hakan45
Yeni hristiyan oldum, baskı ve zorluk çekiyorum
Arkadaşlar hristiyan olalı 1 aya yaklaşık bir süre olucak arkadaşlardan gördüğüm baskılar benı çok zorluyor ,dalga geçmeler , beni insan değilmişim gibi görmeleri , ve dahacok sey . lütfen bana ne yapabileceğim konusunda bilgi verin.Arkadaşlarıma gelin buyrun diyorum okuyalım beraber hak vericeksiniz.Hristiyanlığ ı din olarak kabul etmiyorlar.Lütfen ama lütfen yardım ediniz.
turgay55
Yaşınız onbeş, bu daha ikinci mesajınız, nerede geçtiniz Hristiyanlığa? Nasıl geçtiniz? Aile bireyleriniz bu işin neresinde? Açıklamanız bana tuhaf geldi.
Temple
Aynı sey hepimize olmustur genelde ozellikle kendi ailenden bile baslayabilir bu asagılamalar ama butun bunlar DİRİLİSININ GERCEGINI degistirmez.
Esenlikler
ilhanmania
Muhatap olmayınız onlarla.. Siz seçtiğiniz dini dillendirmekle büyük hata yapmışsınız.. Aynı hataya ilk başlarda ben de düşmüştüm çünki yaptığımız şey gurur duyulacak birşey ama ne yazık ki bunu anlayacak insan sayısı az.. Olay bi süre sonra daha değişik boyutlara ulaşır yaşınız itibari ile lise öğrencisi olmalısınız arkadaşlarınızın alayları şiddete dönüşebilir o nedenle dini muhabbet açıldığı zaman ortamdan uzaklaşmanızı tavsiye ederim.. Savunuculuğunu yapacağınız dini öğretiler için yaşınızın biraz daha büyümesi insanlar üzerindeki inandırıcılığınızın artması açısından da yararlı olur..
netzah
Sn.hakan45,
lütfen bunlara aldırmayınız.bırakın sizi insan yerine koymasınlar.İsa zaten bunu söylüyor İncil'de biri benim yüzümden size kötü davrandığında size kötü laf söylediğinde sevinin diyor.o yüzden canınızı sıkmayınız.eğer yükünüz ağırsa hafifletmesi için İsa'dan yardım dileyiniz.O hiçbir yakarışı duayı geri çevirmez.size sabır ve iman gücü vermesi için sadece ve sadece O'ndan yardım isteyiniz.unutmayın ki İsa'yada kötü davrandılar.bu yüzden üzülmeyiniz.onlar için dua ediniz.kalbinizi onlara karşı kin ve nefretle doldurmayınız.Rab size yardım etsin.esenkalınız.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler