Yapmaktan hoşlandıklarımdan vazgeçmek istemiyorum?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : Yapmaktan hoşlandıklarımdan vazgeçmek istemiyorum?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
evangelion

Yapmaktan hoşlandıklarımdan vazgeçmek istemiyorum.
  1. Eğer Hristiyan olduysanız, şimdi yaptığınızı yapmak istemediğinizi mi söylüyorsunuz? Bunun anlamı, siz yaptığınızın yanlış olduğunu biliyorsunuz. Size birşey sorayım. Eğer Hristiyan olsaydınız, ve Tanrı sizin yüreğinizde yaşasaydı ve siz geçmişinize bakıp kendi kendinize, ‘Yapmamam gereken çok şeyi keşke yapmasaydım’ dediniz. Muhtemelen bu şekilde söylerdiniz. Kutsal Kitap bundan bahsetmektedir. Romalılar 6:21 şöyle der, Şimdi utandığınız şeylerden o zaman ne kazancınız oldu? Onların sonucu ölümdür.” Bu Tanrı’nın sizin yapmaktan hoşlandığınız bazı şeyleri bırakmanızı istediği anlamına gelir. Tanrı sadece iyiliğinizi istediği için, o zaman sizin söylediğiniz yanlıştır.

2. Arzularınızın kurtuluşunuzun önünde bir engel olmasına izin verecek misiniz? Günahla yaşamanız sonsuza değin çekeceğiniz acıya değer mi? İsa şöyle söyledi, İnsan bütün dünyayı kazanıp da canından olursa, bunun kendisine ne yararı olur?”(Markos 8:36).
Kaynak: Hristiyan.NET
Yazar:M.Slick

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Yapmaktan hoşlandıklarımdan vazgeçmek istemiyorum? konusuna benzer konular;

Hristiyan olduğumu çevreme söylemiyorum, söylemek istemiyorum, bu kötü birşey mi? bende hristiyan olduğumu ailemden saklıyorum... söylemek gibi bi düşüncemde yok bu yanlış bişeymi?

Sigaraya kulluk etmek istemiyorum lütfen benim için dua edin. Merhabalar, Ben Tanrıyı arıyorum. Onu tanımak için Kutsal Kitap okuyorum ancak çok büyük günahlar içindeyim. Sigara içiyorum. Onun adeta esiri olmuş, sanki sigaraya da kulluk eder gibiyim. Dalgın olduğumda, yorgun olduğumda, neşeli olduğumda sigaradan bir beklenti içine giriyorum. Tanrı dan almam gereken esenliği sigarada arıyorum. Tanrımın bana vereceği esenliği sanki yeterli bulmuyor muşum gibi. Ya da benim denenmemde bana bir kol kanat gerecek, zor anlarda yanıma bulunan bi dayanağımmış gibi. Sigaradan da nefret ediyorum. Yanımda olmadığı zaman kaygılanıyorum. Eve giderken yeteri kadar sigaram var mı diye bakıyorum. O kadar esiri olmuşum ki beni artık çok rahatsız ediyor. Sizden ricam benim için dua etmeniz. Esenlikler ...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyan olmak > Hristiyan olduktan sonraki Yeni Yaşam : Yapmaktan hoşlandıklarımdan vazgeçmek istemiyorum?

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler