Ertuğrul Özkök'ün Yahudiler ve Hristiyanlarla ilgili Kuran ayeti hakkındaki yazısı konusu
5362 kez okundu,
18 kez cevaplandı. En son mesaj
SWART23 tarafından gönderildi.
Ertuğrul Özkök'ün Yahudiler ve Hristiyanlarla ilgili Kuran ayeti hakkındaki yazısı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4

07-06-11, 02:23
Ortodoksî
Kesinlikle ERGENEKON kaynaklı planlar olduğunu düşünüyorum papazlara, kiliselere olan tüm saldırıların. Tıpkı Papa'ya olan saldırı gibi. Tabi bu
Hristiyanlıkla sınırlı kalmıyor ERGENEKON planlarında camii bombalama planları da ortaya çıktı. Bu örgüt yapılanması Türkiye'de var olan tüm dinlerin düşmanlığını üstleniyor.
Yönetim Notu: Bizim sitemizdeki sistemimiz de sizin forumda zaten kayıtlı olan başka bir üye olarak forum üyelerini yönlendirmeye çalışan bir müslüman olduğunuzu söylüyor. Yalan söyleme yeteneği olmayan bir bilgisayara mı güvenelim yoksa dininin çeşitli durumlarda yalan söylemeye izin verdiği bir müslümana mı? Ne yazık ki bu aldatmacanızdan dolayı iki hesabınız da yakında iptal edilecektir.
Ertuğrul Özkök'ün Yahudiler ve Hristiyanlarla ilgili Kuran ayeti hakkındaki yazısı
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Ertuğrul Özkök'ün Yahudiler ve Hristiyanlarla ilgili Kuran ayeti hakkındaki yazısı

07-06-11, 07:22
sam
Hristiyan ve Yahudilere duyulan nefreti göstergesi
Kendilerine kitap verilenlerden Allah’a ve ahiret gününe iman etmeyen, Allah’ın ve Resulünün haram kıldığını haram saymayan ve hak din İslam’ı din edinmeyen kimselerle, küçülerek (boyun eğerek) kendi elleriyle cizyeyi verinceye kadar savaşın.
Bu ayetler gibi bir çok örnekler verebilirim
Misirda 8 milyon Hristiyan ikinci 2 sinif vatandaş yasadikleri zorluklar anlatulmakla bitmez
Hristiyan Kiz lar kaçıriliyor zorla musluman larla evlendiriliyor ve kanunlar karsi gelmiyor ve ailelerine teslim edilmiyor bir yalan yuzunden binlerce kisi toplanip kiliseleri atese veriyor gelen güvenlik gucleri Duruma seyirci kaliyor kiliselerin tamirlerine dahi izin verilmiyor
Pakistanda 3 milyona yakin Hristiyanin halini hiç sormayın durum felaket
Irakta 800000 Hristiyanin durumunu anlatmaya gerek yok herkes biliyor
Suriyede 2 milyon Hristiyan ikinci sinif vatandaş
Türkiye deki Hristiyananlar zaten o kadar azik toplasan hepsin Atatuk stadyumunu doldurmaz
Avrupa ve kuzey Amerikadaki musluman larin sayisi 20 miyonun ustandedir ve
Kuzey Amerikada ve Avrupada Binlerce cami vardir ve ozgurdur
Hiç kimse inancına duyulan baskıdan dolayi yasadigi yeri terk etme mistir
bizim icimize kin yoktur isa Mesihe inanan ve onun yolunda yuruyen kişide
Kin olamaz
AMEN
FORUMA ÜYE OLUN! /

07-06-11, 14:31
Senerd
|
|
sah83
|
|
sen hic kotu meyve veren agac gordunmu peki??? kotu meyve nedir aciklayabilirmisin...?
|
bir ağacı adam akıllı sulamaz, haşerelere karşı ilaçlamaz, gerekli baklımlarını yapmazsan iyi meyve vermez. her sözü kelimeyi olduğu gibi almayın lütfen
FORUMA ÜYE OLUN! /

08-06-11, 13:38
SWART23
|
|
TurkishClup
|
Arkadaşlar ben bir müslüman olarak diniiniz saygı duyuyorum bazı arkadaşların dediği gibi şeriat yanlısı gazetelere bakarsanız ülkemizde müslümanlar dışında hatta şeriatçılar dışında kimse istenmiyor. ama bu tür yayınları dikkate almayın türk milleti biliyor bu tür yayınların neden yazıldığını. benim bir çok hristiyan arkadaşım var tamam kuran-ı kerim'de böyle bir ayet vardır ama bunun anlamı tamamen farklıdır. Cami imamının sadece halka açıklayıcı bir şekilde özet geçmesi farklı bir anlam katmıştır.. Kuran-ı kerimde diğer dinlere ve diğer dinlere mensup insanlara bu şekilde ayetler yoktur..
Selametle.
|
Buna benzer daha pek çok ayet var, bu gene en yumuşaklarından sevgili kardeşim... islamiyeti kabul etmeyenlerin öldürülmesini yada en azından cizye ye bağlanmasını sağlayan ayette var... Buna açıklamanız ne olabilir peki... Ha birde ayetlerin hadislerle açıklanabilirliliği var... örnek bir hadis vereyim...,
kutubi sitte 4984 nolu hadis - İbnu Ömer radıyallahu anhüma anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Yahudilerle savaşacak ve onları öldüreceksiniz. Öyle ki taş dahi: "Ey müslüman! işte yahudi, arkamda (saklandı), gel, öldür onu!" diyecek."
EE hani ayetleri yanlış anlıyorduk, bu ne peki ??

Yu.9:39 : Görmeyenler görsün, görenler kör olsun diye yargıçlık etmek üzere bu dünyaya geldim.

FORUMA ÜYE OLUN! /
Ertuğrul Özkök'ün Yahudiler ve Hristiyanlarla ilgili Kuran ayeti hakkındaki yazısı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU

Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil