| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Twitter
: Bir ünlüden ilginç twitter yorumu konusu 521 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj L y d i a tarafından gönderildi. Bir ünlüden ilginç twitter yorumu Facebook'un insan psikolojisi üzerindeki negatif etkilerini bir çok uzman dile getirmekteydi, bu sefer de uzman olmayan ama ünlü bir isim twitter hakkında kısa bir analizde bulundu; Bir ünlüden ilginç twitter yorumu
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Bir ünlüden ilginç twitter yorumu konusu 521 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj L y d i a tarafından gönderildi.
Demet Akalın, bir ara sık kullandığı ve polemiklere imza attığı twitter'ın kendisine zarar verdiğini açıkladı: Yanına gelince tir tir titriyorlar ama orada 'sen' diye hitap ediyorlar. Bütün artistliğim yok oldu. Twitter'dan çıktım, çünkü bir süre sonra hastalık oldu bende. Sigara alışkanlığı gibi... Oranın büyüsü de bozuldu. Bütün artistliğimin ve starlığımın orada yok olduğunu gördüm. Yanına gelince tir tir titriyorlar ama oradan 'sen' diye hitap ediyorlar. Bir gecede karar verdim, kapattım, asla da açmayacağım. Twitter'daki sayfamı kapattım ama oradaki takipçilerime, '20-25 kişi Bursa'ya İskender yemeğe gideceğiz' diye bir sözüm vardı. Bu sözüm hâlâ baki.
Demet Akalın, bir ara sık kullandığı ve polemiklere imza attığı twitter'ın kendisine zarar verdiğini açıkladı: Yanına gelince tir tir titriyorlar ama orada 'sen' diye hitap ediyorlar. Bütün artistliğim yok oldu. Twitter'dan çıktım, çünkü bir süre sonra hastalık oldu bende. Sigara alışkanlığı gibi... Oranın büyüsü de bozuldu. Bütün artistliğimin ve starlığımın orada yok olduğunu gördüm. Yanına gelince tir tir titriyorlar ama oradan 'sen' diye hitap ediyorlar. Bir gecede karar verdim, kapattım, asla da açmayacağım. Twitter'daki sayfamı kapattım ama oradaki takipçilerime, '20-25 kişi Bursa'ya İskender yemeğe gideceğiz' diye bir sözüm vardı. Bu sözüm hâlâ baki.
Ben dediğine katılıyorum, internet olunca insanlar yüzyüze olduğunda demeyeceği hatta diyemeyeceği şeyleri demeye cesaret buluyor. O nedenle doğru kullanılmalı facebook, twitter gibi sayfalar. Her isteyen görmemeli sayfanızı eğer varsa.
Bir ünlüden ilginç twitter yorumu konusuna benzer konular;
Erdal Şafak'tan Hristiyanlığa ilginç benzetme Erdal Şafak’tan Hristiyanlığa ilginç benzetme
Günah çıkaranlar
Ben Avrupa’daki Türkiye dostlarını pazar günleri kilisede ayin sonrası papaz önünde günah çıkaranlara benzetiyorum.
Perde arkasındaki papaza vicdan azaplarını, pişmanlıklarını, günahlarını itiraf ediyorlar. Papazın “Üç Oratio Dominica, iki Pater Noster, iki de Ave Maria oku, günahların bağışlanacak” güvencesiyle vicdanlarını rahatlatıyorlar. Sonra dışarı çıkıp cemaate karışınca, yeniden günah işlemeye devam…
Anlaşılan, Avrupa’daki dostlarımız şu günlerde, özellikle de 12 Haziran seçimlerinden bu yana yine günah çıkarma odasındalar.
Örneğin, AB’nin eski Dışişleri Yüksek Komiseri Javier Solana bir “Kilise”den öbürüne koşup duruyor:
“Türkiye ile AB arasındaki ilişkileri yeniden canlandırmalıyız. Ekonomik,...
Twitter, Facebook, Myspace, MSN.. sosyal paylaşım ağları üzerine ilginç bir yazı Güle Güle Twitter ve FriendFeed
24.02.2009
--> Nedense ben bu süreçten çok fazla geçiyorum, her şey IRC ile başladı, daha sonra ICQ' ya geçti, sonra MSN, skype oldu vs. Ondan sonra IM olayından tamamen koptum. Bu süreç içerisinde forum kavramı bir dönem hayatımda oldu. Bu basit dönemlerde internette sosyalleşme de basitti.
Daha sonra Facebook ve MySpace gibi delilikler başladı ki Allah' a şükür Orkut' un ilk dönemlerinden dersimi almış olduğumdan onlara hiç bulaşmadan sıyrıldım. İnsanların okul arkadaşları ile, eski dostları ile diyalogunu bu tip bir platform üzerinden sürdürebilmesi her ne kadar kulağa çok güzel gelse de, o kişi okulda arkamdaki sırada otururken bile kendisi ile görüşmediğimden, bugün kendisini bir daha bulup neden...
Newton'un son günler yorumu http://www.delikan.net/haberler/tekno_ve_bilim/31261-newtona_gore_kiyametin_tarihi.html
Vahiy bölümü yorumu Bu bölüme uygun bir materyal daha;
http://www.hristiyanforum.com/forum/vahiy-f558/vahiy-bolumu-yorumu-ramazan-arkan-t317770
Romalılar Mektubu - Genel yorumu MEKTUBA GENEL BAKIŞ – YORUM
İncil’in içerdiği yirmi bir mektup arasında önemi belki de ön sırayı tutan, düşünürlerin aklını aydınlatıp onları şevke getiren bu yazı yüzyıllar boyu tanrıbilimcilere ışık saçtı, nice bilgini Tanrı insan ilişkisinin hem derinliklerine hem de yüksekliklerine uzanmaya yönlendirdi. Namları ön sırada beliren tanrıbilimciler birçok dilde Romalılar’la ilgili yorum kitaplarını kaleme aldı. Bu İncil parçası üzerinde durmayan, onu araştırmaya koyulmayan tanrıbilimci yoktur demek yanlış olmaz. Günümüzde Türk inanlı topluluklarının İncil’i okumalarına, onu araştırmalarına, küçük çapta da olsa bir katkıda bulunmaya canla başla çalıştım. İncil’de yazılı mektubun Hellence metninden başlayarak birçok kaynaktan bilgi topladım.
Duam dileğim, Mesih’in yeniden gelişi...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil