Neden Mesih ... ?
783 Yahudiler Eğer Mesih bizi Eski Yasa'nın yükümlülüğünden kurtardıysa, kendisi niçin Eski Yasa'nın bayramlarını kutladı ? Bizim de öyle yapmamız gerekmez mi ?
Esenlikle.
Purim Kutlaması
1.567 Yahudiler YAHUDİLER 28 ŞUBAT 2010'DA PURİM'İ KUTLAYACAK
Yahudilerin Purim bayramı bu sene 28 Şubat'ta başlayıp 2 Mart'ta bitecek.
PURİM NEDİR?
Purim, Yahudi takviminin en neşeli ve eğlenceli kutlamalarından biridir. Bu bayram aracılığıyla Pers...
Mesih Isa'nin kani
736 Yahudiler Pilatus, elinden bir şey gelmediğini, tersine, bir kargaşalığın başladığını görünce su aldı, kalabalığın önünde ellerini yıkayıp şöyle dedi: «Bu adamın kanından ben sorumlu değilim. Bu işe siz bakın!»
Bütün halk şu karşılığı verdi: «O'nun kanının...
Yahudiler Neden Kabul Etmiyor?
1.479 Yahudiler Yahudiler neden Yehşuah'yı Mesih olarak kabul etmiyorlar bu kadar peygamberliğe rağmen?
Ve de bekledikleri tam olarak nedir?
Yahudiler?
1.118 Yahudiler O kadar belirti olmasına rağmen Yahudiler (şimdiki Yahudilerden bahsediyorum) neye dayanarak İsa'nın Mesih olmadığını iddia ediyor?
Ve onlara müjdelesek birşeyleri değiştirebilir miyiz?
Yonetim Notu: Oncelikle siz bir kiliseye katilip, vaftiz...
Madem Yahudiler inanmıyor
777 Yahudiler Arkadaşlar öncelikle tanrının rahmeti üzerinizde olsun...
Arkadaşlar yahudiler tevrata inanıyor fakat tevrattan sonra incil gelmiştir... ama yahudiler hala tevrata inanıyor halbukisi tevratta incilin geleceği apacık belirtilmiştir... ama...
Kutsal Yasa aracılığıyla Yahudiler kurtulabilir mi?
1.152 Yahudiler Sevgili Uriel kardeşim. Şimdi sana bazı tavsiyeler vermek istiyorum. Senin pastörün değilim ancak beni bir kardeşin olarak gör ve senin iyiliğini istediğimi bil.
Uyarılarımı da senin doğruyu bilmeni istediğimden yaptığımı bil lütfen.
...