İman hayatınızda sizi en çok ne zorluyor?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : İman hayatınızda sizi en çok ne zorluyor?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Titus

Bu anket sadece mesih imanlısı kardeşler içindir..İman hayatımızda daha çok kutsal olmak,mesihi onun öğrettiği şekilde izlemek isteriz.Ama bazen öfkemiz,gururumuz,kinimiz ,heyecanımız v.b düşünceler bizleri çok zorlar..Peki sizin iman hayatınızda sizi en çok zorlayan şey nedir?

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8

Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6

hristiyanlık
sinem melis

her zaman hoşgörüden ve sevgiden yanayım.ama maalesef bazı kişileri affetmekte zorlanıyorum.tanrı umarım beni bu konuda kutsal ruhuyla güçlendirir ve bu rabbe yakışmayan davranışımdan uzaklaşabilirim.sevgileri mle.

hristiyanlık
Nigoğos

Rab İsa bize düşmanımızı bile sevmemizi kimseye nefret duymamamızı söylemiştir.
Ben iyiliğe iyilik-köktülüğe kötülük mantığıyla hareket ediyorum.

hristiyanlık
Titus

sinem melis
her zaman hoşgörüden ve sevgiden yanayım.ama maalesef bazı kişileri affetmekte zorlanıyorum.tanrı umarım beni bu konuda kutsal ruhuyla güçlendirir ve bu rabbe yakışmayan davranışımdan uzaklaşabilirim.sevgileri mle.
Evet,haklısınız.Dünyasal kaygılarımız,gururumuz,ku rallarımız bazen hayatımıza yön verebiliyor.Ama bunlardan da RAB bizi özgür kılabilir.O nedenle RAB yüreğinizi her saniye yönlendirsin.İsa Mesihin ismiyle amin.

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.

Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.

hristiyanlık
Titus

Nigoğos
Rab İsa bize düşmanımızı bile sevmemizi kimseye nefret duymamamızı söylemiştir.
Ben iyiliğe iyilik-köktülüğe kötülük mantığıyla hareket ediyorum.
Rabbimizin ne kadar iyi olduğunu görebiliyoruz değilmi? Ona benzemek için çabalasakta yine kurtulamadığımız şeyler karşımıza çıkabiliyor.İyilik kavramını sadece içgüsel olarak yorumlayabiliyoruz.RAB'be baktığımıza iyi olmadığımızı,iyi düşünmediğimizi farkediyoruz.RAB herzaman bunu farktemizi sağlasın,bizlere şifa versin.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

İman hayatınızda sizi en çok ne zorluyor? konusuna benzer konular;

Herkes için anket: Yahşuah (İsa)'nın sizi en çok etkileyen özelliği nedir? Herkes için anket: Yahşuah (İsa)'nın sizi en çok etkileyen özelliği nedir?

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? Gelin Kutsal Yazılara uygun kiliseyi bulalım :)

''Birbirinize karşı iyi yürekli olun.Tanrı sizi Mesih’te bağışladığı gibi, siz de biribirinizi bağışlayın''. ''Birbirinize karşı iyi yürekli olun.Tanrı sizi Mesih’te bağışladığı gibi, siz de biribirinizi bağışlayın'' (Efes. 4, 32). Bu somut ve çok önemli olan bir hayat programıdır. Sadece bu söz, tek başına daha değişik, kardeşlik dolu ve dayanışma içinde bir topluma hayat vermek için yeterli olabilir. Bu, Asya ili hıristiyanlarına önerilen büyük projenin bir parçasıdır. Bu projeyle, o dönemin insanlığını temsil eden ve o zamana kadar birbirleriyle temas kurmayan Yahudi ve Yahudi olmayan cemaatler arasında barış sağlandı. Mesih’in armağan ettiği birlik, tamamıyla karşılıklı sevginin esinlediği somut toplumsal davranışlara dönüştürülmeli ve sürekli canlandırılmalıdır. Bundan yola çıkarak ilişkilerimizi yön verebiliriz. ''Birbirinize karşı...

"Kuzular gibi gönderiyorum sizi" - Yuhanna Krisostomos "Kuzular gibi gönderiyorum sizi" Mesih, şiddetin şiddetle değil, tatlılıkla yenildiğini öğretir Kuzu olduğumuz sürece kazanacağız ve çok sayıda kurt bizi sarsa da, onları yenmeyi başaracağız. Oysa kurt olursak yenileceğiz, çünkü çobanın yardımından yoksun kalacağız. O kurtları değil, kuzuları otlatıyor. Bu yüzden uzaklaşacak ve seni yalnız bırakacak. Çünkü gücünü göstermesine engel oluyorsun. Mesih sanki şöyle diyor: Sizi kurtlara gönderdiğimde kuzular ve güvercinler gibi davranmanızı emrediyorsam, bundan endişe duymayın. Aksini de söyleyebilirdim, acılardan uzak tutabilirdim. Kuzular gibi kurtlara hedef olmanızı engelleyip, sizi aslanlardan da güçlü yapabilirdim. Oysa bunun böyle olması gerekiyor. Çünkü bu şekilde sizin şanınız...

Tanrı Sizi Seviyor! "Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu' nu verdi. Öyle ki, O'na iman edenlerin hiç biri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun." Yuhanna3:16 Tanrı bir aile istiyor, bu nedenle bizi kendi çocukları yapmıştır. Bizim bebekler gibi değil, Kendi çocukları gibi davranmamızı istiyor. Tanrı bizim O' na bağımlı olmamızı,O' na yaslanmamızı,O'nu sevmemizi ve Kendisinin bizi sevmesine izin vermemizi istiyor. Kendisine güvenmemizi ve bir ihtiyacımzı olduğunda O' na uzanmamızı istiyor. Sizinle kişisel bir ilişkiye sahip olmak istiyor. Çoğumuz Yuhanna 3:16' yı çok geniş çerçevede alıp,"Evet, İsa'nın dünya için öldüğünü biliyorum" deriz. Ama bizler İsa 'nın kendileri için ölmüş olduğu bir insan grubu değiliz. İsa, teker teker her...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : İman hayatınızda sizi en çok ne zorluyor?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler