Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam :  Mutlu Yaşam | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Mutlu Yaşam sayfasını paylaşmak için adres:

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
Fırat Çölgeçen

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam İçim On Kural

1-Kendinizden başkalarına bir şeyler verin ( Karşılığını beklemeden )
2- Şefkat gösterin ( Ve de onu unutun )
3- Yaşlılarla biraz zaman geçirin ( Deneyimleri ,paha biçilmez rehberlik olabiliyor.)
4- Bir bebeği dikkatlice inceleyin (Ne mucize ! )
5- Sık sık kahkahayla gülün ( Bu, yaşamın yağlayıcı maddesidir .)
6- Şükranlarınızı bildirin. (Bir günde bin kere olsa bile;yeterli değildir.)
7- Dua edin ( Yoksa yolu kaybedeceksiniz .)
8- Çalışın ( Güç ve dinçlilikle )
9- Sonsuza kadar yaşayacakmış gibi;plan yapın. ( Çünkü yaşayacaksınız. )
10-Yarın ölecekmiş gibi yaşayın .(Çünkü yarınlardan birinde öleceksiniz.)

Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
yusuf -34

Mutlu Yaşam

sevgili fırat ağbi bu güzel önerin için teşekkürler
esenkalın

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
Margos

Mutlu Yaşam

Çok hoş bir paylaşım olmuş,teşekkür ediyorum.Rabbin ışığı ve sevgisi sizin ruhunuzla da olsun

Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin...
Yuhanna 13:34

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
hheilla

Mutlu Yaşam

cok tesekkurler bu guzel paylasim icin

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
Knight

Mutlu Yaşam

Bu guzel sozleri bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkurler
Rabbin isigi sizinle olsun

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
sonsuzdiren

Mutlu Yaşam

Sevgili faruk kardeşim her bir maddesi Rab'bi yücelten ve Rab'de nasıl yaşamamız gerektiğini açıklayan değerli paylaşımınızı her zamanki gibi ilgiyle bilginerek okudum; teşekkür ederim.

Rab'de her gün imanda gelişip güçlenerek yaşamak benliğe,şeytanın ayartılarına ve dünyanın geçici zenginliğine karşı mücadeleyi de içerdiğinden zordur; ancak teselli ve şifa ustası Rab'bin Sevgi'sinden alınan zevk eşsiz ve tarifsizdir.

Rab sizi korusun, esenlik ve bereket versin.

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir.
Efesliler 2:8-9

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
Fırat Çölgeçen

Mutlu Yaşam

Her bir kardeşe ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu yazıyı yaklaşık bir sene önce;bana ulaşan bir ingilizce şiirler bütününden çevirmiştim.Yazarı olmadığı için yazamadım.
Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
can89

Mutlu Yaşam

merabalar çok ğüzel olmuş payalaşim benim herzaman sizlerin böyle güzel sözlerinizi duyma ihhtiyacım var.canım kardeşim hoşça kal

Mutlu Yaşam

Mutlu Yaşam
Fırat Çölgeçen

Mutlu Yaşam

Tanrım, Tanrım beni neden terk ettin ?
Niçin bana yardım etmekten, haykırışıma kulak vermekten uzak duruyorsun ?
Ey Tanrım, gündüz sesleniyorum, yanıt vermiyorsun,
Gece sesleniyorum, yine rahat yok bana.
Oysa sen kutsalsın, İsrail'in övgüleri üzerine taht kuran sensin.
Sana güvendiler atalarımız, sana dayandılar , onları kurtardın.
Sana yakarıp kurtuldular, sana güvendiler, aldanmadılar.
Ama ben insan değilim , toprak kurduyum.
İnsanlar beni küçümsüyor, halk hor görüyor..
Beni gören herkes alay ediyor. Sırıtıp baş sallayarak diyorlar ki, " Sırtını RAB'be dayadı , kurtarsın bakalım onu, madem onu seviyor, yardım etsin ! "
Oysa beni ana rahminden çıkaran, ana kucağındayken sana güvenmeyi öğreten sensin. Doğuşumdan beri sana teslim edildim, ana rahminden beri Tanrım sensin.
Benden uzak durma ! Çünkü sıkıntı yanıbaşımda. Yardım edecek kimse yok..
Boğalar kuşatıyor beni, azgın başan boğaları sarıyor çevremi. Kükreyerek avını parçalayan aslanlar gibi ağızlarını açıyorlar bana.
Su gibi dökülüyorum.
Bütün kemiklerin oynaklarından çıkıyor; yüreğim balmumu gibi içimde eriyor.
Gücüm çömlek parçası gibi kurudu, dilim damağıma yapışıyor; beni ölüm toprağına yatırdın.
Köpekler kuşatıyor beni, kötüler sürüsü çevremi sarıyor, ellerimi, ayaklarımı deliyorlar. Bütün kemiklerimi sayar oldum, gözlerini dikmiş, bana bnakıyorlar.
Giysilerimi aralarında paylaşıorlar, elbisem için kura kura çekiyorlar. Elbisem için kura çekiyorlar.
Aman sen, ya RAB, uzak durma: Ey gücüm benim, yardımıma koş ! ( Mezmur 22: 1- 19 )

Rab'bin sevgi ve ışığının sarmalında kalınız.

Mutlu Yaşam

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Mutlu Yaşam sayfasını paylaşmak için adres:

Mutlu Yaşam konusuna benzer konular;

MUTLU YILLAR "Korkma, çünkü ben seninleyim, Yılma, çünkü Tanrın benim. Seni güçlendireceğim, evet, sana yardım edeceğim; Zafer kazanan sağ elimle sana destek olacağım." Yeşaya 41:10 "Çünkü sizin için düşündüğüm tasarıları biliyorum" diyor RAB. "Kötü...

MUTLU NOELLER... Forumdaki bütün Hristiyan kardeşlerimin Noel'ini kutluyorum. Mutlu Noeller. Umarım yeni sene hepimize daha güzel günler getirir.

MUTLU NOELLLEEEERRRR :) BÜTÜN KARDEŞLERİMİN NOEL'İNİ CAN-I GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. RAB, SİZİNLE OLSUN.. TÜM DÜNYA'YA HUZUR, MUTLULUK, ADALET VE SEVGİ GELSİN.! BU NOEL'DEN İTİBAREN SADECE SEVGİ KAZANSIN.. HIRS, ÖFKE, KİN VE SEVGİSİZLİĞİN YERİNİ RABBİMİZ MESİH İSA'DA VÜCUT VE...

çok arada kaldım, mutlu değilim Türkiye'de doğduğum için normal olarak aile yetiştirilmesi ile müslüman olmuşuz,kimse bize bunu istiyor musun diye sormadı?inanın bütün dini kitapları okudum ve islamla kendimi hiç huzurlu hissetmiyorum.Kendimi dinsiz gibi hissediyorum.Ama dün akşam...

Museviler Türkiye'de yaşamaktan mutlu! http://www.haber7.com/haber/20090930/Museviler-Turkiyede-yasamaktan-mutlu.php

Mutlu Yaşam
Mutlu Yaşam :  Mutlu Yaşam | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam

Mutlu Yaşam

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler