İslam'a dönmek konusu
2822 kez okundu,
13 kez cevaplandı. En son mesaj
anjelus tarafından gönderildi.
İslam'a dönmek konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

05-09-11, 11:29
didemmm
mrb ben yeni
hristiyan oldum ama islama dönmekten korkuyorum çevrem çok etkliyor beni hac kolyemi bile rahat rahat takamıyorum bu durum beni çok endişelendiriyor
İslam'a dönmek
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
İslam'a dönmek

05-09-11, 14:58
Olkanberke
Bir islam ülkesinde yaşadığımız için bu gibi durumlarla karşılaşabiliriz ama sabırlı olmak zorundayız ...Dua et , kutsal kitap oku, diğer imanlılarla bir araya gel....
Rab seni bereketlesin ....
İslam'a dönmek
FORUMA ÜYE OLUN! /
İslam'a dönmek

05-09-11, 16:20
Rab İyidir
Rab İsa ne dedi ? O iyi bir çoban ve bizler onun koyunlarıyız ve bizi onun elinden kimse kapamaz.Dolayısıyla korkma kardeşim,kimse seni onun elinden kapamaz,Rabbi bırakıp putlara döndüremez seni şeytan :) Sana verebileceğim tek tavsiye,dua et,kutsal kitap oku ve yeni bir imanlı olduğun için güçlenene ve kutsal kitap hakkında bilgin artana kadar müslümanlarla teolojik tartışmalara girme,zor durumda kalabilirsin ve şeytanda bunu kullanıp sana ızdırap çektirebilir,Rabbin elinden kapamaz ama Mesihde büyüyüp güçlenmeni yavaşlatabilir :)
İslam'a dönmek
FORUMA ÜYE OLUN! /
İslam'a dönmek

06-09-11, 01:52
Flyboy
|
|
Alıntı:
|
1 RAB çobanımdır,
Eksiğim olmaz.
2 Beni yemyeşil çayırlarda yatırır,
Sakin suların kıyısına götürür.
3 İçimi tazeler,
Adı uğruna bana doğru yollarda öncülük eder.
4 Karanlık ölüm vadisinden geçsem bile,
Kötülükten korkmam.
Çünkü sen benimlesin.
Çomağın, değneğin güven verir bana.
5 Düşmanlarımın önünde bana sofra kurarsın,
Başıma yağ sürersin,
Kâsem taşıyor.
6 Ömrüm boyunca yalnız iyilik ve sevgi izleyecek beni,
Hep RAB'bin evinde oturacağım.
|
Sadece ama sadece İsa Mesih'e tüm yüreğinizle dua edin. Tek yapmanız gereken bu. Kutsal Ruh yolunuzu aydınlatsın.
İslam'a dönmek
FORUMA ÜYE OLUN! /
İslam'a dönmek

20-10-11, 21:38
Agapemira
|
|
didemmm
|
|
mrb ben yeni hristiyan oldum ama islama dönmekten korkuyorum çevrem çok etkliyor beni hac kolyemi bile rahat rahat takamıyorum bu durum beni çok endişelendiriyor
|
İslama dönmek? Hiçkimse bunu yaptıramaz 'Sen' istemediğin sürece :) bu oyuncak değil veya okulda bölüm değiştirmek değil hayatını değiştiremez kimse haç kolye takma istediğini anlıyorum ama kendi hayatını kendi düzenini kurana kadar dışarı vurmak zorunda değilsin inanışını kendi içinde kalbinde saklamak daha doğrusun sadece Rab'in bilmesi yeterli gerçekten inanıyosan ve inanmak istiyosan.
İslam'a dönmek
«Simdi ve ilelebet, ezelî ve ebedî olarak, Baba Tanrı, Oğul Tanrı ve Kutsal Ruh’un egemenliği mübarektir. Amin».
FORUMA ÜYE OLUN! /
İslam'a dönmek
İslam'a dönmek konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU

Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil