Arşiv Sayfa 4 / İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum - Sayfa 4

Arşiv Sayfa 4 İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum - Sayfa 4 konusu 2849 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj tufanbora51 tarafından gönderildi. İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum Ben yeni imanlıyım yaklaşık 1 ay oluyor ve imanımı aileme açıklamakta çok zorlanıyorum çünkü ne tepki vereceklerini tahmin edebiliyorum. bana bu konu da ne yapmamı önerirsiniz Tanrı sizi korusun. İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum konusu 2849 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj tufanbora51 tarafından gönderildi.

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-04-09, 14:54
İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum
abaris

Merhaba,ben belki de sorunumu açık anlatamadım?Muhakkak ki,her şeyin bir yolu yordamı başka bir değişle adab-ı muaşereti vardır.Benim Kilise,ibadet ve esasları hakkında hiçbir bilgim yok "İnanç başka bir konu" .Zaten sorunum da burada.İst.Anadolu yakasında oturuyorum,yinede yardımcı olursanız minnettar olurum.Esen kalınız.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-04-09, 15:48
Tahribat

abaris
Merhaba,ben belki de sorunumu açık anlatamadım?Muhakkak ki,her şeyin bir yolu yordamı başka bir değişle adab-ı muaşereti vardır.Benim Kilise,ibadet ve esasları hakkında hiçbir bilgim yok "İnanç başka bir konu" .Zaten sorunum da burada.İst.Anadolu yakasında oturuyorum,yinede yardımcı olursanız minnettar olurum.Esen kalınız.

Sorununuzu Çok İyi Anlıyorum Kiliseler Zaten Dısarıdan Gelen Vatandaşların İnançları Konusunda Bilgisi Olmadığını Biliyor Size Anadolu Yakasında Birkac Kilisenin İletişim Adresini Bırakıyorum Telefonla Arayıp Gidebilirsiniz..

(Altıntepe Protestan Kilisesi)
Bağdat Cad. (Minibüs Yolu) No:77
0216 366 94 94
bilgi@ipkv.org Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
http://www.ipkv.org/

Ayrıca..

Maltepe Protestan Kilisesi

Bağlarbaşı Mah. Dört Yol Sok. No: 14/2
0216 383 68 60

maltepeprotestankilisesi. googlepages.com
maltepeprotestankilisesi@ gmail.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
İbadet: Her Pazar günü 11:00

Bu Kiliselerle İletişime Geç Kardesim Sonra Tekrar Yazarsın Seve Seve Cevaplarız..

NE MUTLU RABBİ ARAYANA!

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-04-09, 17:01
protestanmoderator3

abaris
Esenlikler,
Aşağıdaki linkten kendinize en yakın kiliseyi bulabilirsiniz diye düşünmekteyim.Çekinmeniz normal fakat lütfen cesaretinizi toplayıp biran önce bir kiliseye gidiniz.Esenkalınız....

http://www.hristiyanforum.com/forum/...adresleri-f213

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur01-04-09, 20:34
abaris

Çok teşekkürler,esen kalınız.

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-04-09, 15:30
tufanbora51

sevgili abaris kardeşim 05-04-2009 pazar günü saat 10.30 da kadıköy akmar pasajı önünde bekliyeceğim (eski sular idaresi yanı) orada kendini aile ortamında hissedeceksin tüm kaygıların kaybolacak eminim gerçeğe kavuşacaksın geleceksen yaz ki seni bekliyeyim hepinize esenlik olsun.
.

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4  

İmanımı Aileme Açıklamakta Zorlanıyorum konusuna benzer konular;

Hristiyan Forum'a teşekkür: İmanımı babama açıkladım Kardeşlerim, Bunu buraya mı yazmam gerekir bilmiyorum, bu benim için Müjde'den gelen yeni bir müjde ve konumuzla doğrudan ilgili.. Geçen gün bu konuya yazdığımda babama imanımı açıklamaya hazır olduğumu söylemiştim. Bunu dün başardım!!! Balkonda yaptığımız uzun sohbet beni cesaretlendirdi ve dini konularda konuşmaya başladık, ben Hristiyan olduğumu açıkladım.. Hatta sadece babama değil, balkonda oturan apartman komşularımıza da duyurduğuma eminim :) O kadar rahatladım ki, sizlere anlatamam. Artık annem de babam da gerçeği biliyorlar!

Genç Yaşta Nasıl Hıristiyan Olduğum ve İmanımı Açıklama Korkum Merhaba ben 16 yaşındayım. Müslüman bir ailede dünyaya geldim. Hayatımın başından beri müslümanlığa karşı içimde bir soğukluk vardı ve o yüzden doğru yolun ne olduğunu merak ediyordum. 15 yaşındayken ailemin yolladığı İngilteredeki yaz okulunda çok garip birşey oldu. Kendisi Protestan olan bir İngiliz arkadaşım oldu ve okulla bir kiliseye geziye gittiğimizde o bana nasıl Hristiyan olunacağını ve İsa Mesih'in hayatını anlattı bende dinlerken içim bir garip oldu ve kafamda Hıristiyanlık hakkında düşünceler oluşmaya başlamıştı. Döndüğümde her hafta bilgisayardan Hıristiyanlık hakkında bilgi araştırdım. Aralık ayına kadar her hafta Hıristiyanlığı ve imanı düşünüyordum. Ve o gün geldi. Okulumuz tatile girmişti ve bende hergün İncilden bir bölüm okumaya başladım ve hala okuyorum....

İmanımı açıklamam üzerine gelen sorunlar ? merhaba iyi insanlar. öncelikle içinde bulunduğum durumu biraz açıklayayım bulunduğum yerde hristiyan ve klise yok insanlarıda baya bir gelenekci ve benim görüşlerime göre herşeyi iyi bildiğini sanan insanlardan oluşuyor iman edeli 1 seneye yakın bir süreç oldu bu zamanda bir kaç arkadaşa imanımı açıkladım ama onlarla konuşurken dikkat etmedim ve başka bir kaç kişi daha öğrendi. daha önceki yaşamımda pek de iyi biri sayılmam müslümandım ama dini kuralları önemsemezdim dinden korkmazdım ayetleri tarafsızca yargılardım birde metal ve rock müzik kültürünü benimsediğim için bana satanist derlerdi bu yüzden yaşadığım çevrede iyi biri olarak görülmem beni gerçekten tanıyanlar hariç herneyse o istemeden imanımı öğrenen bir kaç kişi bana hristiyan olarak çağırmaya başladı her yerde olmasada böyle...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih