S:
DUYURULAR; Vefat haberleri
Vefat Haberleri Kiliseniz üyelerinin ya da üye yakınlarının vefat duyurularını forumumuzun anasayfasında yer alan DUYURULAR >> VEFAT bölümünden duyurabilirsiniz.
|
09-12-09 23:25
|
0 |
300 |
| |
vefat
Vefat Haberleri arkadaşlar mersinde yaşan HAKAN ÇEVİKOĞLU vefat etmiştir 28 yıllık hristiyan yaşamında birçok topluluğa çobanlık etmiştir cenazesi şuan ispanyada muhtemelen hafata sonu mersinde olcak fakat ailesi onu bir müslüman gibi defnedecekmiş kimliğinde bile hristiyan yazan bir insana bu yapılırmı şunu anladımki alilemiz imanlı olmadığı sürece bir çok kişi bu sona mahkümm Rabbime şükürler olsunki imanlı bir ailede doğdum büyüdüm
Yönetim Notu: Lütfen vefat haberlerini Vefat Haberleri bölümüne yazınız. Konunuz sadece tek seferlik olmak üzere ilgili bölüme taşınmıştır.
|
23-07-10 01:12
|
0 |
285 |
Sirtaki krali Vasil Vasilyadis ebediyete uğurlandı
Vefat Haberleri Kendine özgü tarzıyla İstanbul sirtakisini yaratan Vasil Vasilyadis (95), vasiyeti gereği mezarı başında arkadaşları tarafından buzuki eşliğinde söylenen Frangosiriani parçasıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Damar tıkanıklığı nedeniyle hayatını kaybeden İstanbul ve Yunanistan'da "Sirtakinin Kralı" diye bilinen Vasil Vasilyadis'in cenazesi, Kurtuluş'ta bulunan Aya Dimitri Kilisesi'nde yapılan ayinin ardından Aya Lefter Kurtuluş Rum Ortodoks Mezarlığı'na defnedildi.
Cenaze törenine, Vasil'in kızkardeşi Zoi Praçi, aile dostu Sevim Sert, "Sirtakici'nin Selamı" isimli belgeselin Yönetmeni Kemal Sevimli, Vasil'in yakın arkadaşları ve sevenleri katıldı.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/8691/8958691.jpg
(Haber: İSTANBUL /DHA )
|
07-07-10 19:51
|
1 |
227 |
Keldani Baspiskopos Paulos Faraj Cenazesi
Vefat Haberleri Keldani paspiskoposumuz Paulos faraj 29 subat 2008 de Musulda yaninda iki kisiyle kacirilip oldurulmustur.
Kendisi bizim din sehidimizdir.Bu gunlerde cogu papazimiz kacirilip oldurulmektedir.
http://www.youtube.com/watch?v=OCblZAjUQu0&feature=related
«Bana olan bağlılığınızdan ötürü insanlar size sövüp zulmettikleri, yalan yere size karşı her türlü kötü sözü söyledikleri zaman ne mutlu size! <SUP>12</SUP>Sevinin, sevinçle coşun! Çünkü göklerdeki ödülünüz büyüktür. Sizden önce yaşamış olan peygamberlere de böyle zulmettiler.
Matta 5:11-12
( 1 2)
|
10-05-10 09:48
|
3 |
339 |
Sevgili Vera'nın Hamit Amcası vefat etmiştir
Vefat Haberleri kardeşler gunaydın
az önce ögrendim, Vera'nın Hamit Amcası vefat etmiştir.. çok üzüldüm, RAb ona merhamet etsin, geride kalanlara sabır ve dayanma gücünü versin, nur içinde yatsın ve mekanı cennet olsun!
lütfen sizde dualarınızda bu kardeşimizin amcasını hatırlayın olur mu?
nicoletta
not: telefonda konustum ancak net anlayamadım, sanırım cenaze yarın Silivri'den kalkacakmış..
( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... S Sayfa)
|
23-04-10 13:02
|
31 |
2.082 |
SİVAS UMUT TOPLULUĞU
Vefat Haberleri DEĞERLİ KARDEŞLERİM,SİVAS UMUT TOPLULUĞU ÖNDERİ EMİNE KARDEŞİMİZ 12.11.2009 TARİHİNDE BU DÜNYADAKİ BEDENSEL YAŞAMINDAN AYRILIP RABBİN YANINA YÜRÜMÜŞTÜR.KENDİSİNİN ARAMIZDAN AYRILIŞININ DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİZ..........
( 1 2 3)
|
14-04-10 14:45
|
7 |
881 |
|
|
07-01-10 13:39
|
12 |
886 |
Jirayr Aslanyans + VEFAT +
Vefat Haberleri <table style="width: 384px; height: 160px;" border="1"><tbody><tr><td width="30%">Vefat Eden</td> <td width="70%">Jirayr Arslanyans (1923 - Istanbul)</td> </tr> <tr> <td>Vefat Tarihi</td> <td>13.12.2009 </td> </tr> <tr> <td>Tören Tarihi</td> <td>19.12.2009 00:00 </td> </tr> <tr> <td>Kilise</td> <td>Beyoğlu Yerortutyun (Üç Horan) Kilisesi </td> </tr> <tr> <td>Mezarlık</td> <td>Şişli Ermeni Mezarlığı</td></tr></tbody></table>
http://www.stmarysparishchurchhinckley.co.uk/special%20service%20art/funeral%20cross.gif
HOCALARIN HOCASI BÜYÜK MÜZİSYEN JİRAYR ASLANYANS'I KAYBETTİK
Türkiye Ermenileri, yeri doldurulamayacak çok değerli bir...
|
21-12-09 14:21
|
0 |
195 |