| Mutlu Yaşam |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
Mutlu Yaşam İçim On Kural 1-Kendinizden başkalarına bir şeyler verin ( Karşılığını beklemeden ) 2- Şefkat gösterin ( Ve de onu unutun ) 3- Yaşlılarla biraz zaman geçirin ( Deneyimleri ,paha biçilmez rehberlik olabiliyor.) 4- Bir bebeği dikkatlice inceleyin (Ne mucize ! ) 5- Sık sık kahkahayla gülün ( Bu, yaşamın yağlayıcı maddesidir .) 6- Şükranlarınızı bildirin. (Bir günde bin kere olsa bile;yeterli değildir.) 7- Dua edin ( Yoksa yolu kaybedeceksiniz .) 8- Çalışın ( Güç ve dinçlilikle ) 9- Sonsuza kadar yaşayacakmış gibi;plan yapın. ( Çünkü yaşayacaksınız. ) 10-Yarın ölecekmiş gibi yaşayın .(Çünkü yarınlardan birinde öleceksiniz.) Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun. |
|
|
|
|
|
|
sevgili fırat ağbi bu güzel önerin için teşekkürler esenkalın |
|
|
|
|
|
|
Çok hoş bir paylaşım olmuş,teşekkür ediyorum.Rabbin ışığı ve sevgisi sizin ruhunuzla da olsun Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin... Yuhanna 13:34 |
|
|
|
|
|
|
Bu guzel sozleri bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkurler Rabbin isigi sizinle olsun |
|
|
|
|
|
|
Sevgili faruk kardeşim her bir maddesi Rab'bi yücelten ve Rab'de nasıl yaşamamız gerektiğini açıklayan değerli paylaşımınızı her zamanki gibi ilgiyle bilginerek okudum; teşekkür ederim. Rab'de her gün imanda gelişip güçlenerek yaşamak benliğe,şeytanın ayartılarına ve dünyanın geçici zenginliğine karşı mücadeleyi de içerdiğinden zordur; ancak teselli ve şifa ustası Rab'bin Sevgi'sinden alınan zevk eşsiz ve tarifsizdir. Rab sizi korusun, esenlik ve bereket versin. ![]() İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir. Efesliler 2:8-9 |
|
|
|
|
|
|
Her bir kardeşe ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu yazıyı yaklaşık bir sene önce;bana ulaşan bir ingilizce şiirler bütününden çevirmiştim.Yazarı olmadığı için yazamadım. Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun. |
|
|
|
|
|
|
merabalar çok ğüzel olmuş payalaşim benim herzaman sizlerin böyle güzel sözlerinizi duyma ihhtiyacım var.canım kardeşim hoşça kal |
|
|
|
|
|
|
Tanrım, Tanrım beni neden terk ettin ? Niçin bana yardım etmekten, haykırışıma kulak vermekten uzak duruyorsun ? Ey Tanrım, gündüz sesleniyorum, yanıt vermiyorsun, Gece sesleniyorum, yine rahat yok bana. Oysa sen kutsalsın, İsrail'in övgüleri üzerine taht kuran sensin. Sana güvendiler atalarımız, sana dayandılar , onları kurtardın. Sana yakarıp kurtuldular, sana güvendiler, aldanmadılar. Ama ben insan değilim , toprak kurduyum. İnsanlar beni küçümsüyor, halk hor görüyor.. Beni gören herkes alay ediyor. Sırıtıp baş sallayarak diyorlar ki, " Sırtını RAB'be dayadı , kurtarsın bakalım onu, madem onu seviyor, yardım etsin ! " Oysa beni ana rahminden çıkaran, ana kucağındayken sana güvenmeyi öğreten sensin. Doğuşumdan beri sana teslim edildim, ana rahminden beri Tanrım sensin. Benden uzak durma ! Çünkü sıkıntı yanıbaşımda. Yardım edecek kimse yok.. Boğalar kuşatıyor beni, azgın başan boğaları sarıyor çevremi. Kükreyerek avını parçalayan aslanlar gibi ağızlarını açıyorlar bana. Su gibi dökülüyorum. Bütün kemiklerin oynaklarından çıkıyor; yüreğim balmumu gibi içimde eriyor. Gücüm çömlek parçası gibi kurudu, dilim damağıma yapışıyor; beni ölüm toprağına yatırdın. Köpekler kuşatıyor beni, kötüler sürüsü çevremi sarıyor, ellerimi, ayaklarımı deliyorlar. Bütün kemiklerimi sayar oldum, gözlerini dikmiş, bana bnakıyorlar. Giysilerimi aralarında paylaşıorlar, elbisem için kura kura çekiyorlar. Elbisem için kura çekiyorlar. Aman sen, ya RAB, uzak durma: Ey gücüm benim, yardımıma koş ! ( Mezmur 22: 1- 19 ) Rab'bin sevgi ve ışığının sarmalında kalınız. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| Yok |