|
|
sinem_demir_066
|
|
Ben yeni imanlıyım yaklaşık 1 ay oluyor ve imanımı aileme açıklamakta çok zorlanıyorum çünkü ne tepki vereceklerini tahmin edebiliyorum. bana bu konu da ne yapmamı önerirsiniz Tanrı sizi korusun.
|
Kardeşim.Hoşgeldiniz önce.Kusura bakmayın sizi biraz eleştirerek başlamak istiyorum söze.Profilinize bir göz attım.İmanlı olduğunuzu itiraf ediyorsunuz fakat İsa Mesih'i Rab olarak kabul etmiyorsunuz.Bunu anlamadım.Hayır bu bir çelişkidir.Gelelim sorununuza.Ailenize -gerçekten bu yola geldiyseniz- korkmadan açıkça her şeyi göze alarak söylemelisiniz.Önce sizi red edecekler,hatta size hakaret edecekler, sizi aşağılıyacaklardır.Önemli değil.Siz yüreğinizdeki sesi dinleyin.Bakın Rabbim İsa Mesih ne diyor:''İnsanoğlu'na bağlılığınız yüzünden insanlar sizden nefret ettikleri,sizi toplum dışı edip aşağıladıkları ve adınızı kötüleyip sizi reddettikleri zaman ne mutlu size!O gün sevinin,coşkuyla zıplayın!Çünkü gökteki ödülünüz büyüktür.Nitekim onların ataları da Peygamberlere böyle davrandılar.''(Luka 6:22*23)Esenlikle kalın.