Aile Sorunu

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : Aile Sorunu

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Jacobay

Aile Sorunu

Merhaba Sevgili Kardeslerim...

Ben Rum asıllı bir Trabzonluyum.

Şuanda aile sorunu çekmekteyim.Bundan 3 ay önce, ablam tarafından ailem psikolojik olarak büyük zararlar gördü.
Ve ben şuanda din ile ilgili bir araştırma içerisindeyim.Şuanda kendimi Hristiyan olarak görmekteyim ve yaşamıma kabul etmiş durumdayım! Rab Mesih Isa'ya inanıyorum ve onun yolundan yürüyeceğim.Ama bu durumdan, ailem duyarsa çok zararlar görebilirler Psikolojik olarak.Çünkü babam araba kazası geçirdi ve Beyin Travması geçirdi 2 kez.Bu yüzden onlara söylemeye korkuyorum.Onlara birşey olmasından korkuyorum Sağlık açısından.Ne yapmam gerekir,Lütfen yardımcı olurmusunuz?Ayrıca, ailem dinine çok düşkün dindar bir ailedir.Çok zor durumdayım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,
Esenlikle kalın,
Rab sizinle olsun, sizi bereketlesin.

Saygılar.

Aile Sorunu

hristiyanlık
ortodoksmoderator

Aile Sorunu

Jacobay

Şuanda aile sorunu çekmekteyim.Bundan 3 ay önce, ablam tarafından ailem psikolojik olarak büyük zararlar gördü.
Ve ben şuanda din ile ilgili bir araştırma içerisindeyim.Şuanda kendimi Hristiyan olarak görmekteyim ve yaşamıma kabul etmiş durumdayım! Rab Mesih Isa'ya inanıyorum ve onun yolundan yürüyeceğim.Ama bu durumdan, ailem duyarsa çok zararlar görebilirler Psikolojik olarak.Çünkü babam araba kazası geçirdi ve Beyin Travması geçirdi 2 kez.Bu yüzden onlara söylemeye korkuyorum.Onlara birşey olmasından korkuyorum Sağlık açısından.Ne yapmam gerekir,Lütfen yardımcı olurmusunuz?Ayrıca, ailem dinine çok düşkün dindar bir ailedir.Çok zor durumdayım.

Esenlikle kalın,

Saygılar.
Sabιrlι olun, dua edin, Kutsal Kitap'ι okuyun. Rab size yol gosterecek.

Aile Sorunu

hristiyanlık
Y U H A N N A

Aile Sorunu

ortodoksmoderator
Jacobay

Esenlikle kalın,

Saygılar.
Sabιrlι olun, dua edin, Kutsal Kitap'ι okuyun. Rab size yol gosterecek.
Amin † BABA OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA

Aile Sorunu

hristiyanlık
admin1 Ken Block

Aile Sorunu

http://www.facebook.com/hristiyanforum
http://www.twitter.com/hristiyanforum
http://www.youtube.com/hristiyanforum

Aile Sorunu

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Aile Sorunu konusuna benzer konular;

CHP'nin Azınlık Sorunu (Ahu Özyurt) CHP’nin Azınlık Sorunu (Ahu Özyurt) http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/ahuozyurt.jpg CHP’nin Azınlık Sorunu (Ahu Özyurt) Pazar günü. Yeşilköy’de sokaklar cıvıl cıvıl.. Ermeni kilisesinde bebek sesleri duyuluyor. Paskalya sonrası ilk Pazar tatilinde ardarda vaftiz törenleri var. Küçük kilisenin içi çiçekler, kurdelelerle dolu. CHP’li kurmayların geçen hafta ziyaret ettiği Ermeni cemaati bütün heyecanı ile baharı karşılıyor. Bir iki sokak aşağıdaki İtalyan Kilisesi’nde herkes iki dirhem bir çekirdek. Süryani Cemaati bir nikahta buluşmuş. Yeşilköy bir İtalyan kentinden farksız bu haliyle. Kürt sorunu konusunda cesur çıkışlar yapabilen CHP nedense konu gayrimüslim cemaatlerin haklarına, vakıf...

Aile imamları ! Sevgili arkadaşlar haberlerden takip ettiğimiz üzere devlet aile imamlığı diye bir sistemi hayata geçiriyor. Buna göre her ailenin danışabileceği, aile hekimi gibi bir de aile imamı olacak. Var mı acaba, diğer inançlardaki insanlara da aile rahibi, aile pastörü, aile şamanı vs. vs. tahsis edecek kadar yüreği olan bir hükümet bu ülkede ? Ne demek aile imamı, her aile müslüman mı arkadaş ! Madem ki böyle bir uygulama başlatıyorsun, o zaman diğer TÜM inançlardaki insanlara da onların din görevlilerini aynı görev, makam ve yetkilerle tahsisini yapacaksın. Madem böyle bir uygulamaya geçiliyor, bu ülkede TEK BİR vatandaş bile budist olsa, madem öyle sen bu vatandaşa budist din görevlisi danışman tahsis edeceksin. Laik devletin temeli budur....

Avrupa Birliği ve Türkiye Perspektifinden Azınlık Hakları Sorunu Avrupa Birliği ve Türkiye Perspektifinden Azınlık Hakları Sorunu

Din Hanesi Sorunu.. Sevgili Mesih İnanlısı kardeşlerim ben 2 yıl önce din hanemi " HRİSTİYAN " olarak değiştirmiş bulunmaktayım. Bu konuda gayet huzurluyum. Fakat Özel Güvenlik olduğumdan dolayı iş başvurularım Din hanem yüzünden kabul edilmiyor.Çok zor günler geçiriyorum. Aileminde bu konuda aşırı baskısı var iş bulamazsın falan diyorlar. İş falan benim umurumda değil. Nitekim Kurtarıcımız İsa Mesih bu konuda "CAN YİYECEKTEN, BEDEN GİYECEKTEN ÖNEMLİ DEĞİLDİR" demiştir. Ben bütün gücümü ve cesaretimi Kutsal Kitaptan alıyorum. Ben Din hanesine asla islam yazdırmam.İnanmadığım birşeyi yazdırmam. Fakat benden başka Din hanesi "Hristiyan" olan kişiler yokmu varsa nasıl iş buluyorlar. Çevremde Din hanesi benim gibi olan kardeşler var.Onlarda zor durumdalar. Sormak...

Türkiye'deki Protestan Cemaati'nin İbadet Yeri Sorunu (2008) TÜRKİYE’DEKİ PROTESTAN CEMAATİ’NİN İBADET YERİ SORUNU HAZIRLAYAN Türkiye Protestan Kiliseler Birliği Hukuk Kurulu Kasım 2008 TÜRKİYE PROTESTAN KİLİSELER BİRLİĞİ

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : Aile Sorunu

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler