leroux
İman ettim, şimdi ne yapacağım ?
Merhaba sevgili arkadaşlar. Bir yıl civarı önce siteye üye oldum, bugüne kadar herhangi bir şekilde mesajım olmadı hiçbir konuya. Sadece okudum ve araştırdım. 1,5 yıl kadar bir süre içerisinde Hristiyanlığı araştırdım, okudum, okudum, okudum... :)
Ve artık tamamen Hristiyan olmaya karar verdim. Fakat, bundan sonra ne yapacağım hakkında net ve pek bir fikrim yok. Herhangi birşekilde kiliseye gitmişliğim de olmadı. Yardımcı olacak arkadaşlarımız varsa eğer, benimle irtibata geçebilirler mi, mümkün mü ?
Hepinize şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
hqan-
sevgili iman kardeşim öncelik olarak aramıza hoş geldin.Rab isa mesih'in merhameti üzerinde olsun.
Konuya başlamadan önce bulunduğun yeri istanbul olarak belirtmişsiniz.İstanbul olduğu için imkanlarınız bizim kadar kısıtlı değil o yüzden Forumumuzda kilise adresleri kısmından istanbulda bulunan ( mezhepinize göre ) kiliseleri araştırabilirsiniz.Gerçek ten kapsamlı bilgiler bulunmakta.
Saygılar Sevgiler.
moderator6
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler