KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusu 2535 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj algoritma tarafından gönderildi. KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? KARDEŞLERİM TANRI HEPİMİZİ PEDER,OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA BEREKETLESİN. SİZLERDEN BANA İMANIMI AÇIKLAMA KONUSUNDA YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM. AİLEMİN BENİM HRİSTİYAN OLUŞUMLA İLGİLİ ÜZERİMDE KURDUKLAR ÇOK AĞIR BASKILARA NE ŞEKİLDE TEPKİ VERMELİYİM. BABAM NAMAZ KILAR KOYU BİR MÜSLÜMANDIR VE GERİ KAFALIDIR. FAKAT KUTSAL KİTABIMIZDA DİYOR Kİ; "ANENİZE BABANIZA SAYGI GÖSTERİN ONLARI KIRMAYIN" YA ONLARIN BANA YAPTIKLARI NE OLACAK? KENDİMİ SIKIYORUM FAKAT HER DEFASINDA İMANIMI AÇIKLIYORUM KORKUM YOK BANA KISITLAMALAR GETİRİYORLAR. HER DEFASINDA KENDİMİ SIKMAMA RAĞMEN ONLARIN HAKARETLERİNE KAYITSIZ VE SESSİZ KALAMIYORUM BENDE CEVAPLARINI VERİYORUM. ZOR DURUMDAYIM SİZLERDEN RİCAM BANA BİR YOL GÖSTERİN. BEN YOL GÖSTERİCİM VE KURTARICIM OLARAK MESİH İSA NIN YOLUNDAN GİDİYORUM BU YOLDAN DÖNMEM.... KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusu 2535 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj algoritma tarafından gönderildi.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-05-09, 18:03
katolikfurina

KARDEŞLERİM TANRI HEPİMİZİ PEDER,OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA BEREKETLESİN. SİZLERDEN BANA İMANIMI AÇIKLAMA KONUSUNDA YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM. AİLEMİN BENİM HRİSTİYAN OLUŞUMLA İLGİLİ ÜZERİMDE KURDUKLAR ÇOK AĞIR BASKILARA NE ŞEKİLDE TEPKİ VERMELİYİM. BABAM NAMAZ KILAR KOYU BİR MÜSLÜMANDIR VE GERİ KAFALIDIR. FAKAT KUTSAL KİTABIMIZDA DİYOR Kİ; "ANENİZE BABANIZA SAYGI GÖSTERİN ONLARI KIRMAYIN" YA ONLARIN BANA YAPTIKLARI NE OLACAK? KENDİMİ SIKIYORUM FAKAT HER DEFASINDA İMANIMI AÇIKLIYORUM KORKUM YOK BANA KISITLAMALAR GETİRİYORLAR. HER DEFASINDA KENDİMİ SIKMAMA RAĞMEN ONLARIN HAKARETLERİNE KAYITSIZ VE SESSİZ KALAMIYORUM BENDE CEVAPLARINI VERİYORUM. ZOR DURUMDAYIM SİZLERDEN RİCAM BANA BİR YOL GÖSTERİN. BEN YOL GÖSTERİCİM VE KURTARICIM OLARAK MESİH İSA NIN YOLUNDAN GİDİYORUM BU YOLDAN DÖNMEM. FAKAT YORUMLARINIZ VE GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE ÖNEMLİDİR.

TEŞEKKÜR EDERİM RAB SİZLERİ BEREKETLESİN.

PEDER,OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA AMİN.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-05-09, 18:10
Emre-istanbul

Merhabalar!
Öncelikle size göksel babamızdan sabır diliyorum.
Size şahsi tavsiyem fazla onlarla sert tartışma ortamlarına girmeyiniz.
Tabi ki müjdeyi yaymamız lazım,rabbin gerçeklerini kayıp koyunlara da bildirmemiz lazım ancak istemeyen insanlara da yapabileceğimiz birşey yok boşyere tartışıp kendinizi üzersiniz.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeİsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-05-09, 23:53
moderator7

Anne babanızı seviyorsanız onlara cevap vermektense, onların kurtulmaları için Rab'be yalvararak dua edin.
Rabbimize yapılanları düşünün; buna rağmen "Baba onları affet" diye dua etti.

Bu baskıların olması normaldır, baskı olmadan rahat bir hristiyanlık (Mesih takipçiliği) kolaydır; ama imanımızın sönükleşmesi tehlikesini taşır.

Belki söylemek benim için çok kolay olacak ama kendinize bundan bir şeyler alabilirsiniz.

İbraniler 12,4 Günaha karşı verdiğiniz mücadelede henüz kanınızı akıtacak kadar direnmiş değilsiniz.

bu ayeti günaha karşı olduğu gibi sıkıntılara karşı olarakta anlayabiliriz.

Forumdaki kardeşleride sizinle ve sizin için dua etmeye davet ediyorum.

Rab Mesih'in esenliği sizinle olsun ve size bilgelik versin.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-05-09, 00:03
katolikfurina

moderator7
Anne babanızı seviyorsanız onlara cevap vermektense, onların kurtulmaları için Rab'be yalvararak dua edin.
Rabbimize yapılanları düşünün; buna rağmen "Baba onları affet" diye dua etti.

Bu baskıların olması normaldır, baskı olmadan rahat bir hristiyanlık (Mesih takipçiliği) kolaydır; ama imanımızın sönükleşmesi tehlikesini taşır.

Belki söylemek benim için çok kolay olacak ama kendinize bundan bir şeyler alabilirsiniz.

İbraniler 12,4 Günaha karşı verdiğiniz mücadelede henüz kanınızı akıtacak kadar direnmiş değilsiniz.

bu ayeti günaha karşı olduğu gibi sıkıntılara karşı olarakta anlayabiliriz.

Forumdaki kardeşleride sizinle ve sizin için dua etmeye davet ediyorum.

Rab Mesih'in esenliği sizinle olsun ve size bilgelik versin.
TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN MODERATÖR

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-05-09, 00:13
tugba05

Çok zor bir durum, sizi anlıyorum. Ben de aynı şeyleri yaşadım, hala yaşıyorum. Ama onlar içn dua edip Rab'bin her şeyi yoluna koyacağı, aileninizin yüreğini yumuşatacağı zamanı sabırla bekleyin. Rab bunu yapacaktır. Onlarla tartışmaya girmeyin, yalnızca saygı göstermelerini söyleyin. İnancınızın ne olduğunu zaten söylemişsiniz. Ama bunun haricinde ki tartışmalar size ve Rab'bin adına zarar getirecektir. Siz onların gözünde de kötü olacaksınız. Bunun yerine yaşayışınzda Rab'bin sizin karakterinizde çalıştığını onlar görsün, iyiliği, barış ve huzuru sizde gördüklerinde fikirleri değişmeye başlayacak. Bir cahilin naçizane görüşleri umarım size yardımcı olur.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusuna benzer konular;

YARDIM ETMEKTEYİZ YARDIM ETMEKTEYİZ Yoksullar her zaman aranızdadır, dilediğiniz anda onlara yardım edebilirsiniz; ama ben her zaman aranızda olmayacağım. Mar.14: 7 Kötü ruhlardan ve hastalıklardan kurtulan bazı kadınlar, içinden yedi cin çıkmış olan Mecdelli denilen Meryem, Hirodes'in kâhyası Kuza'nın karısı Yohanna, Suzanna ve daha birçokları İsa'yla birlikte dolaşıyordu. Bunlar, kendi olanaklarıyla İsa'ya ve öğrencilerine yardım ediyorlardı. Luk.8: 2-3 İsa şöyle yanıt verdi: "Adamın biri Yeruşalim'den Eriha'ya inerken haydutların eline düştü.

Lütfen dua çok ihtiyacım var... Merhaba sevgili İsa Mesih imanlı kardeşlerim... Sizden bir dua isteğim var.Aşırı kiloluyum ve vermekte güçlük çekiyorum diyetisyen işe yaramıyor istek olmuyor vericem diyorum ama yapamıyorum.Lütfen Tanrı'ya bu konuda azim gösterebilmem için dua edin.Dualarınız için şimdiden teşekkürler.

Lütfen yardım edin... Merhaba Sevgili Kardeşler. 7 Aydır araştırıyorum.İncil'i ve Kuran'ın bir kısmını okudum. Araştırmama başlamadan belli bir süre sonra da Rabbe bana doğru yolu göstermesi için dua ediyorum.Fakat Rab'den şu güne kadar bir yanıt alamadım.Rabbe güvenim sonsuz ama iyiden iyiye mutsuzluğum artmaya başladı. Birgün burada Hristiyanlık ile ilgili birşey okuyup Hristiyanlığa yönelirken,diğer taraftan da İslam ile ilgili bir siteye giriyorum,bazı şeyler kafamı kurcalıyor.Ateist,Agnostik...vs. siteler zaten başlı başına kafamı kurcalıyor.Zaten kimi zaman Ateizm'e bile kaydığım oldu.Kısacası iyiden iyiye psikolojik olarak sorun yaşıyorum. Sizden bana dua etmenizi ve yardım etmenizi rica ediyorum.Lütfen bana yardım edin.

KİLİSE YUNANCASI KONUSUNDA YARDIM Merhaba arkadaşlar, Ben bir kitap çevirisi yapıyorum ancak bazı kısımlar kilise Yunanca'sı. Neden bahsedildiğini anlayabiliyorum Yunanca bildiğim için ancak kelime kelime çevirebilmek için daha fazlasına ihtiyacım var. Bu konuyu iyi bilen birisi varsa bu forumda bana yardımcı olabilir mi? Yoksa gidip doğrudan bir din görevlisine mi danışayım? Onlarla daha mı çabuk bu işi halledebilirim sizce? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Sevgiler, Yönetim Notu: Bahsettiğiniz şey eski-antik yunanca olabilir. Bunu da ancak yunanca bilen kişiler veya pederler bilebilir.

lütfen yardım... Merhaba Arkadaşlar; Sizden benim özel bir dileğim için dua etmenizi istiyorum.1,5 yıldır rabbime yalvarıyorum bir takım belirtiler var sizlerden gelecek dualarla daha da destelemek istiyorum Yüce ilah dualarınızı duysun...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih