Arşiv Sayfa 2 / tanri sonsuz guc sahibi ise... - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 tanri sonsuz guc sahibi ise... hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Tevrat ve Zebur > Yaratılış (Tekvin) : tanri sonsuz guc sahibi ise... - Sayfa 2 konusu 1306 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj diğdem tarafından gönderildi. tanri sonsuz guc sahibi ise... merhaba yaratilis Bolum 2 de sunlar yazili: 1 Gok ver yer butun ogeleriyle tamamlandi. 2 Tanrı yapmakta olduğu işi yedinci gün bitirdi. O gün işi bırakıp dinlendi. 3 Yedinci günü kutsadı. Onu kutsal bir gün olarak ayırdı. Çünkü Tanrı o gün yaptığı, yarattığı bütün işi bitirip dinlendi. sorup ogrenmek istedigim; "dinlemek" yaratilmis varliklar icin gecerli bir olay olmasi gerekmiyormu. aciklarsaniz sevenirim..... saygilar.... tanri sonsuz guc sahibi ise...

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

tanri sonsuz guc sahibi ise... konusu 1306 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj diğdem tarafından gönderildi.

tanri sonsuz guc sahibi ise... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2

tanri sonsuz guc sahibi ise... hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-03-10, 18:27
tanri sonsuz guc sahibi ise...
cuci987

elguca
Alıntı mesaj

merhaba

keske linkini verseydin daha kolay olurdu.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / tanri sonsuz guc sahibi ise...

tanri sonsuz guc sahibi ise... hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-03-10, 18:35
cuci987

Matias
Alıntı mesaj

merhaba

cvp icin teskkurler. ben art niyetli deyilim. kutsal kitabi yeni okumaya basladim ve aklima takilan sorulari sormak kadar dogal bir sey olamaz herhalde. asil siz onyargili tavirlarinizdan biraz olsun vazgecseniz.

ayrica ben tum kutsal kitaplara inanirim.

saygilar...

tanri sonsuz guc sahibi ise... hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-03-10, 19:00
NCyril

cuci987
Alıntı mesaj
KAPKAN kardeşim özetle açıklamış durumu. Tabii site içerisinde de aratabilirsiniz yeterli gelmediyse. =)

Esenlikler

tanri sonsuz guc sahibi ise... hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-03-10, 20:30
Matias

Değerli Kardeşim
İnanın Kutsal Kitaba inanmanız bizi mutlu eder.
Ben sizi önyarlı olmakla suçlamadım. Sadece sorunuzun uygun değil dedim. Ama bundan "Art niyetlisiniz" anlamını çıkartmanız beni üzdü.
Eğer ön yargılı olsaydım size cevap vermezdim. Sizin bir araştırma içinde olduğunuzu anladığım için kendimce, bilgim ve dilim döndüğünce size cevap vermeye çalıştım.
Orada sözü edilen "iyi niyetli" araştırma araştırmalarda anlaşılayan bir yer olsa bile onda kasıt aramaktır. Bu ifade genel olarak forumumuza yapılan saldırıları kast etmektir. Şahsızı değil.
RAB SEVGİSİ İLE SİZİ BEREKETLESİN.
Sevilerimle Kardeşim

tanri sonsuz guc sahibi ise... hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-03-10, 14:38
diğdem

cuci987
Alıntı mesaj

Tabiki araştırmak sorular sormak sizin olduğu gibi hepimizin en doğal hakkı,bizlerde zaman zaman kafamıza takılan soruları sormaktayız ama belki sorunun konu başlığı olarak ''Tanrı sonsuz güç sahibi ise'' demeniz bizi biraz şaşırtmış olabilir dimi:))
İncil'i okurken acele etmeden yavaş ve anlıyarak okumanız ve ayetlerin devamında kafanıza takılan soruların cevaplarını bulacağınızı göreceksiniz zamanla,ama tabiki sorularınız olacak ve kardeşlerimde ellerinden geldiği kadarıyla size yardımcı olmaya çalışacaklardır.Sevgileri mle.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeVahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

tanri sonsuz guc sahibi ise... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2  

tanri sonsuz guc sahibi ise... konusuna benzer konular;

Sonsuz yaşama sahip misiniz? Soru: Siz sonsuz yaşama sahip misiniz? Yanıt: Kutsal Kitap sonsuz yaşam için açık bir yol gösterir. İlk olarak, Tanrı’ya karşı günah işlediğimizi kabul etmemiz gerekir. “Çünkü herkes günah işledi ve Tanrı'nın yüceliğinden yoksun kaldı” (Romalılar 3:23). Hepimiz Tanrı’yı kızdıran şeyler yaptık ve bu da bizi cezayı hak eden kişiler haline getirir. Bütün günahlarımız nihai olarak sonsuz bir Tanrı’ya karşı olduğu için, buna ancak sonsuz bir ceza yeterli olur. “Çünkü günahın ücreti ölüm, Tanrı'nın armağanı ise Rabbimiz Mesih İsa'da sonsuz yaşamdır” (Romalılar 6:23). Ancak, günahsız (1 Petrus 2:22) ve sonsuz Tanrı Oğlu olan İsa Mesih bir insan haline gelerek (Yuhanna 1:1,14) bizim cezamızı ödemek için ölmüştür. “Tanrı ise bizi sevdiğini şununla kanıtlıyor: Biz daha günahkârken, Mesih...

Sonsuz teşekkürler! Forum'a üye olduğumdan beri, gerçekten şimdiye kadar edinemediğim bir çok bilgiye,candan,gönülden destek olan dostlara sahip oldum. Yaptığınız çalışmlar için sonsuz teşekkür etmek istiyorum.Rab sizleri mahrum etmesin bizlerden. Sayfada gerçekten çok zevkli heyecanlı,tatlı telaşlı tarifsiz zaman geçiriyorum,eşsiz bir bilgi deposu bence.görselliğin biraz daha gelişmesinide görmek isterim tabi. İyi çalışmalar diliyorum.Rab sizinle olsun..

Sonsuz sevgi Elveda derken; Sonsuz sevgi, Sevgi dolu !.... Yaşam O'ydu... Ama ; Biz saçmaldık yine de..... Elveda tüm dostlar. Sevgiyle, alçakgönüllülükle..... Rab, sizinle, Her an , sevgiyle !....

Sonsuz Yaşam Sonsuzdur SONSUZ YAŞAM SONSUZDUR Derleyen: Fikret Böcek MEZMUR 37:23-24, 28 RAB insana sağlam adım attırır, İnsanın yolundan hoşnut olursa. Düşse bile yıkılmaz insan, Çünkü elinden tutan RAB'dir… Çünkü RAB doğruyu sever, Sadık kullarını terk etmez. Onlar sonsuza dek korunacak, Kötülerinse kökü kazınacak. İŞAYA 45:17 Ama İsrail RAB tarafından kurtarılacak, Sonsuza dek sürecek kurtuluşu. Çağlar boyunca utandırılmayacak, Asla rezil olmayacak.

Sonsuz Güvence (Bytesize Theology) Sonsuz Güvence Sonsuz güvence, kurtuluşumuzu asla kaybetmeyeceğimiz anlamına gelir. Bir Hristiyan tekrar kötü yola sapabilir, sevincini ve kurtuluşunun gerçekliği hissini kaybedebilir; fakat lütuftan asla düşmez ve kurtuluşunu asla kaybetmez. Bizler Mesih tarafından kurtarıldık, Mesih tarafından saklan-dık ve bize bundan daha fazla güvence veren bir gerçek yoktur. Hepimiz zayıflığımızı ve günaha ne kadar meyilli olduğumu-zu bilmekteyiz. Bu yüzden, tamamen Hristiyan olup olma-dığımız konusunda tereddüt ettiğimiz zamanlarda sınanabi-liriz. Çoğumuzun bu konuda problemleri vardır ve bunlar iman ettikten yirmi yıl sonra bile, ilk yıldaki gibi gerçektir. Eğer kurtuluş güvencemizi kendi eylemlerimize dayandırı-yorsak, asla güvencede olamayız. Umudumuz Mesih’in bizim için...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih