Yahudiler

Yahudiler : Yahudiler | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Yahudiler sayfasını paylaşmak için adres:

Ertuğrul Özkök'ün Yahudiler ve Hristiyanlarla ilgili Kuran ayeti hakkındaki yazısı 5.203
Yahudiler GEÇEN salı günü Hürriyet yazı işlerinde iki saate yakın süren bir tartışma yaşadık. Bu tartışma sonunda, hayatımın en zor kararlarından birini aldım ve bir haberi sayfanın üzerinden çıkardım. Ancak dün Malatya’da bir yayınevinde öldürülen...

Neden Mesih ... ? 783
Yahudiler Eğer Mesih bizi Eski Yasa'nın yükümlülüğünden kurtardıysa, kendisi niçin Eski Yasa'nın bayramlarını kutladı ? Bizim de öyle yapmamız gerekmez mi ? Esenlikle.

Purim Kutlaması 1.567
Yahudiler YAHUDİLER 28 ŞUBAT 2010'DA PURİM'İ KUTLAYACAK Yahudilerin Purim bayramı bu sene 28 Şubat'ta başlayıp 2 Mart'ta bitecek. PURİM NEDİR? Purim, Yahudi takviminin en neşeli ve eğlenceli kutlamalarından biridir. Bu bayram aracılığıyla Pers...

Mesih Isa'nin kani 736
Yahudiler Pilatus, elinden bir şey gelmediğini, tersine, bir kargaşalığın başladığını görünce su aldı, kalabalığın önünde ellerini yıkayıp şöyle dedi: «Bu adamın kanından ben sorumlu değilim. Bu işe siz bakın!» Bütün halk şu karşılığı verdi: «O'nun kanının...

Yahudiler Neden Kabul Etmiyor? 1.479
Yahudiler Yahudiler neden Yehşuah'yı Mesih olarak kabul etmiyorlar bu kadar peygamberliğe rağmen? Ve de bekledikleri tam olarak nedir?

Museviler Türkiye'de yaşamaktan mutlu! 604
Yahudiler http://www.haber7.com/haber/20090930/Museviler-Turkiyede-yasamaktan-mutlu.php

Yahudiler? 1.118
Yahudiler O kadar belirti olmasına rağmen Yahudiler (şimdiki Yahudilerden bahsediyorum) neye dayanarak İsa'nın Mesih olmadığını iddia ediyor? Ve onlara müjdelesek birşeyleri değiştirebilir miyiz? Yonetim Notu: Oncelikle siz bir kiliseye katilip, vaftiz...

Madem Yahudiler inanmıyor 777
Yahudiler Arkadaşlar öncelikle tanrının rahmeti üzerinizde olsun... Arkadaşlar yahudiler tevrata inanıyor fakat tevrattan sonra incil gelmiştir... ama yahudiler hala tevrata inanıyor halbukisi tevratta incilin geleceği apacık belirtilmiştir... ama...

Kutsal Yasa aracılığıyla Yahudiler kurtulabilir mi? 1.152
Yahudiler Sevgili Uriel kardeşim. Şimdi sana bazı tavsiyeler vermek istiyorum. Senin pastörün değilim ancak beni bir kardeşin olarak gör ve senin iyiliğini istediğimi bil. Uyarılarımı da senin doğruyu bilmeni istediğimden yaptığımı bil lütfen. ...

Yahudiler sayfasını paylaşmak için adres:

Yahudiler : Yahudiler | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Yahudiler

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler