| Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
Bir çok kişiden zamanla aynı sorular geldiği için bu başlıkta tek bir cevap olarak herşeyi anlatmanın yararlı olacağını düşündüm. Yapılması gereken işlemler herkes için aynıdır, kişiye göre farklılık göstermemektedir.
Yazacağınız dilekçeye ayrıntılı şeyler yazmanız gerekmiyor. Doğru dilekçe örneği, 00000000000 T.C. kimlik numaralı Nüfus Cüzdanımdaki "Din Hanesi" bölümünün Hristiyan olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Yanlış dilekçe örneği, İsa Mesih'i RAB ve Kurtarıcı kabul ettiğimden dolayı kimliğimdeki "Din Hanesi" bölümünün Hristiyan olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Bu gibi dilekçeler yazanlarla karşılaştığım için sizlere yanlış dilekçe örneğini belirttim. Dilekçenin içerisine dini kavramlar koyduğunuzda geri çevrilecek ve muhtemelen zorluk çıkaracaklardır. Kilisenizden aldığınız, onaylı vaftiz belgesini mutlaka yanınızda götürmeyi unutmayın. Kimlikte yazanın sadece kimlikte yazdığını, asıl olanın yüreklerimizde yazan olduğunu unutmamamız, kimliğin ise Türkiye'deki hristiyanlık için verebileceğiniz çok önemli bir tanıklık olduğunu bilmeniz gerekir. Attığınız her adımda, girdiğiniz her ortamda kimlik sizin tanıklığınızı karşı tarafa gösterecektir, belki hoş görülmezsiniz, belki geri çevrilirsiniz kimi zaman. Ancak RAB'be güvenen her zaman kazanır. İnsandan korkmak tuzaktır, Ama RAB`be güvenen güvenlikte olur. Hükümdarın gözüne girmek isteyen çoktur, Ama RAB`dir insana adalet sağlayan. S. Özdeyişleri 29:25-26 |
|
|
|
|
|
|
Eline saglik kardesim cok guzel bir calisma olmus. Bunu aslinda sabitlere eklemek iyi olur ki sorular cogaldikca kaybolmasin ilerde. esenlikler candan Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı. Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim. İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir. |
|
|
|
|
|
|
"Onaylı vaftiz belgesi"... Kim onaylıyor? |
|
|
|
ben nüfus cüzdanımı değiştirdim ama bana vaftiz belgesi sormamışlardı. İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekkür ederim Yusuf ve Chonk. Acaba bir merci (kilise) veriyor, diger bir merci (hangisi?) mi onayliyor... diye düsünmüstüm. |
|
|
||||
|
||||
sevgilerimle esenkalın |
|
|
|
ben kimliği değiştirirken sadece dilekçe,2 resim ve 3 ytl verdim.vaftiz belgesi yada muhtarlıktan herhangi bir belge istenmedi. |
|
|
||||
|
||||
bende değiştırmeyı düşünuyorum kimliği ma ebn bır yıl daha beklıyecem:)elektronık sekılde yenı kımlıkler cıkıyor seneye 2010 da.hersey manyetık alanı olan karta işlenıyo şifrelenıyor herseyınız yanı:)bu kartlar cıktıgında zaten din hanesı gıbı seylerde gorunmıyecekki |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |