimi,ve giyim kuşamımdan benim dinimi yargılayan oldu,ister türk,ister rum ol,ister sunni,ister şii ol,cehaletin karşında hepsi aynı damgayı yer,beni üzen sadece bazı
hristiyan türk kardeşlerimizin,cahilleri n bu tutumlarının islamiyetten kaynaklandıkların düşünmeleri.
Yönetim Notu: Siz de Avrupa ile
Hristiyanlığı özdeşleştirmeye çalışıyorsunuz.
türklük ve din
FORUMA ÜYE OLUN! /
türklük ve din

09-02-10, 02:44
Theophilos
gül_haç nickli üye, lütfen forumdaki herkes gibi PROFİL BİLGİLERİ kısmını doldurun. Profil Bilgileri kısmını doldurmazsanız, uyarılmadan forumdan uzaklaştırılacaksınız.
türklük ve din
FORUMA ÜYE OLUN! /
türklük ve din

09-02-10, 12:59
diğdem
Sayın,gül_haç bu forumdakilerin Türklükle
hristiyanlığı aykırı iki uç olarak gördüğünü yazmışsınız,bu düşünceye nasıl vardınız anlayamadım çünkü Theodora kardeşimin de belirttiği gibi burdaki çoğu
hristiyan kardeşimiz ben de dahil olmak üzere türktür ve türk olmakla herhangi bir sorunumuz yoktur ve vatanımızı da çok sevmekteyiz.Bizler müslümanlığı kabul etmeyen,gerçek yol ve gerçek yaşamı bulan,Rab'bimiz İsa Mesih'e iman etmiş,ve türk olmaktan da gurur duyan insanlarız,bizi türk karşıtı göstermek gibi bir amacınız yoktur umarım çünkü büyük bir yanlışa düşersiniz.SAYGILARIMLA.
türklük ve din

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

FORUMA ÜYE OLUN! /
türklük ve din
türklük ve din konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>