| Kardeşimiz Ferit KOÇ vefat etmiştir |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
Merhaba Sevgili Kardeşlerim, Öncelikle yüce rabbimizin esenliği bu zor zamanlarda hep yanınızda olsun ve ışığını yolunuzdaen eksik etmesin. Kardeşim gibi sevdiğim bir yakınım için dualarınıza ihtiyacım var. Yüce rabbimize ve İsa Mesih'e yürekten inanan kardeşim Ferit Koç geçen hafta çok büyük birtrafik kazası geçirmiş olup, şuan yoğun bakımda hayatta kalabilmek için mücadele etmektedir. Teyzesi başında incil okuduktan sonra 1 defa gözlerini açmış ve yeniden kapatmıştır. Gözlerini bize yeniden açması için sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi mümkünse cemaatinizinde katılımıyla onun biran önce aramıza dönmesi için topluca dua etmenizi ve kalplerinizi birleştirmenizi rica edeceğim. Yüce rabbim hepimizi kaza ve belalarden kötü insanlardan, yalandan ve şer'den korusun. Amin KAZA LİNKİ:http://www.gencturkhaber.com/onur-pa...asi.html,0d1d7 |
|
|
||||
|
|
|
|
Yüceler yücesi sevgi dolu merhametli göksel babam,Ferit kardeşin düştüğü bu zor durumda yanında ol,yüreği atmaya,beyni çalışmaya tüm uzuvları işlev görmeye devam etsin diye yalvarıyorum.Sen şifanın kaynağısın Rab,doktorların doktorusun,lütfen bu kardeşi ailesine ve sevdiklerine bağışla....Mesih İsa İsmiyle. Amin... Siz de esenlik olsun sevgili Ayseli Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi. Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular. |
|
|
|
Yücelerin yücesi YHVH.Ferit kardeşimizin durumunu sen biliyorsun.Onun yeniden yaşamına dönmesini,ailesi ile birlikte yoluna devam etmesini nasip et.İsa Mesih'in adıyla.Amin. |
|
|
|
|
|
|
Göklerdeki Babamız, Ferit Koç kardeşimizi sevenlerine ve sevdiklerine kavuştur. Oğlun İsa Mesih adıyla, Âmin. |
|
|
|
Biraz önce akrabalarından Ferit'in vefat ettiği haberini aldım.Çok üzgünüm.Sevindiğim nokta kendisinin bir Mesih İsa imanlısı olduğu...yani Göksel Babamızın kollarına gitti,birgün bu dünyadaki günlerimizi noktaladığımızda hepimizin gitmeyi umut ettiği yere.... Işıklar içerisinde ol sevgili Ferit, Ailesine de Kutsal Ruh'un tesellisini diliyorum. Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi. Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular. |
|
|
|
Başınız sağolsun..Rabbin evinde şuanda kendisi,o yüzden bir teselliniz var.. Cenaze nereden kalkacak,hristiyan usüllerine göre mi olacak? Adından anladığım kadarıyla kendisi bir Türk imanlısı..Ailesi de hristiyan mı? |
|
|
|
Çok üzüldüm... Bilgisi olan varsa ben de cenazesine katılmak isterim. |
|
|
|
:((( Gerçekten de çok üzüldüm.Ailesine baş sağlığı diliyorum.Cennete giderken melekler O'na yol göstersin. |
|
|
|
Nur icinde yatsin... |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |