KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusu
2535 kez okundu,
14 kez cevaplandı. En son mesaj
algoritma tarafından gönderildi.
KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

14-05-09, 18:03
katolikfurina
KARDEŞLERİM TANRI HEPİMİZİ PEDER,OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA BEREKETLESİN. SİZLERDEN BANA İMANIMI AÇIKLAMA KONUSUNDA YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM. AİLEMİN BENİM HRİSTİYAN OLUŞUMLA İLGİLİ ÜZERİMDE KURDUKLAR ÇOK AĞIR BASKILARA NE ŞEKİLDE TEPKİ VERMELİYİM. BABAM NAMAZ KILAR KOYU BİR MÜSLÜMANDIR VE GERİ KAFALIDIR. FAKAT KUTSAL KİTABIMIZDA DİYOR Kİ; "ANENİZE BABANIZA SAYGI GÖSTERİN ONLARI KIRMAYIN" YA ONLARIN BANA YAPTIKLARI NE OLACAK? KENDİMİ SIKIYORUM FAKAT HER DEFASINDA İMANIMI AÇIKLIYORUM KORKUM YOK BANA KISITLAMALAR GETİRİYORLAR. HER DEFASINDA KENDİMİ SIKMAMA RAĞMEN ONLARIN HAKARETLERİNE KAYITSIZ VE SESSİZ KALAMIYORUM BENDE CEVAPLARINI VERİYORUM. ZOR DURUMDAYIM SİZLERDEN RİCAM BANA BİR YOL GÖSTERİN. BEN YOL GÖSTERİCİM VE KURTARICIM OLARAK MESİH İSA NIN YOLUNDAN GİDİYORUM BU YOLDAN DÖNMEM. FAKAT YORUMLARINIZ VE GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE ÖNEMLİDİR.
TEŞEKKÜR EDERİM RAB SİZLERİ BEREKETLESİN.
PEDER,OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA AMİN.
KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

21-05-09, 18:10
Emre-istanbul
Merhabalar!
Öncelikle size göksel babamızdan sabır diliyorum.
Size şahsi tavsiyem fazla onlarla sert tartışma ortamlarına girmeyiniz.
Tabi ki müjdeyi yaymamız lazım,rabbin gerçeklerini kayıp koyunlara da bildirmemiz lazım ancak istemeyen insanlara da yapabileceğimiz birşey yok boşyere tartışıp kendinizi üzersiniz.

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

FORUMA ÜYE OLUN! /

21-05-09, 23:53
moderator7
Anne babanızı seviyorsanız onlara cevap vermektense, onların kurtulmaları için Rab'be yalvararak dua edin.
Rabbimize yapılanları düşünün; buna rağmen "Baba onları affet" diye dua etti.
Bu baskıların olması normaldır, baskı olmadan rahat bir
hristiyanlık (Mesih takipçiliği) kolaydır; ama imanımızın sönükleşmesi tehlikesini taşır.
Belki söylemek benim için çok kolay olacak ama kendinize bundan bir şeyler alabilirsiniz.
İbraniler 12,4 Günaha karşı verdiğiniz mücadelede henüz kanınızı akıtacak kadar direnmiş değilsiniz.
bu ayeti günaha karşı olduğu gibi sıkıntılara karşı olarakta anlayabiliriz.
Forumdaki kardeşleride sizinle ve sizin için dua etmeye davet ediyorum.
Rab Mesih'in esenliği sizinle olsun ve size bilgelik versin.
FORUMA ÜYE OLUN! /

22-05-09, 00:03
katolikfurina
|
|
moderator7
|
Anne babanızı seviyorsanız onlara cevap vermektense, onların kurtulmaları için Rab'be yalvararak dua edin.
Rabbimize yapılanları düşünün; buna rağmen "Baba onları affet" diye dua etti.
Bu baskıların olması normaldır, baskı olmadan rahat bir hristiyanlık (Mesih takipçiliği) kolaydır; ama imanımızın sönükleşmesi tehlikesini taşır.
Belki söylemek benim için çok kolay olacak ama kendinize bundan bir şeyler alabilirsiniz.
İbraniler 12,4 Günaha karşı verdiğiniz mücadelede henüz kanınızı akıtacak kadar direnmiş değilsiniz.
bu ayeti günaha karşı olduğu gibi sıkıntılara karşı olarakta anlayabiliriz.
Forumdaki kardeşleride sizinle ve sizin için dua etmeye davet ediyorum.
Rab Mesih'in esenliği sizinle olsun ve size bilgelik versin.
|
TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN MODERATÖR
FORUMA ÜYE OLUN! /

22-05-09, 00:13
tugba05
Çok zor bir durum, sizi anlıyorum. Ben de aynı şeyleri yaşadım, hala yaşıyorum. Ama onlar içn dua edip Rab'bin her şeyi yoluna koyacağı, aileninizin yüreğini yumuşatacağı zamanı sabırla bekleyin. Rab bunu yapacaktır. Onlarla tartışmaya girmeyin, yalnızca saygı göstermelerini söyleyin. İnancınızın ne olduğunu zaten söylemişsiniz. Ama bunun haricinde ki tartışmalar size ve Rab'bin adına zarar getirecektir. Siz onların gözünde de kötü olacaksınız. Bunun yerine yaşayışınzda Rab'bin sizin karakterinizde çalıştığını onlar görsün, iyiliği, barış ve huzuru sizde gördüklerinde fikirleri değişmeye başlayacak. Bir cahilin naçizane görüşleri umarım size yardımcı olur.
FORUMA ÜYE OLUN! /
KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil