Kutsal Kitaba göre yaratılış kitabında 8-10 ayetlerde geçiyor. Bu tarihsel şahsiyet kimdir? Gerçekten İbrahime ilahlık mı tasladı?
Bu tarihsel şahsiyetin yaşadığını Kutsal Kitap'tan öğrenmekteyiz. Daha fazla bilgimiz yoktur. Ayrıca Nuh zamanındaki Nemrut dönemi zaten yazılı tarih kayıtlarının olmadığı bir dönemdir, dolayısıyla elimizdeki tek kaynak Kutsal Kitap'tır. Bu konuda ancak Kutsal Kitap'ın verdiği kadar bilgi verebiliriz.
İbrahim'e ilahlık taslamak ifadenizi ise hiç bir şekilde anlayamadım.
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI:Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Nemrut kimdir ve nerede,ne zaman yaşamıştır. konusuna benzer konular;
Ankara Kurtuluş Kilisesi Nerede ? Tekrar selam arkadaşlar. Ben Kolej civarında böyle bir kilise olduğunu bilmiyordum sanırım ev-kilise biçiminde neyse ... İnternette yazdığına görev böyle bir kilise var ve google maps'te adresi var .
Bugün o adrese gittim tam olarak ,ancak kilise var denilen sokakta bir şey bulamadık . Google maps'e göre tamı tamına gittik ancak yoktu, acaba biz mi yanlış yere gittik yoksa google maps'de mi bir sorun var ?
Bu kiliseye katılan varsa veya nerde olduğunu bilen varsa benimle iletişime geçebilir mi ? Bilen biri var ise bu adres doğru mudur ?
''Servi Sokak 17/A Kolej ANKARA''
Esenlikler
Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) Bir çok kişiden zamanla aynı sorular geldiği için bu başlıkta tek bir cevap olarak herşeyi anlatmanın yararlı olacağını düşündüm. Yapılması gereken işlemler herkes için aynıdır, kişiye göre farklılık göstermemektedir.
Nüfus cüzdanınızdaki din hanesi kısmını değiştirmek için öncelikle bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğüne gitmeniz gerekmektedir. Bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğünüzü nüfus cüzdanınızın arkasındaki mühür kısmından öğrenebilirsiniz.
Nüfus müdürlüğünüze gitmeden önce ikamet ettiğiniz bölgenin muhtarına uğramalısınız. Muhtarınıza nüfus cüzdanı değişimi için gerekli tüm belgeleri almak istediğinizi belirttiğinizde size hepsini sağlayacaktır. Muhtarlıkta size 4 adet vesikalık fotoğraf lazım olacaktır. Bunun dışında 4 fotoğraf da nüfus müdürlüğünde sizden istenecektir....
Haç, İkona ve Heykeller Nerede Satılır? Evimin bir köşesini mabed yapıyorum, fakat büyük bir haç ve ikonalara ihtiyacım var. İstanbul'da nereden edinebilirim ?
Mesih şuan nerede? İncil�de bir yerde şöyle birşey yazıyordu. Tam olarak neresinde geçiyor bilmiyorum yanlış telaffuz edersem beni bağışlayın ama aklımda kalanı söyleyeyim sizler tam olarak neresinde geçtiğini anlayabilirsiniz.
�Mesih çarmıha gerildikten sonra ölüp, dirilmişti ve dirildikten sonra Mesih mezardan çıkınca O�nu bazı insanlar görmüştü.� Peki Mesih insanlara göründükten sonra nereye kayboldu? Hâlâ yaşıyorsa şuan nerede? Canlı olarak RAB katında mı bulunuyor?
Dirildikten sonra insanlara hâlâ yaşadığını belirtmek için mi kendisini gösterdi? Peki kendisini gösterdikten sonra neden ortadan kayboldu?
Diğer bir sorum*******
Yönetim Notu: Forum Kurallarına uyup her bir sorunuz için AYRI bir başlık açmanız gerekir. Ayrıca sorduğunuz soruların bazıları daha önceden sorulup yanıtlanmıştır....
İsa Mesih'in Bedeni şimdi nerede ? Kardesler benim aklıma takılan bir soruda İsa Mesih rabbimiz göğe yükseldigi sırada gökte yasamını sürdürürken aynen dünyada oldugu gibi dünyaya geldigi bedeniylemi göklerdedir ?
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil