İsa'ya iman ettikten sonra imanı açıklama ve yola koyulma süreçleri

İsa'ya iman ettikten sonra imanı açıklama ve yola koyulma süreçleri :  İsa'ya iman ettikten sonra imanı açıklama ve yola koyulma süreçleri | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

İsa'ya iman ettikten sonra imanı açıklama ve yola koyulma süreçleri sayfasını paylaşmak için adres:

moderator6

Define ve inci benzetmeleri

44«Göklerin Egemenliği, tarlada saklı bir defineye benzer. Bunu bulan adam yine saklamış. Sevinç içinde gitmiş, varını yoğunu satıp o tarlayı satın almış.
45«Yine Göklerin Egemenliği, güzel inciler arayan bir tüccara benzer. 46Tüccar, çok değerli bir inci bulunca gitmiş, varını yoğunu satıp o inciyi satın almış.

http://www.incil.biz/incil-1/Mt.13.html

moderator6

Luka 14

İsa`nın Öğrencileri(Mat.10:37-38)
25-26 Kalabalık halk toplulukları İsa`yla birlikte yol alıyordu. İsa dönüp onlara şöyle dedi: “Biri bana gelip de babasını, annesini, karısını, çocuklarını, kardeşlerini, hatta kendi canını bile gözden çıkarmazsa, öğrencim olamaz.
27 Çarmıhını yüklenip ardımdan gelmeyen, öğrencim olamaz.
28 Aranızdan biri bir kule yapmak isterse, bunu tamamlayacak kadar parası var mı yok mu diye önce oturup yapacağı masrafı hesap etmez mi?
29-30 Çünkü temel atıp da işi bitiremezse, durumu gören herkes, `Bu adam inşaata başladı, ama bitiremedi` diyerek onunla eğlenmeye başlar.
31 Ya da hangi kral başka bir kralla savaşa gittiğinde, üzerine yirmi bin askerle yürüyen düşmana on bin askerle karşı koyabilir miyim diye önce oturup bir değerlendirme yapmaz?
32 Eğer karşı koyamayacaksa, öbürü henüz uzaktayken elçiler gönderip barış koşullarını ister.
33 Aynı şekilde sizden kim varını yoğunu gözden çıkarmazsa, öğrencim olamaz.
34 Tuz yararlıdır. Ama tuz tadını yitirirse, bir daha nasıl o tadı kazanabilir?
35 Ne toprağa, ne de gübreye yarar; onu çöpe atarlar. İşitecek kulağı olan işitsin.”

Bu konu kapatılmıştır

İsa'ya iman ettikten sonra imanı açıklama ve yola koyulma süreçleri sayfasını paylaşmak için adres:

İsa'ya iman ettikten sonra imanı açıklama ve yola koyulma süreçleri konusuna benzer konular;

İSA'YA ŞÜKÜR Ey beni asla yalnız bırakmayan! Düştüğümde yerden kaldıran! "Şu anda" bile hep yanımda olan! Zamana hükmeden; ruhumu saran! Bana Tanrı, bana Efendi, bana sırdaş olan! En yakınımdakiler uzaklaşsa bile.. Her an, her dakika ve her saniye.....

Arap Camii:önce cami, sonra kilise, sonra yine cami Merhaba Arkadaşlar, Kiliselerin camiye dönüşmesi geçmişte oldukça rastlanılan bir durumdu. Hepimiz bu gibi binaları biliriz, hatta hayalimizde kilise iken nasıl olduğunu canlandırmaya çalışırız. Geçmişteki demografik değişimler biraz da bunu...

Yüzbaşının imanı İsa Kefernahum'a varınca bir yüzbaşı O'na gelip, «Ya Rab» diye yalvardı, «felçli uşağım korkunç acılar içinde evde yatıyor.» İsa, «Gelip onu iyileştireceğim» dedi. Ama yüzbaşı, «Rab, ben layık değilim ki, çatımın altına giresin!» karşılığını...

finikeli kadının imanı isa ona : bırak önce çocuklar doysunlar dedi. çocukların ekmeğini köpeklere atmak doğru değildir. kadın : haklısın rab.ama köpekler de sofranın altında çocukların ekmek kırıntılarını yer dedi bu kısım markos'da finikeli kadının imanı olarak...

Doğru yola varış. Herşey bir anda başladı aslında. 21 senelik hayatımı hep bir yaratıcının varlığına inanarak geçirdim. Her türk genci gibi seçme hakkım olmadan, doğdum ve henüz 1 günlükken dinim benim için seçilmiş kimlik haneme bil islam olarak kaydedilmişti....

İsa'ya iman ettikten sonra imanı açıklama ve yola koyulma süreçleri :  İsa'ya iman ettikten sonra imanı açıklama ve yola koyulma süreçleri | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler