Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : Ailemin durumumu bilmesi konusu 1560 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj petrosdbaz tarafından gönderildi. Ailemin durumumu bilmesi Aileme Hristiyan olduğumu açıkladım.Rabbim çok yardım ediyor şükürler olsun.Biraz evde sıkıntı çıkartıyorlar ama RAB İsa Mesih İçin Herşeye Katlanırım Aleluya † Tüm kardeşlerimin düşüncelerini bekliyorum.Forumda uzun süre olmamamın sebebi ise bilgisayar şuan evde değil.Rab sizinle olsun kardeşlerim.Esenlik Ailemin durumumu bilmesi

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ailemin durumumu bilmesi konusu 1560 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj petrosdbaz tarafından gönderildi.

Ailemin durumumu bilmesi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Ailemin durumumu bilmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-11-10, 10:24
Ailemin durumumu bilmesi
Y U H A N N A

Aileme Hristiyan olduğumu açıkladım.Rabbim çok yardım ediyor şükürler olsun.Biraz evde sıkıntı çıkartıyorlar ama RAB İsa Mesih İçin Herşeye Katlanırım Aleluya † Tüm kardeşlerimin düşüncelerini bekliyorum.Forumda uzun süre olmamamın sebebi ise bilgisayar şuan evde değil.Rab sizinle olsun kardeşlerim.Esenlik

Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-11-10, 19:03
Ailemin durumumu bilmesi
L y d i a

Sizin adiniza ne kadar cok sevindim bilemezsiniz. Ben de ne yazik ki ailem engel onumde. Umarim ben de acikladigim zaman bana karsi kotu davranmazlar.

Sevgilerimle,
Lydia.

Ailemin durumumu bilmesi

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeDicit ei Jesus: Ego sum via, et veritas, et vita. Nemo venit ad Patrem, nisi per me. (Joh 14:6)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-11-10, 01:45
Ailemin durumumu bilmesi
hunk

Size doğrusunu söyleyeyim dedi İsa, “Benim ve Müjde`nin uğruna evini,kardeşlerini, anne ya da babasını, çocuklarını ya da topraklarını bırakıp da şimdi, bu çağda çekeceği zulümlerle birlikte yüz kat daha fazla eve, kardeşe, anneye, çocuğa, toprağa ve gelecek çağda sonsuz yaşama kavuşmayacak hiç kimse yoktur.
Markos 10:29-30

Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-11-10, 11:54
Ailemin durumumu bilmesi
merty17

Senin adına çok sevindim kardeşim. Umarım benim ailem de sorun çıkarmazlar...

Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-11-10, 22:34
Ailemin durumumu bilmesi
Anastasia

28

Ya RAB, sana yakarıyorum,
Kayam benim, kulak tıkama sesime;
Çünkü sen sessiz kalırsan,
Ölüm çukuruna inen ölülere dönerim ben.
2 Seni yardıma çağırdığımda,
Ellerimi en kutsal katına doğru açtığımda,
Kulak ver yalvarışlarıma.
3 Beni kötülerle, haksızlık yapanlarla
Aynı kefeye koyup cezalandırma.
Onlar komşularıyla dostça konuşur,
Ama yüreklerinde kötülük beslerler.
4 Eylemlerine,
Yaptıkları kötülüklere göre onlara yanıt ver;
Yaptıklarının,
Hak ettiklerinin karşılığını ver.
5 Onlar RAB'bin yaptıklarına,
Ellerinin eserine önem vermezler;
Bu yüzden RAB onları yıkacak,
Bir daha ayağa kaldırmayacak.
6 RAB'be övgüler olsun!
Çünkü yalvarışımı duydu.
7 RAB benim gücüm, kalkanımdır,
O'na yürekten güveniyor ve yardım görüyorum.
Yüreğim coşuyor,
Ezgilerimle O'na şükrediyorum.
8 RAB halkının gücüdür,
Meshettiği kralın zafer kalesidir.
9 Halkını kurtar, öz halkını kutsa;
Çobanlık et onlara, sürekli destek ol!

Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi

Ailemin durumumu bilmesi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Ailemin durumumu bilmesi konusuna benzer konular;

Ailemin Kurtulması İçin merabalar 14 yaşındayım 3 Mayıs 2009'dan beri imanlıyım ...Ailemin'de Kurtulması için dualarınızı bekliyorum.Bütün kardeşlere şimdiden teşekkür ederim... Rab İsa'nın lütfu sizlerle birlikte olsun..

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih