İman ettim, şimdi ne yapacağım ?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : İman ettim, şimdi ne yapacağım ?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
leroux

Merhaba sevgili arkadaşlar. Bir yıl civarı önce siteye üye oldum, bugüne kadar herhangi bir şekilde mesajım olmadı hiçbir konuya. Sadece okudum ve araştırdım. 1,5 yıl kadar bir süre içerisinde Hristiyanlığı araştırdım, okudum, okudum, okudum... :)
Ve artık tamamen Hristiyan olmaya karar verdim. Fakat, bundan sonra ne yapacağım hakkında net ve pek bir fikrim yok. Herhangi birşekilde kiliseye gitmişliğim de olmadı. Yardımcı olacak arkadaşlarımız varsa eğer, benimle irtibata geçebilirler mi, mümkün mü ?

Hepinize şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

hristiyanlık
hqan-

sevgili iman kardeşim öncelik olarak aramıza hoş geldin.Rab isa mesih'in merhameti üzerinde olsun.

Konuya başlamadan önce bulunduğun yeri istanbul olarak belirtmişsiniz.İstanbul olduğu için imkanlarınız bizim kadar kısıtlı değil o yüzden Forumumuzda kilise adresleri kısmından istanbulda bulunan ( mezhepinize göre ) kiliseleri araştırabilirsiniz.Gerçek ten kapsamlı bilgiler bulunmakta.

Saygılar Sevgiler.

hristiyanlık
moderator6

1. http://www.hristiyanforum.com/forum/...yan-oldum-f117
  2. http://www.hristiyanforum.com/forum/yeni-yasam-f78

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

İman ettim, şimdi ne yapacağım ? konusuna benzer konular;

Atatürk kimlerle başardı ve şimdi Atatürk'ün durumunu hayal ediyorum.Çöküşmüş bir ulus vardı önünde. Dışarıdan Osmanlıya hasta adam deniyordu. Hayalgücümle o günlere gidiyorum.İnsanlarda artık umut kalmamış,bıkkın,bitkin ve en önemliside herkes birbiri hakkında kötü konuşur olmuş.Yıkılmanın arifesindeler. Atatürk neyi, nasıl,kimlerle canlandıracaktı.Önündeki en yaman soru bu idi.Ve hasta olan tarafı seçmedi halen ayakta olan,umut vadeden kişileri seçti ve onlarla başardı. Çöken taraf hilafet ve yandaşları idi.Yani müslümanlık tarafı çökmüştü. Umut vadeden ve halen bu bayrağı taşıyanlar ise çağdaş kesimdir. Tabii Atatürk başarırken çöküşen grup çökmeye devam ediyor ve Menemen'de Kubilay'ı hunharca öldürüp en karanlık zevklerini tatmin peşinde koşuyorlardı.Atatürk'ün...

Sıra şimdi Rum okullarının binalarında (Bojidar Çipof) Sıra şimdi Rum okullarının binalarında (Bojidar Çipof) http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/04/bojidarcipof.jpg Sıra şimdi Rum okullarının binalarında (Bojidar Çipof) Bir yandan Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılması gayretleri sürerken, öte yandan Rum Patrikhanesi’ne “Vatikanlaşma” ya da Türkiye üzerinde “Ortodoks Halifeliği” kurulmasını kabul etme ile eş anlamlı olan “Ekümeniklik” statüsünün Türkiye Cumhuriyeti’ne kabul ettirilmesi gayretleri uzunca bir zamandır sürmektedir. Bu konuda ABD ve AB devletleri de Hükümet üzerinde baskıcı bir süreci işletmektedir. Batı Trakya’da mütekabiliyet ile açıklanması mümkün olmayan bir şekilde, seçilmiş müftülerin görev yapması engelleniyor, Dışişleri Bakanı...

İsa Mesih'in Bedeni şimdi nerede ? Kardesler benim aklıma takılan bir soruda İsa Mesih rabbimiz göğe yükseldigi sırada gökte yasamını sürdürürken aynen dünyada oldugu gibi dünyaya geldigi bedeniylemi göklerdedir ?

Müslüman işadamıydı O şimdi rahip Müslüman işadamıydı O şimdi rahip <TABLE height=170 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=107 align=left border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top align=left width="20%">http://www.sabah.com.tr/2006/12/17/cpsabah/im/5556691FFE912249B79B16C1b.jpg </TD><TD vAlign=top align=left colSpan=2>http://www.sabah.com.tr/cpsabah/i/1_pix_beyaz.gif</TD></TR><TR><TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=7>http://www.sabah.com.tr/cpsabah/i/1_pix_beyaz.gif</TD></TR></TBODY></TABLE><!--~hb~--><!--Haberin Diğer Yazıları Tablo Başlangıcı--><!--Haberin Diğer Yazıları Tablo Sonu--> Müslüman işadamıydı O şimdi rahip 13 yaşında Kuran okumayı öğrenen, inançlı bir ailede yetişmiş Hasan Yaman, uluslararası ilişkiler okuduktan sonra, işini kurdu ardından her şeyi...

Rabbimi burada tanıdım, ona iman ettim İsa ile tanışmadan önce tamamen Tanrı tanımayan bir insandım. Tanrı inancıyla dalga geçerdim, bu beni rahatlatırdı. İnanan kişilere göre bir üstünlük duygusu veriyordu bana bu... Ama çözümleyemediğim sorunlarım vardı. Hayatta umutsuzdum, çünkü ölüm ile herşeyin biteceğini, son bulacağını düşünüyordum. ölümün gücü karşısında yaşam ufacık bir ayrıntı gibi geliyordu bana. Sevdiklerimi kaybedecek olma düşüncesi , yokolacak olma düşüncesi, bana o inanmadığım, alay ettiğim Tanrıyı düşündürtüyordu. Ama yine de inanamıyordum, çünkü Tanrı olarakbize başka bir şey gösterilmişti, öğretilmişti, Tanrı yı düşünmeye çalışırken aklıma Kuranın öldüren, emirler veren, ayrımcılık yapan, adaletsiz, zorba Tanrısı geliyordu. tanrı ile bir yakınlık kurmak...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : İman ettim, şimdi ne yapacağım ?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler