Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım konusu 2135 kez okundu, 16 kez cevaplandı. En son mesaj johnRace tarafından gönderildi. Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım Biraz içimi dökmek istiyorum. Aramızda inancını ailesinden veya çevresinden gizleyenler olabilir. Ben de bazı yakınlarımdan gizliyordum, bazılarıysa Hristiyan olduğumu biliyordu. Bazen bu durumdan çok sıkılıyorum. Herkese açıklamak, anlatmak istiyorum inancımı lakin olmuyor, yapamıyorum, korkuyorum. Neyse, belki bir gün cesaret ederim yakınlarıma açıklamaya da, dışarı çıkarken korkmadan haçımı gizlemeden tişörtümün veya gömleğimin üstüne çıkarmaya da. Cidden çok sıkıldım artık. Esenlikler. Yönetim Notu: İnancımızı açıklamak aslında haç takmak değildir, birisinin söylediği gibi "ayaklı İncil" olmaktır. İncil karakterini yaşamınızda sergilemeye çalışın, ondan sonrası bazen daha kolay olmaktadır. Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım konusu 2135 kez okundu, 16 kez cevaplandı. En son mesaj johnRace tarafından gönderildi.

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 15:26
NCyril

Biraz içimi dökmek istiyorum.

Aramızda inancını ailesinden veya çevresinden gizleyenler olabilir.

Ben de bazı yakınlarımdan gizliyordum, bazılarıysa Hristiyan olduğumu biliyordu.

Bazen bu durumdan çok sıkılıyorum. Herkese açıklamak, anlatmak istiyorum inancımı lakin olmuyor, yapamıyorum, korkuyorum.

Neyse, belki bir gün cesaret ederim yakınlarıma açıklamaya da, dışarı çıkarken korkmadan haçımı gizlemeden tişörtümün veya gömleğimin üstüne çıkarmaya da.

Cidden çok sıkıldım artık.

Esenlikler.

Yönetim Notu: İnancımızı açıklamak aslında haç takmak değildir, birisinin söylediği gibi "ayaklı İncil" olmaktır. İncil karakterini yaşamınızda sergilemeye çalışın, ondan sonrası bazen daha kolay olmaktadır.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 16:58
NCyril

elguca
Yönetim Notu: İnancımızı açıklamak aslında haç takmak değildir, birisinin söylediği gibi "ayaklı İncil" olmaktır. İncil karakterini yaşamınızda sergilemeye çalışın, ondan sonrası bazen daha kolay olmaktadır.
Zaten önce İsa Mesih'i karakterini yaşamlarımızda sergilemek önemli. Onun için uğraş veriyorum.

Lakin insanlarca nasıl bilinecek benim iyiliğimin kendimden değil de Tanrı'dan, İsa Mesih'ten olduğu?

Esenlikler.

Yönetim Notu: Sizin uğraş verdiğinize eminiz, eğer haç takıp karşılaştığınız sorularda "evet ben hristiyanım" diyebilecekseniz ve yaşamınızda bu karakteri göstermeye başladığınıza inanıyorsanız takabilirsiniz.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 17:06
fundi

Insanin neye inandigini söyleyebilmesi temel varolus hakki ve görevidir. Yeri geldigine, karsimizdaki insanin anlayacagi kadariyla inancimiza sahitligimiz, Rab bimizede bir iman sorumlulugu oluyor. Rab bimiz: insanlarin önünde benden utanandan bende utanacagim, beni insanlarin önünde reddedeni ben de rededecegim, demistir. Dünyada Rab be ait olmamizin anlami, gercegi insanlara söylemek, gercege sahitlik yapma anlamindadir. Hacini tasimayan bana layik degildir, sözü bu anlamdadir(kolye anlaminda degil tabi) Meleklerin böyle bir görevi yoktur. Mesihe iman edenlerin ise, sahitlikleri temel görevleri oluyor.

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 22:30
mstesla

sevgili kardeşim,

inancını ailene açıklayabilmen uzun yıllar alabilir. benimkisi 4 yıl sürmüştü=))

her şeyin bir zamanı oluyor. umarım senin zamanın da yakındır ve aileni imanınla bereketlersin.

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 23:38
datatip

elguca
Biraz içimi dökmek istiyorum.

Aramızda inancını ailesinden veya çevresinden gizleyenler olabilir.

Ben de bazı yakınlarımdan gizliyordum, bazılarıysa Hristiyan olduğumu biliyordu.

Bazen bu durumdan çok sıkılıyorum. Herkese açıklamak, anlatmak istiyorum inancımı lakin olmuyor, yapamıyorum, korkuyorum.

Neyse, belki bir gün cesaret ederim yakınlarıma açıklamaya da, dışarı çıkarken korkmadan haçımı gizlemeden tişörtümün veya gömleğimin üstüne çıkarmaya da.

Cidden çok sıkıldım artık.

Esenlikler.

Kardeşim,senden çok bereket alıyorum

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >  

Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım konusuna benzer konular;

Cinsel sınanmalardan bıktım. :( Esenlikler, Uyumadan çalışan Asilerin Başı Şeytan her an ruhuma kötülüklerini fısıldıyor. Eşcinsel eğilimlerim olduğu için daha zor denenmelerden geçiyorum. Her defasında mastürbasyon yapmak için çok büyük bir şevk duyuyorum ve o kötü eylemden sonra pişman oluyorum... Bile bile aynı hatayı işliyorum.. Bile bile ve pişmanlık içerisinde. Dua da etsem her gün Tanrı Sözü'nden de beslensem aynı... aynı ve aynı. Tanrı yüzünü bize dönsün.. Lütfen bana bu konuda öneride bulunun, ruhsal destek verin.. Rab bizlerle olsun, H.K.

İnancımı Nasıl Savunabilirim? 1. KONU İLE BAĞLANTILI OLARAK BU KONUYU AÇMIŞ BULUNUYORUM UMARIM KENDİMLE VE İNSANLARLA CATIŞMAKTAN KURTULURUM CÜNKÜ TANRI'YA BİR BORCUM VAR VE BUNUN ZMANI GELDİ....

Ben artık bıktım bunlardan, siz? Merhaba sevgili kardeşler, Akşam akşam nette gezerken bir forumda bir yazı gördüm. Artık dedim kendi kendime "yeter, sıkılmadınız mı?". Sözü geçen sitede periyodik olarak Katolik ve Ortodoks mezheplerini Hristiyanlık dışı gösteren yazılar yazılıyor. Üstelik bundan da bıkmıyorlar :D Azimlerine şaştım. Ama okuyunca anlıyorum ki bilmeden, yazılıyor tüm o yazılanlar. Yazıyı nasıl desem, kuzu postuna bürünmüş kurt edasıyla yazılmış birde. Yazılan şeyler sevimli gösterilmeye çalışılmış... Yazıyı ekliyorum, belki yaptığım şey yanlış. Başka yerden yazı alıntılamak buraya ama yani daraldım gerçekten.Peki ya siz? ARtık açıklama yapmaktan da filan yoruldum bunlara karşı. Hislerimi paylaşmak istedim.

artık Mesih'teyim merhaba ben yaklaşık üç ay önce İsa Mesih'i Rab'bim ve kurtarıcım olarak kabulettiğimi açıkladım ve O'nun sonsuz kurtarışına iman ettim. müjdeyi ilk benimle paylaşan kişi bu siteye girmemi önerdi. Rab sizleri bereketlesin. umarım burada yazılanlardan çok şey öğrenecem. esenlikle

artık bende sizdenim arkadaşlar kısa bir şey yazacam ben aslında ilk başta inanmadan isa imanlısı oldum bir iki gün sonra tekrar müslüman olacaktımki son gün başım fena şekilde ağrımaya başladı sonra dedim bir dua edeyim ne olacak dua ettim vede duam biter bitmez o sabahtan beri süren baş ağrım aniden geçti inanamadım yarın yine ağrıdı yine dua edip geçince bende bütün kalbimle isa imanlısı olmaya karar verdim işte böyle şimdi gerçekten inanarak imanlıyım eskisi gibi sözde değil !!!

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih