Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt

Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Türkiye'de Hristiyanlık : Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt konusu 439 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj datatip tarafından gönderildi. Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis’ten yanıt HristiyanGazete.com Editör Notu: Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Tarık Akan’ın ödül töreni konuşmasının hemen ardından Zaman gazetesinde Tarık Akan, Rutkay Aziz ve Altın Portakal Fim Festivali aleyhinde yazılar yayınlanmaya başlamıştı. Bakırköy’deki Taş Mektep’in sahibi Tarık Akan’la ilgili üç çarpıcı iddia ortaya atıldı. MÜJDE Ar, Altın Portakal Film Festivali’nde Tarık Akan’ı sahneye davet ederken “Sinemada kazandığı tüm birikimlerini yarattığı okuluyla, öğrencileriyle paylaşan, onlarla yeri geldiğinde çocuk gibi olan birisi” dedi. Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı da bu sözden yola çıkarak kaleme aldığı yazısında Akan’la ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Dumanlı, ünlü... Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt konusu 439 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj datatip tarafından gönderildi.

Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-10-11, 19:53
Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt
KSAdmin

Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis’ten yanıt

HristiyanGazete.com Editör Notu: Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Tarık Akan’ın ödül töreni konuşmasının hemen ardından Zaman gazetesinde Tarık Akan, Rutkay Aziz ve Altın Portakal Fim Festivali aleyhinde yazılar yayınlanmaya başlamıştı.

Bakırköy’deki Taş Mektep’in sahibi Tarık Akan’la ilgili üç çarpıcı iddia ortaya atıldı.

MÜJDE Ar, Altın Portakal Film Festivali’nde Tarık Akan’ı sahneye davet ederken “Sinemada kazandığı tüm birikimlerini yarattığı okuluyla, öğrencileriyle paylaşan, onlarla yeri geldiğinde çocuk gibi olan birisi” dedi. Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı da bu sözden yola çıkarak kaleme aldığı yazısında Akan’la ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Dumanlı, ünlü oyuncunun mafya babası Dündar Kılıç’ı araya sokarak Taş Mektep’i Hrant Dink’in elinden aldığını öne sürdü. Ayrıca Akan’ın kira yüzünden Rum Vakfı’yla mahkemelik olduğunu yazdı. İddialara Tarık Akan, Hrant Dink’in kardeşi Orhan Dink ve Bakırköy Aya Yorgi Rum Kilisesi Vakfı Başkanı Niko Atanasyadis’ten yanıt geldi.

İDDİA 1: Dündar Kılıç aracı oldu
YANIT 1: Dündar’ları karıştırdılar
Tarık Akan: Bunlar iddialarını yalan üzerine kurmuşlar. Duyunca şoke oldum. Hepsini mahkemeye vereceğim. Yok öyle bir şey, nereden çıkarmışlar anlamıyorum. Biz bu okulu kurduğumuzda benim bir ortağım vardı, adı da Dündar Uçar’dı. Ortaklığımız yedi yıl önce sona erdi. Kendisi o dönem Özel Okullar Derneği başkanıydı. Ben eğitimciliği ondan öğrendim. Bunlar Dündar Uçar’ı Dündar Kılıç diye yazıyorlar.

İDDİA 2: Hrant Dink tehdit edildi
YANIT 2: Gönül rızasıyla verdik
Orhan Dink: Tarık Akan’a yüklenmek istiyorlarsa, bunu ağabeyim Hrant Dink üzerinden yapmasınlar. O yazılanlar bizim açımızdan doğru değil. Biz 90’lı yıllarda Taş Mektep’i kiraladık ama daha önce Tarık Akan’a söz verildiğini öğrenince gönül rızasıyla okulu ona verdik. Tarık Akan o okulda iyi bir eğitim yapıyor. Olayın bizi ilgilendiren bir yönü yok.

İDDİA 3: Rum Vakfı ile mahkemelik
YANIT 3: Kirayı zamanında öder
Niko Atanasyadis: Özel Taş İlköğretim Okulu, bizim vakfındır. Tarık Akan’ı yıllardır tanıyoruz, uyumlu bir kiracımızdır, çok sevdiğimiz iyi bir arkadaşımızdır. Kiralarını hep zamanında öder. Kira artışı yaptığımızda da bizleri anlar. Şimdiye kadar mahkemelik olacak bir olay yaşamadık. Aramızda bugüne kadar hiçbir problem çıkmadı.

HÜRRİYET

http://www.hristiyangazete.com/2011/...adisten-yanit/

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeFORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt

Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-10-11, 18:45
datatip

Zaman gazetesini öneme alan biri bile değilim.Tek pencereleri var ve amaçları da iktidara yaranmak.Böyle tek pencereli oluncada yazıları gerçek dışı,yanlı,kurgulu oluyor

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt

Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Zaman gazetesinin iddialarına Tarık Akan, Orhan Dink ve Niko Atanasyadis'ten yanıt konusuna benzer konular;

Hrant Dink Cinayeti BBP’nin gençlik örgütü isim değiştiriyor. Alperen Ocağı üyelerinin adı Hrant Dink, Danıştay ve Malatya katliamı olaylarına karışınca, yeni bir isim altında örgütlenmesi benimsendi. ANKARA – Büyük Birlik Partisinin gençlik örgütü üçüncü kez isim değiştiriyor. MHP’deki ‘’Ülkü Ocakları’’ benzeri olarak kurulan ve ilk adı Nizam-ı Alem olan teşkilat, daha sonra ‘’Alperen Ocakları’’ adını almıştı. Ancak ocağın bazı mensuplarının adı, Hrant Dink cinayeti, Danıştay baskını ve Malatya katliamı gibi olaylara karışınca, yeni bir isim altında örgütlenmesi benimsendi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen ocaklarının kapatılıp, kurulacak bir vakıf ile eğitim-öğretim ve kültür çalışmaları yapılacağını bildirdi. Destici, bu kapsamda parti okulu açılacağını da söyledi. Helikopter kazasında...

Gayrimüslimler ve eski paradigma (Orhan Kemal Cengiz) Orhan Kemal Cengiz, Today’s Zaman’da dün (21 Şubat Salı) yayımlanan makalesinde, Rober Koptaş’ın ‘AK Parti, gayrimüslimler ve eski paradigma’ başlıklı yazısını ele alıyor. Hükümeti azınlık hakları ve demokrasi için adım atmaktan alıkoyanın eski paradigma olduğunda hemfikir olan Cengiz, tek ihtiyacın yeni paradigmada diretmek olduğunu ekliyor. Orhan Kemal Cengiz, Today’s Zaman’da yayımlanan yazısında, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rober Koptaş’ın ‘AK Parti, gayrimüslimler ve eski paradigma’ başlıklı makalesine eğiliyor. AK Parti’nin demokratikleşme yönündeki adımlarının önüne geçen devlet içi ‘aktörler’ olduğu yönündeki kanının aksine, AK Parti’nin artık tüm demokratik ülkelerde olması gerektiği gibi devletin tüm aktörleri üzerinde kontrolü olduğunu savunan Cengiz, dolayısıyla bu...

Kılıçdaroğlu'ndan Hristiyan Forum'daki "CHP azınlık düşmanıdır" iddialarına cevap Ben CHP İstanbul il gençlik kolları üyesiyim. Bu sitede biraz gözlem yaptım, Türkiye'nin gündemine, siyasetine, partimize bakışınızı, olumlu veya olumsuz görüşlerinizi inceledim. Partimizi savunan, sempati duyan da gördüm, düşmanca hakaretler eden de, eleştiren de. Bu eleştiriler bizim için çok önemli, ben de bu sitede yaptığım gözlemleri genel başkanımıza iletip fikrini öğrenmek istedim. Ağırlıklı olarak CHP'nin aşırı ulusalcı kimliğe sahip olması, 1940'lardaki uygulamaları ( varlık vergisi özellikle ), azınlıklarla ilgili olmasa da CHP iktidarı döneminde ki yokluk vs. konularda eleştirilmiş. Ben bunların hepsini söyledim genel başkanımıza. Bana aşağı yukarı şöyle cevap verdi: '' O arkadaşlarına söyle, biz partiyi baştan sona değiştirdik, yeni bir oluşum meydana getirdik. Ama 2...

Hrant Dink Belgeseli 1-2 http://www.youtube.com/watch?v=m_qWRbVbh1U&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=7SMULCfgD80&feature=related

Hrant Dink resimleri http://img260.imageshack.us/img260/1786/930227265mp.jpg http://img260.imageshack.us/img260/6286/720535415oa.jpg http://img407.imageshack.us/img407/4918/322368807cu.jpg

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih