www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor.

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. konusu 7988 kez okundu, 44 kez cevaplandı. En son mesaj Cormac tarafından gönderildi. www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. Yaklasik 1 bucuk senedir forumunuzu takip eden biriyim ve bir cok Hristiyan arkadasa dostta sahibim. Kimsenin dini icin adam harcamayan,onlari etnik kökeninden dolayi elestirmeyen bir sitede Modluk görevi yapiyorum.Bu sitede www.alevileriz.biz.. Msjlari görmek isterseniz link veriyorum..Ve nice güzel Noellere erismenizi diliyorum..Saglikla kalin.. Sidalyaren.. http://www.alevileriz.biz/showthread.php?t=61596 www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor.

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. konusu 7988 kez okundu, 44 kez cevaplandı. En son mesaj Cormac tarafından gönderildi.

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-12-08, 00:57
Sidalyaren

Yaklasik 1 bucuk senedir forumunuzu takip eden biriyim ve bir cok Hristiyan arkadasa dostta sahibim.
Kimsenin dini icin adam harcamayan,onlari etnik kökeninden dolayi elestirmeyen bir sitede Modluk görevi yapiyorum.Bu sitede www.alevileriz.biz..
Msjlari görmek isterseniz link veriyorum..Ve nice güzel Noellere erismenizi diliyorum..Saglikla kalin..

Sidalyaren..
http://www.alevileriz.biz/showthread.php?t=61596
Derviscemal
Hıristiyan yurttaşlarımızın Noel’ini kutlarız

25 Aralık Hz. İsa’nın doğum günü.
Bugün Hıristiyanlar için çok önemli ve çok özel bir bayram günü.

Dünyanın her bölgesinde gittikçe artarak yaşanan acıların, savaşların, cinayet ve ölümlerin olduğu bir dönemde ne yazık ki insanların gönlüne sevgi ve barış tohumu değil nefret ve kin tohumu ekilmekte.

Öyle ki insanoğlu ya dil ya din ya da renk yüzünden birbirini boğazlamakta. Ve ne üzücüdür ki bunları yapanlar içlerinde esir düştükleri nefislerinin ve benlik davasını farkında değiller.
İnsanlığın başlangıcından bugüne kadar var olmuş olan bütün nebilerin, tebliğcilerin, velilerin, ariflerin ve diğerlerinin ortak amacı insanların nefsine esir düşmesini önlemek, benlik davasını yok etmektir.

Her geçen gün sevgiye hoşgörüye ve barışa duyulan ihtiyacın arttığı gerçektir. Bu sadece ülkemizin değil bütün insanlığın gerçeğidir. Diliyoruz ki çeşitli din, inanç ve kültürlerin barındığı alacalı bir bahçesi olan ülkemizde yer alan her rengi yüzyıllarca kardeşçesine bir birliktelikte yaşatan hoşgörü ve bir arada yaşama geleneğimiz artarak daha yüzyıllarca eşit ve adil bir paylaşımla devam eder.

Alevileriz.biz ve Alevi Bektaşi Gençlik Platformu (AGEP) olarak kimsenin inancı veya düşüncesinden dolayı ‘öteki’leştirilmediğ i, sevgi ve kardeşlik dolu bir dünya umuduyla öncelikle Hıristiyan yurttaşlarımız başta olmak üzere tüm Hıristiyanların bayramını kutlarız.

Saygılarımızla

Serkan DOĞAN / Derviscemal
AGEP-Alevi Bektaşi Gençlik Platformu
Basın ve İletişim Sorumlusu

Alevileriz Forum Editörü
www.alevileriz.biz

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor.

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-12-08, 02:55
sabri

Sidalyaren
Yaklasik 1 bucuk senedir forumunuzu takip eden biriyim ve bir cok Hristiyan arkadasa dostta sahibim.
Kimsenin dini icin adam harcamayan,onlari etnik kökeninden dolayi elestirmeyen bir sitede Modluk görevi yapiyorum.Bu sitede www.alevileriz.biz..
Msjlari görmek isterseniz link veriyorum..Ve nice güzel Noellere erismenizi diliyorum..Saglikla kalin..

Sidalyaren..
http://www.alevileriz.biz/showthread.php?t=61596
Derviscemal
Hıristiyan yurttaşlarımızın Noel’ini kutlarız

25 Aralık Hz. İsa’nın doğum günü.
Bugün Hıristiyanlar için çok önemli ve çok özel bir bayram günü.

Dünyanın her bölgesinde gittikçe artarak yaşanan acıların, savaşların, cinayet ve ölümlerin olduğu bir dönemde ne yazık ki insanların gönlüne sevgi ve barış tohumu değil nefret ve kin tohumu ekilmekte.

Öyle ki insanoğlu ya dil ya din ya da renk yüzünden birbirini boğazlamakta. Ve ne üzücüdür ki bunları yapanlar içlerinde esir düştükleri nefislerinin ve benlik davasını farkında değiller.
İnsanlığın başlangıcından bugüne kadar var olmuş olan bütün nebilerin, tebliğcilerin, velilerin, ariflerin ve diğerlerinin ortak amacı insanların nefsine esir düşmesini önlemek, benlik davasını yok etmektir.

Her geçen gün sevgiye hoşgörüye ve barışa duyulan ihtiyacın arttığı gerçektir. Bu sadece ülkemizin değil bütün insanlığın gerçeğidir. Diliyoruz ki çeşitli din, inanç ve kültürlerin barındığı alacalı bir bahçesi olan ülkemizde yer alan her rengi yüzyıllarca kardeşçesine bir birliktelikte yaşatan hoşgörü ve bir arada yaşama geleneğimiz artarak daha yüzyıllarca eşit ve adil bir paylaşımla devam eder.

Alevileriz.biz ve Alevi Bektaşi Gençlik Platformu (AGEP) olarak kimsenin inancı veya düşüncesinden dolayı ‘öteki’leştirilmediğ i, sevgi ve kardeşlik dolu bir dünya umuduyla öncelikle Hıristiyan yurttaşlarımız başta olmak üzere tüm Hıristiyanların bayramını kutlarız.

Saygılarımızla

Serkan DOĞAN / Derviscemal
AGEP-Alevi Bektaşi Gençlik Platformu
Basın ve İletişim Sorumlusu

Alevileriz Forum Editörü
www.alevileriz.biz

Sevgili Alevi sitesinden noel bayramımızı iyi dileklerle kutlamak için sıcak bir paylaşımda bulunan Serkan kardeşin aracılığıyla tüm alevilere dostça selam ve sevgilerimizi iletiriz.
Herkes sizin gibi saygıyla davransa inanırım ki bir çok pürüz oluşmadan önlenebilir.

Rab sizlere esenlik versin.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Çünkü tek Tanrı ve Tanrı'yla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa'dır. (1.Timoteos 2:5-6)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]_________________________________[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Mesih'i Çarmıhta tutan çiviler değil, bize olan sevgisiydi.[/COLOR][/SIZE]mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor.

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-12-08, 13:01
avo

Sn.Serkan Doğan,

Biz de size bu sıcak ve sevgi dolu davranışınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.Şahsınızda sitenizdeki ve ülkemizdeki tüm Alevi yurttaşlara sevgilerimizi yolluyoruz.

Daima Rab'bin esenliğinde olunuz.

Sevgiler,

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye
Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-12-08, 23:18
GeSTaPo

arkadaslar kusura bakmayında biz müslümanlara karşı çok ön yargılı değilmisiniz :)

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-12-08, 01:07
Onuris

Alevi arkadaşlarımızdan bu tür şeyler görmek ve duymak güzel sizleri tebrik etmek gerekir doğrusu (: Noel bayramımızı kutladığınız için teşekkürler..

Rabbin esenliği üzerine olsun..

www.alevileriz.biz Noelinizi Kutluyor. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih