Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : Ailem Huzursuz Ediyor konusu 1631 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj Axlebinkhija tarafından gönderildi. Ailem Huzursuz Ediyor Ailem Hristiyan Olmamı Yadırgıyor Ve Huzursuz Ediyor Ne yapmalıyım??? Ailem Huzursuz Ediyor

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ailem Huzursuz Ediyor konusu 1631 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj Axlebinkhija tarafından gönderildi.

Ailem Huzursuz Ediyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Ailem Huzursuz Ediyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-11-10, 20:28
Ailem Huzursuz Ediyor
canbaz10

Ailem Hristiyan Olmamı Yadırgıyor Ve Huzursuz Ediyor Ne yapmalıyım???

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-11-10, 21:32
Ailem Huzursuz Ediyor
kitsonga

Aileniz köktendinci olsaydı tek bir dini size dayatıp adeta beyninizi yıkardı.

Ailenizin inanç konusunda özgür davranmış demekki ya da siz inancınızı gizlemişsiniz. Sonradan bir anlaşmazlık çıkmış.

Ailenizin inanç meselesini kişisel bir özgürlük olarak algılaması gerekir.

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-11-10, 02:39
Ailem Huzursuz Ediyor
fundi

Bence sana huzursuzluk yaratan veya yaratacak kisilerle inanc konusunu paylasmaktan kacin. Herzaman onlara baska konular ac, baska konulari paylas. Illa inanci konusalim derlerse, önceden kararlastirdigin. Bir cümleyle konuyu netlestir ve kapat. Yalnizken dua etmeyi ihmal etme. Rab seninle(ister istemez)

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-11-10, 10:29
Ailem Huzursuz Ediyor
merty17

Rab seninle olsun kardeşim.Çünkü ben de inancımı ailemden

gizlemekteyim ve eminim öğrenmeleri hiç hoş olmazdı.Tanrı seni bu

zor durumdan kurtarsın...

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-11-10, 11:23
Ailem Huzursuz Ediyor
Edwin

Sevgili Kardesim...

ben Hristiyan bir Ailenin cocugu olarak ,dogdugum halde, Isa Mesihin
benim icin Rab ve Kurtarici oldugunu ve günahlarimin Onun sayesinde
bagislandigini söyledigimde.Aile icerisinde kiyametler koptu.
Halbuki ben onlara özgürlükten,sevgiden,sefk atten,kurtulustan,dürüstl ükten bahs ederken,ailemden dislandm.
Ve aradan seneler gectigi halde ailemden dislanmisim, ama onlara kirgin degilim,Rab onlari affetsin ve aydinlatsin.
Simdi yeni bir ailem var Rabbe sükürler olsun.
Yasadiklarin cok zor seyler ,senden önceleri dahada cok seyler yasadi.
Rab yardimcin olsun.seni korusun ve sana bilgelik versinki bu ortam icinde nasil davranman gerektigini göstersin.

Sevgili Kardesim Tartismaktan kacin. Cevrenin gözü senin üzerinde her an , konusmani ,davranislarini ,giyimini ,okudugunu yedigini ,ictigini ve neleri nasil yaptigini ve bunlarin yeni inancinla alakasi olup olmadigini bilmek isterler.Sorular bitmez tükenmez cevaplarsan kimse dinlemez.
Unutma kardesim Isa Mesihte biz kurtulduk, bagislandik ,eskiler silindi ve yenilendik.

Rab Huzuru kaciranlara Huzur ve Esenlik versin.

Saygilarimla EDWIN

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor

Ailem Huzursuz Ediyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Ailem Huzursuz Ediyor konusuna benzer konular;

Ailem Şüpheleniyor Merhaba, Ben hristiyan olduğumu ailemden gizleyen 15 yaşında bir çocuğum. Eskiden müslümandım. Ailem müslümanlıkta boşlukta kaldığımı biliyordu. Dinleri araştırdığımıda. Ancak hristiyan olduktan sonra bu siteye girişim ve hristiyanlarla konuşmam artınca, internetten bunu anladılar. Daha doğrusu sandılar. Yani benim sadece ilgi duyduğumu ve o yöne doğru gittiğimi düşünüyorlar. Annem bu gün "Kendi kararlarını verecek yaşa gelmeden böyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan red ederim, bak yok sayarım..." dedi. Misyonerler benim gibi temiz kalpli ve arayışta insanları tuzağa düşüyormuş (!) Aslında durum çok ciddi. Ne söylemeliyim, ne yapmalıyım? Çok hassas bir konu şu an ve dikkatli olmalıyım. Lütfen yardım edin... Rabbin sevgisi üzerinizde olsun...

Ailem Merhaba kardeşlerim bu aralar ailemde bazı problemler ve tartışmalar oluyor ki bu beni çok üzüyor. Babamın işlerinde aksama olduğu için tatile çıkamadık ki ailecek zaman geçiremiyoruz babamın işleri çok yoğun. Annemin karaciğerinde bir hastalık var ve bu aralar sık sık rahatsızlanıyor ve hepimiz stres altındayız . Her gün dua ediyorum . Rabbimiz İsa Mesih bizlere sağlık ve mutluluk ver. Ailemizin bir arada kalmasını ve sevgiyle birbirimize bağlanmamızı sağla. Her gün ekmeğimizi ver ve bizleri kötülüklerden koru. Mesihin bize yardım etmesi için sizin de dualarınızı umuyorum. Her türlü tesellinin kaynağı olan Tanrı'ya, merhametli Baba'ya, Rabbimiz İsa Mesih'in Tanrısı ve Babası'na övgüler olsun! Amin.

Ailem İçin Dua İsteğim Sevgili Kardeşlerim; Şu aralar ailemde bazı sorunlar yaşanıyor.Sizden ricam,benim ve ailem için dua etmeniz. Rabbim'in dualarınızı kabul etmesi dileğiyle. Saygılar&Sevgiler...

Ben ve ailem icin dua istegim Kardesler simdi bir telefon geldi ve yerlere yıkıldım. Filmlerde izledigim sahne sanki bir anda gercek olmus gibi geldi. Rab'be yalvarmaya basladım. Dusundumki kardeslerimde benimle birlikte Rab'be dua ederlerse sesimizi daha cabuk duyar.Yuregim husran icinde. Fakat elden gelen baska da bisey yok. Sizden rica ediyorum. Benim ve ailem için bugun Rab'be dua edin ve sıkıntılarımızı halletsin. Rab'bin esenligi ustunuzde olsun. İman ederek dua ettiğinizde, dilediğiniz her şeyi alacaksınız.Mat 21:22 Ama beni dinleyen sizlere şunu söylüyorum: düşmanlarınızı sevin, sizden nefret edenlere iyilik yapın, size lanet edenler için iyilik dileyin, size hakaret edenler için dua edin.Luk 6:27-28 Ahlaksız ve kötü insanlardan kurtulmamız için de dua edin. Çünkü herkes iman etmiş değildir.2Se 3:2

ailem için... öncelikle rabbin bereketinin ve yüceliğinin sizlerle olmasını diliyorum ben yani bir isa inanlısıyım iman edeli henüz 7 ay oldu ailem isayı rab ve kurtarıcı olarak kabul ettiğimi bilmiyolar ben onların kurtuluşu yaşayıp sonsuz yaşamı kazanmaları için rabbin onların yüreklerine dokunmasını ve bu kusursuz planın gerçekliğiyle onlarıda kendi halkına çağırması için dualarınızda ailemi anmazını istiyorum. hepinize çok teşekkür ederim ve rabbe şükretmek istiyorum ki halkını oluştururken seçtiği insanların hepsini birbirine kardeş yapıp kendi kutsallığıyla bizlere yardım ediyo sizlere ulaşabilmemi sağladığı için ona övgüler olsun esenlik sizleri doldursun... isa adıyla...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih