imanımı eşime açıkladım ama... konusu
8580 kez okundu,
39 kez cevaplandı. En son mesaj
tanyu tarafından gönderildi.
imanımı eşime açıkladım ama... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
4 5 6 7 8

15-12-10, 15:24
tanyu
Merhaba sevgili kardeşlerim,
Yazdıklarınızın bir kısmına hak veriyorum ve yanlış anlamadığımı belirtmek te istiyorum. Paylaştığım, -duamın kabulü ile ağrının dinmesi ve yaşantımın rast gitmesi gibi- iman ettikten sonra yaşadığım konular, inanın övünmek yada kibirlenmek için değil; daha çok yeni iman etmiş kardeşlerimiz ve kapıyı görmüş ancak tereddüt eden insanlar için örnek olması, benzer konularda yanlız olmadıklarını bilmeleri içindir.
Başkalarının kusurları konusunda haklı olabilirsiniz ancak yıllardır tanıdığım eşim için; onun karakterine uygun davranış biçimimin bu olduğuna eminim..
imanımı eşime açıkladım ama...

“Adveniat Regnum Tuum” "SINT UNUM"

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

15-12-10, 17:59
Grace84
|
|
tanyu
|
|
Ertesi gün aldığım programı kurdum, yeni modeli dokulandırıp render aldım. Sanki gerçeğinin fotoğrafı çekilmiş gibi patronuma gösterdim....
|
3ds Max? :) Yazılarınız çok güzel. Meslektaş sayılırmışız, şaşırdım.
FORUMA ÜYE OLUN! /

23-12-10, 14:13
hercümerç
Başlığı baştan sona okudum, çok fazla olmasada mucizelerinizden etkilendim diyebilirim; ancak bizzat şahit olmadığım için şüpheyle yaklaşıyorum. Yine de yazdıklarınız
hristiyanlığa bakış açımı bir nebzede olsa değiştirdi.
Şayet yaşanmışsa inancınız uğrundaki kararlılığınız takdire şayan.
FORUMA ÜYE OLUN! /

24-12-10, 15:42
tanyu
|
|
Grace84
|
|
|
tanyu
|
|
Ertesi gün aldığım programı kurdum, yeni modeli dokulandırıp render aldım. Sanki gerçeğinin fotoğrafı çekilmiş gibi patronuma gösterdim....
|
3ds Max? :) Yazılarınız çok güzel. Meslektaş sayılırmışız, şaşırdım.
|
Doğrudur üstad! Ben Mobilya tasarımcısıyım, bir mobilya firmasının ar&ge ve üretim birimlerine bakıyorum...

FORUMA ÜYE OLUN! /

24-12-10, 15:53
tanyu
|
|
hercümerç
|
Başlığı baştan sona okudum, çok fazla olmasada mucizelerinizden etkilendim diyebilirim; ancak bizzat şahit olmadığım için şüpheyle yaklaşıyorum. Yine de yazdıklarınız hristiyanlığa bakış açımı bir nebzede olsa değiştirdi.
Şayet yaşanmışsa inancınız uğrundaki kararlılığınız takdire şayan.
|
Teşekkür ederim..
İman ettiğim günden itibaren yaşadığım her gün bir mucize gibi ve neredeyse her gün Rab beni olumlu şeylerle şaşırtmaya devam ediyor.
Hayat ve varoluşla ilgili herşey daha net ve şüphesiz. Var olan sevgim imanım ve Rab'bin sevgisiyle had safhada olmasına rağmen yinede artıyor. İnsanlara ve diğer her varlığa olan, olaylara olan bakış açımdaki kaygısız, emin, sevgi dolu ve huzur veren değişiklik için Rab'be şükürler olsun. Ben imanımla yeniden doğdum. Emin olun bu bana has bana özel bir şey değil,
tüm imanlı kardeşlerimin hayatında olan şeylerdir.
Esenlikler dilerim. Rab yüreğinize dokunsun. Amin.

FORUMA ÜYE OLUN! /
imanımı eşime açıkladım ama... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
4 5 6 7 8
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil