| Din Savaşları! - CNN Belgeseli |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
CNN Türk'te Christiane Amanpour'un hazırladığı "Din Savaşları" isimli program 10-11-12 Eylül Tarihlerinde yayında olacak. 10 Eylül Saat 20:00 Museviler 11 Eylül Saat 20:00 Müslümanlar 12 Eylül Saat 20:00 Hristiyanlar Bilgilendirici bir program olacağa benziyor. Bilgilerinize TVA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu programlari duzenli olmasa da bir parca izledim. Ilginc bir yapim... Esenlikler candan Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı. Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim. İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir. |
|
|
|
|
|
|
Evet Candan Hanım, Gerçekten çok ilginç bir belgesel olmuş. Bu belgeselin ismini Din Savaşçıları olarak düzeltmek istiyorum. Bu arada belgeselin tümünü (Museviler-Müslümanlar-Hristiyanlar) http://www.cnnturk.com/VIDEO/index.asp?Blg=2013 adresindeki linklere basarak seyredebilirsiniz. Video ekranındayken mouse'unuzun sağ tuşuna bastığınızda açılan menüde Zoom'a basıp Full Screen (Tam Ekran) seçimiyle bilgisayar ekranınız büyüklüğünde seyredebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
Merhaba Arkadaslar, ben bu belgeseli download yapmak istiyorum. NE youtube de nede cnn de bulamadim. Yukarida arkadasin belirttigi LINK de artik acilmiyor. Bu konuda yardimci olabilirmisiniz? Ingilizce versiyonunu buldum. Bana türkcesi lazim. Tesekkürler simdiden....yalniz acil.... selamlar |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |