Arşiv Sayfa 3 / KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? - Sayfa 3

Arşiv Sayfa 3 KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? - Sayfa 3 konusu 2536 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj algoritma tarafından gönderildi. KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? KARDEŞLERİM TANRI HEPİMİZİ PEDER,OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA BEREKETLESİN. SİZLERDEN BANA İMANIMI AÇIKLAMA KONUSUNDA YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM. AİLEMİN BENİM HRİSTİYAN OLUŞUMLA İLGİLİ ÜZERİMDE KURDUKLAR ÇOK AĞIR BASKILARA NE ŞEKİLDE TEPKİ VERMELİYİM. BABAM NAMAZ KILAR KOYU BİR MÜSLÜMANDIR VE GERİ KAFALIDIR. FAKAT KUTSAL KİTABIMIZDA DİYOR Kİ; "ANENİZE BABANIZA SAYGI GÖSTERİN ONLARI KIRMAYIN" YA ONLARIN BANA YAPTIKLARI NE OLACAK? KENDİMİ SIKIYORUM FAKAT HER DEFASINDA İMANIMI AÇIKLIYORUM KORKUM YOK BANA KISITLAMALAR GETİRİYORLAR. HER DEFASINDA KENDİMİ SIKMAMA RAĞMEN ONLARIN HAKARETLERİNE KAYITSIZ VE SESSİZ KALAMIYORUM BENDE CEVAPLARINI VERİYORUM. ZOR DURUMDAYIM SİZLERDEN RİCAM BANA BİR YOL GÖSTERİN. BEN YOL GÖSTERİCİM VE KURTARICIM OLARAK MESİH İSA NIN YOLUNDAN GİDİYORUM BU YOLDAN DÖNMEM.... KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusu 2536 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj algoritma tarafından gönderildi.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-05-09, 16:49
KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?
dng

katolikfurina
KARDEŞLERİM TANRI HEPİMİZİ PEDER,OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA BEREKETLESİN. SİZLERDEN BANA İMANIMI AÇIKLAMA KONUSUNDA YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM. AİLEMİN BENİM HRİSTİYAN OLUŞUMLA İLGİLİ ÜZERİMDE KURDUKLAR ÇOK AĞIR BASKILARA NE ŞEKİLDE TEPKİ VERMELİYİM. BABAM NAMAZ KILAR KOYU BİR MÜSLÜMANDIR VE GERİ KAFALIDIR. FAKAT KUTSAL KİTABIMIZDA DİYOR Kİ; "ANENİZE BABANIZA SAYGI GÖSTERİN ONLARI KIRMAYIN" YA ONLARIN BANA YAPTIKLARI NE OLACAK? KENDİMİ SIKIYORUM FAKAT HER DEFASINDA İMANIMI AÇIKLIYORUM KORKUM YOK BANA KISITLAMALAR GETİRİYORLAR. HER DEFASINDA KENDİMİ SIKMAMA RAĞMEN ONLARIN HAKARETLERİNE KAYITSIZ VE SESSİZ KALAMIYORUM BENDE CEVAPLARINI VERİYORUM. ZOR DURUMDAYIM SİZLERDEN RİCAM BANA BİR YOL GÖSTERİN. BEN YOL GÖSTERİCİM VE KURTARICIM OLARAK MESİH İSA NIN YOLUNDAN GİDİYORUM BU YOLDAN DÖNMEM. FAKAT YORUMLARINIZ VE GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE ÖNEMLİDİR.

TEŞEKKÜR EDERİM RAB SİZLERİ BEREKETLESİN.

PEDER,OĞUL VE KUTSAL RUHUN ADIYLA AMİN.
Sevgili kardeşim katolikfurina tartışmayı böldüğüm için çok özür dilerim ancak yazıları büyük harfle yazarsanız hem okumak zorlaşıyor hem de büyük harfle yazmak internet yazışmalarında bağırmak anlamına geliyor. Bu konuya dikkat ederseniz yazılarınızı daha kolay takip edebiliriz. Rabbin ışığında kalmanız dileğiyle...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-08-09, 22:04
ayasofya yıldızı

dilerim işleriniz ve durumunuz çözümlenir.bende siteyi uzun süredir takip ediyorum.son dönemde üye oldum.daha önce incili postayla(yıllar önce)istemiş ve okumuştum.tabi bir hikaye okur gibi.istanbulda ismini hatırlamadığım(sanırım taksimde istiklal cd.sindeydi)bir kiliseye gezi amaçlı girmiştim.hoş şeyler hissetmiş ve suçluluk duymuş ve bu hislerimi kimseyle paylaşmamıştım.şimdi site sayesinde merak ettiğim herşeyi okuyorum.henüz çelişkiye düşmedim.zaman zaman kendime soruyorum hıristiyan olsm ne olur?diye.eşim,arkadaşlar ım,iş çevrem.sanırım inançolarak benimsesem dahi eşimde dahil kimseye açıklayamam.kaldıki çoğu insanın modern diye nitelendirdiği bir görüntü ve yaşam tarzına sahibim.sırf bu yüzden bile dışlandığımızı hissediyorum.bazense hiç çekinmeden insanlar ifade ediyorlar.oruç tutmuyorum ama baskılardan dolayı tutmuş gibi geçiriyorum tüm günü.açıkca soranlara sadece oruç değilim diyebiliyorum.bu küçük ilde oruç tutmayanlar bile nefret bakışlarına maruz kalıyor.gizli gizli insanlar şu hiç tutmuyor,utanmıyorda,sağl ığı yerinde ama ne fayda gibi dedikodulara giriyorlar.ki ben hiçbir zaman oruçlu birinin nefsini körüklemem.neyse uzatmayayım bunları yaşarken hıristiyan olmam ve bunu söylemem mümkün değil.hassas bir insanım psikolojik baskıları kaldıramam biliyorum.ite dalaşmaktansa çalıyı dolaş sözü her ne kadar kabaysada hayat felsefesi gibi uygularım.kimseye karışmam,tartışmadan uzak sakinlik taraftarıyımdır.baş kaldırılarım sadece yüzde yüz haklı olduğum işyerimle ilgili yasal haklarımdır.yalnışsada doğruysada bu benim.aileme,namusuma saldırı olmadı hiç olsa gözümün kararacağını biliyorum.çok üstüme gelindiğinde gözüm kararır ve herşeyi feda ederek savunmaya geçerim karşımdakilerde bu suskunluğun ardındaki değişimimi anlayamazlar.o halim beni hep korkuttuğu için beladan daima uzak dururum.eşim sen çift karakterlisin der hep.içine atıyorsun ve patlamaların ençok seni yıkıyor der.
cesaretlerinden dolayı dinini açıklayan insanları tebrik ediyorum ama ben hıristiyan olsam benim gibi insanlarla yaşamak isterdim.bu kolaycılık dediğinizi duyar gibi oluyorum.belkide haklısınız.büyük bir ordunun karşısında tek başına çıkmak cesaretmidir yoksa saflık mı.inanç kalpte yaşanıyorsa eğer ben onu orada hapsederdim sanırım.saygılar

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ?

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-08-09, 02:08
AbhorM

Sayın Ayasofya yıldızı kardeşim, senin hissettiklerin kadar şiddetli olmasada bende gerçekten baskıya maruz kalmaktayım, ne mutlu banaki evli değilim, ama zaman zaman düşünüyorum ben eğer bunu herkese açıklasam ve ben Hristiyan olduğum için beni eşim veya eş adayım terk edicekse bunun neyi yanlış. Beni Hristiyan yani beni ben olarak kabul etmezken insanlar onları ben neden kabul ediyim. Ben sevdiğim bir insan askılığa tapsa(bu forumda okudugum bi yazıdan) ben onu yinede severdim. Bende çok korkuyorum bazen, hatta bir mucize dilediğim bile oluyor içten içe.. Ama ben yavaş yavaş aileme söylemeye başladım etrafıma yavaş yavaş söylüyorum önceleri tam en neşeli anlarında, espri yaparmış gibi.. Incilden bir alıntı vardı burda görmüştüm hemen hemen - " Benim yolumdan gelen, çarmığınıda yanında taşısın" gibi.. Bunlar benim beynime dank diye vuruyor, insanları mutlu edicem derken kendi içimde iki yüzlü ve karmakarışık bir adam oluyorum. Bu hafta bir klise adresi aldım oraya gidicem, umarım etrafımda bu forumda oldugu gibi güzel insanlar bulursam zamanla bu yükün altına girmek çok hafifliycek, aynı şeyi sizede öneriyorum. Bu ülkede veya bu tarz baskıya maruz kalınabilecek herhangi biryerde, birgün bu tercihim yüzünden birisi çekip silahı hayatıma son verebilirde - ama bazen düşünüyorum 4 elle sarılısam imana ve Isaya acaba ölmek gerçekten okadar zor ve ürkütücü olurmuydu.. Bence Hayır. Herkesi çok seviyorum, saygılar.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-08-09, 11:43
nexusian

Siz kendinizi müslümanların içinde yalnız hissediyorsunuz. Oysa Descartes böyle demiyor. Düşünüyorum o halde varım diyor. Bence fırsat bulur bulmaz modern bir şehre taşınmalısınız. Mesela Antalya gibi.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-08-09, 19:49
algoritma

sayın moderatör kuzi keri kürtçede küfürdür.arkadaşın hitabındanda alaylı bir şekilde yaklaşımı bellidir.bilgilerinize

Yönetim Notu: İlgili üye forumdan atılmıştır, bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3  

KARDEŞLERİM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? konusuna benzer konular;

YARDIM ETMEKTEYİZ YARDIM ETMEKTEYİZ Yoksullar her zaman aranızdadır, dilediğiniz anda onlara yardım edebilirsiniz; ama ben her zaman aranızda olmayacağım. Mar.14: 7 Kötü ruhlardan ve hastalıklardan kurtulan bazı kadınlar, içinden yedi cin çıkmış olan Mecdelli denilen Meryem, Hirodes'in kâhyası Kuza'nın karısı Yohanna, Suzanna ve daha birçokları İsa'yla birlikte dolaşıyordu. Bunlar, kendi olanaklarıyla İsa'ya ve öğrencilerine yardım ediyorlardı. Luk.8: 2-3 İsa şöyle yanıt verdi: "Adamın biri Yeruşalim'den Eriha'ya inerken haydutların eline düştü.

Lütfen dua çok ihtiyacım var... Merhaba sevgili İsa Mesih imanlı kardeşlerim... Sizden bir dua isteğim var.Aşırı kiloluyum ve vermekte güçlük çekiyorum diyetisyen işe yaramıyor istek olmuyor vericem diyorum ama yapamıyorum.Lütfen Tanrı'ya bu konuda azim gösterebilmem için dua edin.Dualarınız için şimdiden teşekkürler.

Lütfen yardım edin... Merhaba Sevgili Kardeşler. 7 Aydır araştırıyorum.İncil'i ve Kuran'ın bir kısmını okudum. Araştırmama başlamadan belli bir süre sonra da Rabbe bana doğru yolu göstermesi için dua ediyorum.Fakat Rab'den şu güne kadar bir yanıt alamadım.Rabbe güvenim sonsuz ama iyiden iyiye mutsuzluğum artmaya başladı. Birgün burada Hristiyanlık ile ilgili birşey okuyup Hristiyanlığa yönelirken,diğer taraftan da İslam ile ilgili bir siteye giriyorum,bazı şeyler kafamı kurcalıyor.Ateist,Agnostik...vs. siteler zaten başlı başına kafamı kurcalıyor.Zaten kimi zaman Ateizm'e bile kaydığım oldu.Kısacası iyiden iyiye psikolojik olarak sorun yaşıyorum. Sizden bana dua etmenizi ve yardım etmenizi rica ediyorum.Lütfen bana yardım edin.

KİLİSE YUNANCASI KONUSUNDA YARDIM Merhaba arkadaşlar, Ben bir kitap çevirisi yapıyorum ancak bazı kısımlar kilise Yunanca'sı. Neden bahsedildiğini anlayabiliyorum Yunanca bildiğim için ancak kelime kelime çevirebilmek için daha fazlasına ihtiyacım var. Bu konuyu iyi bilen birisi varsa bu forumda bana yardımcı olabilir mi? Yoksa gidip doğrudan bir din görevlisine mi danışayım? Onlarla daha mı çabuk bu işi halledebilirim sizce? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. Sevgiler, Yönetim Notu: Bahsettiğiniz şey eski-antik yunanca olabilir. Bunu da ancak yunanca bilen kişiler veya pederler bilebilir.

lütfen yardım... Merhaba Arkadaşlar; Sizden benim özel bir dileğim için dua etmenizi istiyorum.1,5 yıldır rabbime yalvarıyorum bir takım belirtiler var sizlerden gelecek dualarla daha da destelemek istiyorum Yüce ilah dualarınızı duysun...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih