türklük ve din

türklük ve din hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : türklük ve din konusu 1011 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj gül_haç tarafından gönderildi. türklük ve din Öncelikle arkadaşlar,benim dinim islamiyet ve buna bağlı bir insanım,forumda dolaşırken,burdaki arkadaşların hristiyanlık ve türklüğün birbirine aykırı iki unsurmuş gibi davranılmasından serzenişte bulunduğunu gördüm,benim çok tanıdığım hristiyan arkadaşım yok,ama küçükken komşumuz vardı luci teyze diye,ve biz hiç hristiyan-müslüman diye kutuplaşmada bulunmazdık,kişinin milliyeti(ırkı)doğuştandır.dini seçimi kendine bağlıdır ve herkesin buna saygı göstermesi gerekir,bende bir yabancıya müslüman bir türk olduğumu söylediğimde barbar ve terorist olduğumu,bütün müslümanların öldürülmesi gerektiğini söylemişti,tabiki buda yanlış,hepimizin kaynağı bir türklük ve din

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

türklük ve din konusu 1011 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj gül_haç tarafından gönderildi.

türklük ve din konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

türklük ve din hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-02-10, 23:01
türklük ve din
gül_haç

Öncelikle arkadaşlar,benim dinim islamiyet ve buna bağlı bir insanım,forumda dolaşırken,burdaki arkadaşların hristiyanlık ve türklüğün birbirine aykırı iki unsurmuş gibi davranılmasından serzenişte bulunduğunu gördüm,benim çok tanıdığım hristiyan arkadaşım yok,ama küçükken komşumuz vardı luci teyze diye,ve biz hiç hristiyan-müslüman diye kutuplaşmada bulunmazdık,kişinin milliyeti(ırkı)doğuştandı r.dini seçimi kendine bağlıdır ve herkesin buna saygı göstermesi gerekir,bende bir yabancıya müslüman bir türk olduğumu söylediğimde barbar ve terorist olduğumu,bütün müslümanların öldürülmesi gerektiğini söylemişti,tabiki buda yanlış,hepimizin kaynağı bir

türklük ve din

türklük ve din

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / türklük ve din

türklük ve din hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-02-10, 00:49
türklük ve din
theodora78

Öncelikle hemen şunu belirteyim ki sitede bulunan Hristiyanların çoğu Türktür.Yani dediğiniz gibi Türklük ve Hristiyanlık birbirine aykırı gibi davranışlarda bulunulmuyor.Ben Türk vatandaşıyım ve Hristiyan Ortodoksum.Şunuda açayım bazıları böyle olunca Rum olarak düşünüyor çoğumuzu kendi adıma belirteyim oda yoktur bende.Bütün sülalem Türk Vatandaşıdır.Ve burada Hristiyan arkadaşlarımın çoğuda Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıdır bunu unutmayın .

Dinin dediğiniz gibi Milletle bir ilgisi yoktur.Milletinde dinle.

Siz bir yabancıya müslüman olduğunuzu söyleyip nasıl bir yaklaşım almışsınız .Bakınız ben Türküm ve bir Türk'e Hristiyan olduğumu söylediğimde aldığım tepkileri düşünün birde...

İnsanların cehaletlerden kaynaklanan bu tarz tepkiler almaya devam edeceğimden eminim.

türklük ve din

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeSeni asla terketmeyeceğim .Seni asla yüzüstü bırakmayacağım.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

türklük ve din

türklük ve din hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-02-10, 01:32
türklük ve din
gül_haç

arkaşım cehalet öyle birşeyki amaçsınızca sadece insanları yıpratır,kendim müslüman olduğum halde bazı,hareketlerimi,ve giyim kuşamımdan benim dinimi yargılayan oldu,ister türk,ister rum ol,ister sunni,ister şii ol,cehaletin karşında hepsi aynı damgayı yer,beni üzen sadece bazı hristiyan türk kardeşlerimizin,cahilleri n bu tutumlarının islamiyetten kaynaklandıkların düşünmeleri.

Yönetim Notu: Siz de Avrupa ile Hristiyanlığı özdeşleştirmeye çalışıyorsunuz.

türklük ve din

türklük ve din

türklük ve din hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-02-10, 02:44
türklük ve din
Theophilos

gül_haç nickli üye, lütfen forumdaki herkes gibi PROFİL BİLGİLERİ kısmını doldurun. Profil Bilgileri kısmını doldurmazsanız, uyarılmadan forumdan uzaklaştırılacaksınız.

türklük ve din

türklük ve din

türklük ve din hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-02-10, 12:59
türklük ve din
diğdem

Sayın,gül_haç bu forumdakilerin Türklükle hristiyanlığı aykırı iki uç olarak gördüğünü yazmışsınız,bu düşünceye nasıl vardınız anlayamadım çünkü Theodora kardeşimin de belirttiği gibi burdaki çoğu hristiyan kardeşimiz ben de dahil olmak üzere türktür ve türk olmakla herhangi bir sorunumuz yoktur ve vatanımızı da çok sevmekteyiz.Bizler müslümanlığı kabul etmeyen,gerçek yol ve gerçek yaşamı bulan,Rab'bimiz İsa Mesih'e iman etmiş,ve türk olmaktan da gurur duyan insanlarız,bizi türk karşıtı göstermek gibi bir amacınız yoktur umarım çünkü büyük bir yanlışa düşersiniz.SAYGILARIMLA.

türklük ve din

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeVahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

türklük ve din

türklük ve din konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

türklük ve din konusuna benzer konular;

Ekümenik Patrik Bartholomeos: ''Türklük, dayanışmadır'' Anayasa Komisyonu için Meclis’e gelen Fener Rum Patriği Bartholomeos, vatandaşlık tanımı için şu öneriyi getirdi: “Türk devletine vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes, din, mezhep, dil ve etnik köken gözetilmeksizin Türk’tür. Türklük, bütün Türk vatandaşlarının beraberce varlığının ve dayanışmasının ifadesidir.” FENER Rum Patriği Bartholomeos, Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun davetiyle dün beraberindeki ekiple TBMM’ye geldi. Geçmişte Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın cenazesi için Meclis’e gelen Patrik, ilk kez davet üzerine Meclis’i ziyaret etti. TBMM’nin toplantı çağrısında, Dışişleri Bakanlığı’nın genel olarak kullandığı “Fener Rum Patriği” yerine “İstanbul Rum Patrikliği” sıfatı kullandı. Bartholomeos toplantıda, diplomatik alanda tartışma konusu olan “ekümeniklik” konusuna hiç değinmedi....

Türklük, İslamiyet, Türkiye ve sosyal paranoya Merhaba arkadaslar,bütün hristiyan forum sayfaları'nın kullanıcılarına (kardeslerime) saygılarımı sunarak baslamak istıyorum konuya. yaklasık Son 2,5 yılımı hristıyan forum sayfasına ve toplam11 yıl gibi uzun bır zamanımı da değişik turden sosyal forum sayfalarına ayırdım. Bu zaman zarfında bircok sey gordum,yaşadım,bilgi edındım ve değişik konular paylastım insanlarla. Ama özellıkle bir islami site forumlarında ve burada hemen hemen aynı problemlerden müzdarıp ve şikayetci arkadslar gordum.acıklama getırılmeyen,adlandırılmayan,defalarca sorulan ve ard arda tartısmaların yasanmasına neden olan ''tarafcılık'' ya da benzerı konulardı bunlar.Toplarsak en cok dikkatimi ceken konular, ıkı tarafın bırbırını hıc anlamadıgı ya da anlam veremedıgı turden konulardı.Örnek konu baslıkları...

Hristiyanlık ve Türklük Hıristiyanlık ve Türklük. Yakın tarihimizde ve günümüzde bu ikisi, birbirine o kadar uzak mefhumlar olarak algılandı ki.. Daha "dün"e kadar Anadolu'da önemli miktarda Hıristiyan Türk topluluğunun yaşadığından, bunların Kurtuluş Savaşımıza canla başla katıldıklarından ve sonrasında başlarına gelenlerden bugünün Türkiyesinde kaç kişinin haberi var? Onlar, Anadolu'nun değişik bölgelerine dağılmış olarak kendi hallerinde yaşarken, Batılılar Osmanlı'yı parçalayıp yutma planlarını uygulamaya koymuştu ve mutlaka Batılıların dikkatini çekmişti bu topluluk. Onlara Osmanlı'ya karşı mücadele teklifi götürmekte gecikmedi Yunanlılar. Fakat Anadolu'nun Hıristiyan Türkleri, hem de görkemli bir kongreyle, Kurtuluş Mücadelesinin yanında olduklarını beyan ettiler ve her Türk gibi İstiklal Savaşında...

TGC'nin Türklük tanımı ve Hristiyanlığı kabul eden Türkler TGC: Türklük tanımı sorunlu AA - İSTANBUL - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Orhan Erinç, TCK'nın 301. maddesinin değiştirilmesi gerektiğini belirterek, "Biz hiçbir zaman Türk milletine hakaretin önünün açılmasını istemiyoruz" dedi. Erinç, dün TGC Burhan Felek Salonu'nda yaptığı basın toplantısında, cemiyetin, TCK'nın 301. maddesine ilişkin görüşlerini açıkladı. Erinç, TCK'nın 301. maddesine ilişkin endişelerini sürekli dile getirdiklerini hatırlatarak, son olarak TGC ile Türk Ceza Hukuku Derneği'nin oluşturduğu komisyon tarafından hazırlanan 301'e ilişkin değişiklik önerisinin, 23 Kasım 2006'da başta Başbakan Tayyip Erdoğan olmak üzere CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Adalet Bakanı Cemil Çiçek'e iletildiğini anlattı. ...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih